Hans Kazan: ‘Ga lekker naar huis Chantal Janzen’

Hans Kazàn vindt het ongepast en veel te ver gaan dat RTL 4 hem heeft uitgenodigd om mee te doen aan het slaapprogramma van Chantal Janzen. Hij heeft echt geen zin in een presentatrice die bij hem blijft slapen. Dat geeft hij aan in de Nieuwe Revu. Hans wijst erop dat hij al ruim veertig jaar getrouwd is met zijn Wendy en dat het geen enkele zin heeft om in dat huwelijk te gaan lopen wroeten. Chantal is dus niet welkom om bij de goochelaar te blijven slapen.

De illusionist heeft de deur keihard dichtgegooid. “Bij RTL hebben ze weleens gevraagd of ik mee wilde doen aan Jouw Vrouw, Mijn Vrouw of Chantal Blijft Slapen, maar daar moest ik niet aan denken. Na die opname ook nog even naast mij in bed komen snurken? Ga na het interview lekker naar huis, joh. Ik heb genoeg aan Wendy.

Zijn Wendy is alles voor hem. Hij laat daar niets tussen komen. “Inmiddels zijn we ruim veertig jaar verder en gaat het nog steeds prima. Een handboek voor een goed huwelijk bestaat niet, anders zou ik het direct aan iedereen uitdelen. Ik denk dat we gewoon geluk hebben gehad dat we elkaars eerste en enige zijn, zonder ooit de behoefte te hebben gehad aan een ander.”

En geloof me, er is mij in mijn Hilversumse jaren genoeg aangeboden, maar ik moet er niet aan denken op een dag een ander hoofd dan dat van mijn vrouw in bed naast me te zien.”

Vanwege een geschil met producent Talpa ging Chantal Blijft Slapen afgelopen seizoen verder als Chantals Pyjama Party. De opvolger was lang niet zo succesvol als zijn voorganger.

Foto: NPO

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen