D66 wil geen sexy zwembroekfoto’s Rob Jetten in media

De pr-afdeling van D66 heeft Rob Jetten op het hart gedrukt om tijdens de zomervakantie geen zwembroekfoto’s van zichzelf op Instagram te zetten. Dat heeft de politicus donderdagavond gezegd in Shownieuws. Rob Jetten in een Speedo zou direct alle showrubrieken halen en D66 wil liever dat de politicus ergens anders mee in het nieuws komt dan zijn bulge. De fans van de 33-jarige D66-ster worden deze zomer dus niet getrakteerd op Thierry Baudet-achtige zwembadfoto’s.

We hoeven dus geen spannende kiekjes te verwachten op Robs Insta. “Ik mag volgens mij van mijn persvoorlichter in elk geval geen foto’s in zwembroek op Instagram zetten. Ha ha. Ik hoop dus dat andere mensen dat ook niet van mij doen.”

De politicus gaat wel gewoon lekker op het strand liggen. “Ik kan wel ontzettend lekker bruin worden in de zomer, dus als je me over een paar weken weer ziet, dan ben ik hopelijk onherkenbaar.

Rob zal zich er überhaupt niet zo comfortabel bij voelen om in een Speedo op de foto te gaan. Hij komt uit een nogal conservatief gezin; ook zijn coming-out was een dingetje. “Met name mijn vader vond het lastig: halfnaakte mannen op een Gay Pride-boot, Gordon en Gerard Joling op tv, dat was wat hij zich erbij voorstelde“, vertelde hij ooit.

De politicus heeft slechts één shirtless-foto op zijn Instagram-pagina:

 

View this post on Instagram

 

Lekker bakken op Cala Deia #Mallorca

A post shared by Rob Jetten (@jettenrob) on

Foto: KRO-NCRV

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen