BLVD-Marc wil niet zeggen waarom hij in ziekenhuis lag

Marc van der Linden, de royaltykenner van RTL Boulevard, wil niet zeggen waarom hij de afgelopen twee weken in het ziekenhuis heeft gelegen. Hij vindt dat erg privé. Dat geeft hij aan op Instagram. Marc bracht zijn ziekenhuisopname wel bij iedereen onder de aandacht, maar wil dus niet precies zeggen wat er aan de hand was. Wel bedankt hij voor de beterschapswensen. “Dank voor de ontelbare hartverwarmende berichten naar aanleiding van het feit dat ik in het VU was opgenomen.

Aangezien hij zelf voor de showmedia werkt, begrijpt Marc dat veel mensen willen weten wat hij had. “Wat ik had? Het kost me een half uur om het te vertellen en het is dan uit de derde hand want ik heb er niks van meegekregen vanwege de hoge koorts en de gevolgen daarvan. En eigenlijk vind ik het ook gewoon privé-info.”

Wel was hij bijna dood, geeft Marc aan. “Dank aan de zorg die ik daar kreeg en die er voor gezorgd heeft dat ik er überhaupt nog ben. In mijn hoofd ben ik helemaal de oude, maar lichamelijk moet ik nog wat herstellen.

Ondertussen promoot hij zijn nieuwe boek. “Niet privé is het dat er een boek van me is verschenen: Fastfood met Máxima. Het bevat vele herinneringen aan reizen met de Koningin maar ook mijn gevoelens bij de Inhuldiging en het Staatsbezoek aan het Verenigd Koninkrijk. En dat voor slechts 7,95!

Een paar jaar geleden deed Marc ook al geheimzinnig over hoe hij zo veel is afgevallen. “Ik heb me voorgenomen niet te vertellen hoe het me is gelukt. Er waren verschillende redenen waarom ik dik was. Bovendien help ik er niemand mee. Iedereen is uniek. Als je gewicht wilt verliezen, moet je zelf de weg vinden“, zei hij in 2016.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen