BLVD en Show kwijlend op Leontine af: ‘Ze was er niet’

Geplaatst op vr 03 jul 2020 om 13:15

RTL Boulevard en Shownieuws trokken alle verloven in toen de uitnodiging voor de boekpresentatie van Saskia Noort op de mat viel. Op de gastenlijst bleek namelijk ook Leontine Borsato te staan. Opgewonden stuiterden de Aran Bade’s van deze wereld ernaartoe, maar daar aangekomen stond hen een enorme deceptie te wachten: Leontine was in geen velden of wegen te bekennen. Er werd ’s avonds in de uitzendingen flink over gemopperd, want waarom stond zij dan op de gastenlijst?

Shownieuws-deskundige Bart Ettekoven stelt dat alle alarmbellen rinkelden op de redactie. “We krijgen altijd een gastenlijst binnen en dan kijken we snel wie er allemaal komen. Van: is het wel interessant genoeg om te gaan? En daar stond Leontine Ruiters op! Nou, je begrijpt: wij hebben alle cameraploegen richting het strand gestuurd waar deze presentatie was, want het zou voor het eerst zijn dat we Leontine zouden kunnen horen praten over de scheiding van Marco.”

Leontine was gewoon thuisgebleven. “Nou, het was een anti-climax: ze was er helemaal niet. Die hele Leontine voelde het natuurlijk wel aankomen dat als ze daar acte de présence zou geven, dat iedereen alles zou willen weten. Saskia denkt: ik zet haar gewoon op de gastenlijst, dan komen ze wel.

RTL Boulevard-ster Luuk Ikink vond het ook een onaangename verrassing. “We kregen een uitnodiging en daar staat dan de hele lijst op met mensen die komen en daar stond ook de naam van Leontine Borsato op. Toen waren wij een beetje getrieerd. We dachten: dat is leuk, dan kunnen we haar misschien iets vragen over hoe het gaat tussen haar en Marco Borsato. Alleen nu bleek vlak voor de presentatie dat zij ziek was. Tenminste, dat werd gezegd.”

Schrijfster Saskia Noort reageerde voor de Boulevard-camera: “Die is helaas ziek. Ik kreeg net een app. Vroeger zou je een aspirine nemen en denken: ik ga, maar dat kan allemaal niet in deze tijd. Het is niet mijn allerbeste vriendin ofzo, maar wij hebben wel gesproken. Eigenlijk hebben we een wederzijdse beste vriendin.”

Het management van Leontine daarop: “Dat klopt niet. Ze is in blakende gezondheid, ze zou er ook niet heen gaan en als ze er al heen zou gaan, dan zou ze sowieso niet over haar scheiding gaan praten.”

Foto: SBS
13 Reacties op “BLVD en Show kwijlend op Leontine af: ‘Ze was er niet’”


 1. Iemand

  Wat fijn die warme en oprechte menselijke belangstelling van de showrubrieken. Of moest er gescoord worden?

 2. anonymous

  Als je wordt uitgenodigd en op de gastenlijst staat wil dat niet zeggen dat je ook
  verplicht bent om gaan.

 3. Henri Knap

  Logisch dat men haar niet spot, want ze was er anoniem onder haar meisjesnaam.
  Overigens, waarom een foto er bij van BN’er-psychiater Esther van Venema?

 4. Pauline

  Saskia Noort, ook al zo’n walgelijke bitch..

 5. Woordkunstenaar Sjors van Kempen

  Als ik een foto zie van Leontine dan stroomt mijn bloed altijd richting een bepaald orgaan.

 6. Marco B.

  Dat heb ik nou bij Maan de Steenwinkel, Sjors!

 7. Billy

  Wat een intense triestheid moet er door je aderen stromen als je op zo’n redactie werkt.

 8. Marco B.

  Eigenlijk bij iedere meid onder de 35.

 9. Fox Mulder

  Waarschijnlijk waren Maan en Davina er ook dus ik snap Leontien wel dat ze niet is gegaan.

 10. Robert

  Op de gastenlijst stond Leontine Ruiters

  Ikink Borsato foutje , ben de tel kwijt. Wat een fouten maakt die snotneus.

 11. Patty Brard

  Mijn naam stond niet op de gastenlijst.
  Saskia Noort was als de dood zo bang dat het boekje dan zou floppen.
  Mijn boek is echt heeel erg goed gedistribueerd, het staat al zesentwintig weken in de boekenwinkel van Bruna op de plank en dat is echt helemaal fantastisch om je te realiseren hoe goed je eigenlijk bent als je boek bij de Bruna op de plank staat en de mensen dan daadwerkelijk in staat worden gesteld om mijn boek te kopen, al is het maar om weg te geven aan iemand die ze niet aardig vinden of anders omdat ze niet méér dan €6,50 over hebben om een kadootje te kopen en nu moet ik poepen. Is er nog een tafeltje vrij?

 12. Dennis

  @Robert: Jij hebt de gastenlijst dus gezien? Volgens mij zijn ze nog niet officieel gescheiden, dus het zou zomaar kunnen dat Luuk het wel goed heeft en dat Bart het fout had.

 13. Patries van de Pies

  Waarom word ik nou nooit uitgenodigt?
  ik ben ook een heel bekende nederlander okee ik heb in het verleden wel eens een plasfilmpje laten uitlekken

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.