BLVD en Show kwijlend op Leontine af: ‘Ze was er niet’

RTL Boulevard en Shownieuws trokken alle verloven in toen de uitnodiging voor de boekpresentatie van Saskia Noort op de mat viel. Op de gastenlijst bleek namelijk ook Leontine Borsato te staan. Opgewonden stuiterden de Aran Bade’s van deze wereld ernaartoe, maar daar aangekomen stond hen een enorme deceptie te wachten: Leontine was in geen velden of wegen te bekennen. Er werd ’s avonds in de uitzendingen flink over gemopperd, want waarom stond zij dan op de gastenlijst?

Shownieuws-deskundige Bart Ettekoven stelt dat alle alarmbellen rinkelden op de redactie. “We krijgen altijd een gastenlijst binnen en dan kijken we snel wie er allemaal komen. Van: is het wel interessant genoeg om te gaan? En daar stond Leontine Ruiters op! Nou, je begrijpt: wij hebben alle cameraploegen richting het strand gestuurd waar deze presentatie was, want het zou voor het eerst zijn dat we Leontine zouden kunnen horen praten over de scheiding van Marco.”

Leontine was gewoon thuisgebleven. “Nou, het was een anti-climax: ze was er helemaal niet. Die hele Leontine voelde het natuurlijk wel aankomen dat als ze daar acte de présence zou geven, dat iedereen alles zou willen weten. Saskia denkt: ik zet haar gewoon op de gastenlijst, dan komen ze wel.

RTL Boulevard-ster Luuk Ikink vond het ook een onaangename verrassing. “We kregen een uitnodiging en daar staat dan de hele lijst op met mensen die komen en daar stond ook de naam van Leontine Borsato op. Toen waren wij een beetje getrieerd. We dachten: dat is leuk, dan kunnen we haar misschien iets vragen over hoe het gaat tussen haar en Marco Borsato. Alleen nu bleek vlak voor de presentatie dat zij ziek was. Tenminste, dat werd gezegd.”

Schrijfster Saskia Noort reageerde voor de Boulevard-camera: “Die is helaas ziek. Ik kreeg net een app. Vroeger zou je een aspirine nemen en denken: ik ga, maar dat kan allemaal niet in deze tijd. Het is niet mijn allerbeste vriendin ofzo, maar wij hebben wel gesproken. Eigenlijk hebben we een wederzijdse beste vriendin.”

Het management van Leontine daarop: “Dat klopt niet. Ze is in blakende gezondheid, ze zou er ook niet heen gaan en als ze er al heen zou gaan, dan zou ze sowieso niet over haar scheiding gaan praten.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen