Dries Roelvink: ‘Hugo, stop met je bloemschoenen’

Geplaatst op ma 13 jul 2020 om 14:45

Dries Roelvink denkt dat Hugo de Jonge er goed aan doet om iets minder ijdeltuiterij te vertonen als hij het wil gaan maken in de politiek. Dat heeft de zanger aan de minister laten weten op NPO Radio 1. De gladde Hugo probeert momenteel de lijsttrekker van het CDA te worden, maar Pieter Omtzigt blijkt een gevaarlijke outsider. “Omtzigt heeft qua imago iets weg van Sybrand Buma, alleen die had wat meer humor. Meneer De Jonge heeft veel meer glamour“, zegt hij.

Die glamour zou Hugo echter ook kunnen nekken, denkt Dries. Hij vergelijkt hem met een tv-presentator. “Hij zou zomaar een tv-programma kunnen presenteren, een show.”

Een politicus moet vooral geen gladde showmaster zijn, waarschuwt de zanger. “We hadden vroeger bijvoorbeeld Rolf Wouters met zijn tandenborstelshow, daar doet het me aan denken, dus het imago van meneer De Jonge is het enige puntje dat zijn overwinning van aanstaande woensdag nog in gevaar kan brengen.

Hugo staat erom bekend behoorlijk eigengereid te zijn: hij loopt de hele tijd rond met schoenen met een bloemmotief en hoort zichzelf wel heel erg graag praten. Wijzig koers voordat het te laat is, zegt Dries. “Ik weet als geen ander wat imagoschade is, want door die commercial in mijn gele zwembroek toen heb ik me de afgelopen jaren moeten herpositioneren.

Als tipje geef ik meneer De Jonge nog mee: kijk uit met die vrolijke schoenen op het juiste moment en zonnebankje ook voorzichtig mee zijn.”

Hopelijk schat Hugo de vaderlijke adviezen van Dries beter op waarde dan zijn eigen zoons Dave en Donny.

Foto: NPO
38 Reacties op “Dries Roelvink: ‘Hugo, stop met je bloemschoenen’”


 1. Keet

  Tip voor Dries, iets minder gele zwembroek en iets meer op zangles als je het wilt gaan maken in de entertainment wereld 😉

 2. Hugo

  Als jij stopt met die oerdomme zonen van je, Dries.

 3. HausOfS

  Dries Roelvink die waarschuwt voor zonnebank gebruik…

  2020 is écht de wereld op z’n kop, he.

 4. Walter

  Wie wordt de nieuwe lijsttrekker van het CDA? Kamerlid Pieter Omtzigt, of minister Hugo de Jonge? Bij Op1 gaan de heren vanavond in debat.
  ——-
  Vanavond valt bloemschoen door zijn bloemenmand.

 5. Donald Dumb

  Een braderiezangertje die overal komt waar een camera in de buurt heeft heeft het over ijdeltuiterij. Het moet niet gekker worden…
  Overigens nog steeds het meest bekend van zijn gele zwembroek…

 6. Viola

  Daar geef ik Dries nu eens helemaal gelijk in.

  Ik ga voor Pieter Omtzigt, Hugo is mij veel te ijdel en eigenwijs.

 7. Ap

  Wat een wijsneus die Dries Roelvink,doet net of hij heel wat is,Dries hou het nu maar gewoon bij zingen,en ga nu niet popi jopie doen

 8. B

  Haha Dries toch . Je noemt allemaal dingen op die jij bent en dan tien keer zo erg.

 9. Wendy's dealertje

  Wordt zo moe van die Drol Riesvink

 10. Curryworst

  Dries is toch de man die zijn bekendheid op tv te danken heeft als zanger van die ene grote hit?
  Oh nee, hij heeft nooit een hit gehad.

 11. G.ossip

  Voor Dries hebben jullie niks te vrezen, voor die bloemetjes schoenen met daarin de mega Narcist wel,deze man moet met alle kracht uit de politiek gehouden worden,deze man is puur kwaadaardig en gewetenloos.

 12. Weg met Hugo de Jonghe Duivel

  Hugo kan beter Big Brother gaan maken daar kan hij de bewoners gaan manipuleren. Het is gewoon een sadist.
  Hij verdient geld aan die ziekmakende vaccins.

 13. Arie

  Ik ben nooit een fan van Roelvink geweest, maar hier heeft-ie weer eens gelijk.
  Ik was overigens nooit onder de indruk van zijn zangkunsten, maar zingen kan hij op zich wel.
  En als ik de zangkwaliteiten van Roelvink vergelijk met die van Tino Martin, dan kan je niet anders concluderen dat Martin hieraan een totaal gebrek heeft.

 14. seri

  Ik vindt de Jonge onbetrouwbaar, hij lijkt een dubbele agenda te hebben, en is erg hypocriet. Hoop dat Omtzigt het wordt, veel beter. Meer capaciteiten.

 15. Anymous I

  @Seri, ik vindT.?? Foei. 😁

 16. azijnzeiker

  Ik ben een voorstander van Omtzigt, Maar Dries heeft meer dan zat aan zijn eigen, een bemoeial is het.

 17. Suckerpunch

  Ik ben van mening dat Hugo de Jonge er beter maar helemaal mee kan stoppen; die man zit er voor zichzelf en niet voor Nederland. Zijn intens debiele corona spoedwed bewijst dat…. Tis al allemaal een beetje voorbij en mijnheer komt met regeltjes op de proppen dat de polisie “zomaar” bij je binnen kan vallen met een vaag vermoeden betreffende de anderhalve meter regel.

  Weg met deze dictator in spé!

 18. Captain Caveman

  Dries ziet er moe uit, zoon weer opgepakt of lag die de hele nacht te huilen omdat zijn tandjes pijn doen?

 19. Noah Kraan

  Is dries niet die vent die elke keer dronken gaat autorijden?

 20. Anneke

  Inderdaad Dries geen gladde showmaster willen zijn zoals jij, de mislukte showmaster met twee mislukte criminele zoons. Ga jij je kinderen maar opvoeden zak hooi.

 21. Koe Man

  Hugo is de grootste gladjakker in de politiek. Rutte 2.0

 22. Ron

  De ene ijdeltuit neemt de andere ijdeltuit de maat, alleen die ene ijdeltuit is ook nog een machtswellusteling dus we hopen op Omzigt woensdag.

 23. Analyticus

  Alles wat de Jonge tot nu toe gedaan heeft of heeft voorgesteld is verschrikkelijk. Het enige pluspunt zijn juist die schoenen.

 24. Sender

  Ik hoorde zojuist een ‘delegatie’ wethouders van die zogenaaamde christelijke partij. Gezamelijk promoten ze de Jonge bij zijn kandidatuur voor het lijsttrekkerschap bij het CDA.
  Het is tenenkrommend fragment, vol slechte dialecten, geruis van de wind en geluid van de meeuwen.
  Hogo wordt als de gezonden messias bijna bestempeld. Hij moet het wezen.

  We weten natuurlijk allemaal ( gezien de afgelopen maanden) dat dit grote onzin is. De man is vooral verliefd op zichzelf, narcisme noemen we dat zoals u weet.
  Dit is wat Geerten waling voor Elsevier schreef en eigenlijk in weinig woorden allesomvattend is. Dus beste CDA leden en later ook kiezers in Maart 2021. Bezint eer ge stemt (begint)

  Tekst beneden: Geerten Waling.
  Waarom Pieter Omtzigt de beste keus is
  ‘Dat Pieter Omtzigt nu serieuze kans maakt om lijsttrekker, en daarmee partijleider, van het CDA te worden zal intern flink wat tanden doen knarsen,’ schrijft Geerten Waling. ‘Toch zou de partij er verstandig aan doen om hem in de tweede ronde als hun leider te verkiezen. Dan heb ik het niet eens over de politieke koers en de kans voor het CDA op een heropleving als midden- dan wel “volkspartij” onder leiding van Omtzigt, nee de lijsttrekkersstrijd van het CDA staat voor iets veel groters: de keuze tussen een bestuurder en een volksvertegenwoordiger.’

 25. mcp

  Roses are red, violets are blue.
  Tomorrow Hugo fucks you.

 26. wouter

  Dries heeft de media courant wel weer gehaalde slechte of onzinnige publiciteit is ook publiciteit

 27. Bram

  Dries heeft helemaal gelijk!

 28. Gerda

  En dat zegt Dries???? Terwijl zijn eigen zoons, zich aan het ombouwen zijn? Dat is ze met de paplepel ingegeven…Trainen en trainen… En niet te slim overkomen..
  Gelukkig vinden mijn kinderen ze nu helemaal niet meer leuk…Al die gasten gaan op elkaar lijken, een kudde Driesjes, je moet er toch niet aan denken??

 29. Jasper

  Hele enge vent die Hugo de Jonge die geeft z´n moeder nog aan als ze besluit niet te kiezen voor de Bill Gates horror spuit. Wat een griezel!

 30. Arie Schoenlepel

  In de provincie zijn die schoenen helemaal te wauw! En aangezien z’n kiezer de gemiddelde provinciaal is houdt hij dat stupide schoeisel aan.

 31. Sterre

  Ik wou dat Dries en zijn imbeciele zoons ermee stopten om in de openbaarheid te komen!

 32. HBaz

  Leuk juist die schoenen. Het enige leuke aan de CDA.

 33. Cobweb

  Ben geen CDA stemmer, maar Hugo is prima en zijn schoenen maken hem juist anders.

 34. Guttegut

  He Dries. Stop godverdomme met zingen lul!

 35. raam

  roelvink

  een beetje behinderd

 36. Teuntje

  Moet hij zeggen die Rioolvink de grootste narcist met zn geblondeerde haar en gele zwembroek laat hij dat stelletje schorem maar eens opvoeden

 37. BRAAK

  Inderdaad, wat een vreselijke eczeem verwekkende schoenen draagt die man, net Pipo de Clown. Een vlag op een strontschuit.

 38. Harry

  Het is heel simpel:

  Zeg es eerlijk, Dries…

  Wat heb je liever:

  Twee ontspoorde zonen

  of een bloemetje op je schoen?…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.