Frank Dane en Robert Jensen voorlopig uit de media

Geplaatst op do 16 jul 2020 om 8:35

Radio 538-ster Frank Dane (38) en YouTube-presentator Robert Jensen (47) verdwijnen voorlopig even uit de media nu hun moeder is overleden op 74-jarige leeftijd. Dat heeft de oudste broer laten weten in zijn talkshow. Frank wordt de komende weken vervangen door Wietze de Jager, terwijl Robert voorlopig even stopt met zijn anti-coronashow. “Nu even iets persoonlijks. Dat doe ik niet zo heel vaak en daar sta ik om bekend, maar ik ga het nu toch eventjes doen“, zei Jensen.

De moeder van de broers heeft de afgelopen weken een ziekbed doorgemaakt en dat was zwaar voor alle betrokkenen. “Ik heb de afgelopen weken drie of vier shows kunnen doen per week, maar de afgelopen weken zijn voor mij nogal intens geweest“, zegt Jensen.

Normaal gesproken zegt hij niets over privé-aangelegenheden. “Ik had beloofd om te vertellen waarom dat was, ook omdat ik dit echt doe vanwege jullie steun en jullie zijn zo fantastisch en geweldig. Dit is show nummer 192 alweer sinds we begonnen zijn in september vorig jaar.”

Het overlijden heeft er flink ingehakt bij Jensen. “De afgelopen weken is er iets intens gebeurd in mijn leven. Afgelopen vrijdag is mijn moeder overleden. Iedereen die dat meegemaakt heeft in zijn leven weet hoe heftig dat is, ook gezien de situatie waar mijn moeder in zat. Ik was afgeleid, ik heb zo veel mogelijk geprobeerd te doen de afgelopen weken en dat brengt mij ook op het punt dat door deze hele situatie en wetende wat er straks nog aan zit te komen qua heftigheid wat er gaat gebeuren in de wereld en bij ons, dat ik heb besloten dat we met ons kleine team even een break nemen.”

De break waar Jensen het over heeft betekent dat hij voorlopig stopt met zijn dagelijkse anti-coronashow. “We komen vanaf aanstaande maandag met de Jensen-zomerspecials. Dat zullen geen actuele dingen doen, maar het is op maandag, woensdag en vrijdag en dat is korter, we doen wat kijkersvragen en andere topics die wat algemener zijn, maar ik moet even een kleine break nemen van een aantal weken om alles even te verwerken wat er is gebeurd.”

Foto: RTL
28 Reacties op “Frank Dane en Robert Jensen voorlopig uit de media”


 1. Mathilde

  Gecondoleerd heren

 2. Bas

  Verdrietig. Veel sterkte, ook al heb ik met deze lelijke schreeuwrrs niets op. Hopelijk stemt het ze wat milder.

 3. Geox

  Sterkte jongens!

  En Bas, walgelijke reactie. Toch nog even je puntje willen maken, bah.

 4. Gerard Cocks

  Je gunt het niemand. Sterkte heren.

 5. G.ossip

  Gecondoleerd voor de familie🙏

 6. Apfelflapf

  Vroeger kreeg je een paar dagen verlof bij een sterfgeval in de familie . Tegenwoordig zitten ze een paar maanden thuis met een burn-out .

 7. robb

  sterkte Frank .

 8. Wesley

  Frank was sowieso al vrij geweest.

  HAd alleen vorige week paar dagen extra

 9. Ronald

  Sterkte voor hen beiden.

  En @Apfelflapf … dat heet ‘voortschrijdend inzicht ‘, dat je daar niet met een weekje overheen bent.

 10. Bas

  Ik wens deze twee broeders het beste en veel sterkte met dit voor hen droevige verlies.

  Geox, ik hou het positief, ondanks dat jij me uit de tеnt lokt. Jammer joh. Ik hou het positief. Ik hoop dat Robert de dingen ook eens door een andere bril kan bekijken nu zijn moeder is overleden aan corona.

 11. Henk

  @Bas
  Die andere bril zet jij hier dagelijks op, werkloos trolletje.
  Per dag 25 brillen/verschillende namen.

 12. Dirk2

  Sterkte Jensen en we zullen je weer volgen als je a.s. maandag er weer bent, tenminste beter dan al die pulp en puber “journalisten” (politieke activisten) op de televisie.

 13. Bart

  @Bas Niet nu Geox aanspreken op wat jij doet. Robert Jensen hoeft niets via een andere bril te bekijken want hij ziet het goed. En zijn moeder is niet overleden aan corona. Doe eerst eens onderzoek voordat je zomaar dingen gaat roepen. (Onder allerlei verschillende namen)

 14. Marianne

  Heel veel sterkte gewenst!

 15. Mark

  Sterkte beiden.

 16. Rob

  Frank krijgt net zo’n pens als zijn narcistische ‘ik-ik-ik-ik’ broer.

 17. Sandra Reijers

  Sterke allebei. Het is vreselijk je moeder te moeten verliezen. Doe rustig aan en neem je tijd.

 18. Youp

  Een moeder is onvervangbaar.
  Sterkte heren!!

 19. Snotje

  @Bart
  Jij post hier ook onder verschillende namen. Ook op dit artikel. Wat een nul ben je.

 20. iemand

  Altijd verdrietig als je een ouder verliest of iemand maar een paar weken vrij krijgen is wel veel. Toen mijn ouders na elkaar overleden kreeg ik 3 dagen vrij van werk.

 21. Huismaker

  Jongens: Veel sterkte !

 22. Bart

  @Snotje Totale onzin wat je zegt. Ik reageer altijd onder deze naam.

 23. Donald Dumb

  Laat het rouwproces een tijdje duren…

 24. critikast

  “De komende weken ? Ik zou willen dat ik zo’n baas had ! Natuurlijk is het overlijden van je moeder triest, maar vier dagen tot en met de begrafenis om wat zaken te regelen , moeten toch ruim voldoende zijn? Dus maandag weer gewoon lekker aan het werk, zou ik zeggen. Maar deze twee omhooggevallen snotneuzen nemen het er even lekker langer van om hun moeder te herdenken en jankend in de kroeg te gaan zitten ! Pubers !

 25. Medusa

  Gecondoleerd heren en verdere familie en vrienden.
  Veel sterkte kracht liefde en verbondenheid gewenst in deze donkere periode.
  Moeders zal over jullie waken, net als moedereend met kleintjes die kwaken(????)

 26. Zo zit het

  Critikast, Frank Dane had sowieso vakantie, gaat nu enkel 3 dagen eerder.

 27. Manic

  Absoluut het beste gewenst voor beide heren.
  Ik volg zelf met name de shows van Robert Jensen.
  Afgezien wat je persoonlijk van hem vind, geeft hij oprechte en belangrijke info over wat er in de wereld speelt en vaak wordt verdraaid of verzwegen in de reguliere media.

 28. Jan

  Gecondoleerd mannen. Trouwens droevig dat vele hun gal/ongenoegen/frustratie spuien. Te triest voor woorden en eigenlijk spat er de simpelheid van af. #respect

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.