Corry Konings klaagt: ‘De Hazesjes negeren mij’

Corry Konings vindt dat ze niet genoeg aandacht krijgt van de mediagenieke familie Hazes. Ze begrijpt niet dat de Hazesjes haar nooit een keer op de voorgrond hebben gezet. Dat geeft ze aan in weekblad Story. De Hazesjes zijn altijd veelvuldig in de media met als hoogtepunt de jaarlijkse herdenking van André Hazes tijdens de Holland Zingt Hazes-concerten. Tijdens die concertreeks horen we echter nooit iets van Corry Konings en dat vindt vooral zijzelf heel erg raar.

Corry voelt zich een beetje miskend. “Wat veel mensen niet weten is dat ik veel met André Hazes heb gewerkt. Ik heb zelfs een album opgenomen met nummers die hij voor mij heeft geschreven.”

André heeft zich daar serieus voor ingespannen, zegt Corry. “André, Tim Griek en Jacques Verburgt hebben dit album geproduceerd en ze zijn er geen van drieën meer.

Ondanks die speciale band zien we Corry nooit rondom de Holland Zingt Hazes-concetreeks. “Ik denk dat zijn familie dit wel weet. Toch ben ik nooit gevraagd voor Holland Zingt Hazes.”

Ze hoopt dat het na de coronacrisis verandert. “Ik zou graag een keer op dat podium willen staan, juist omdat ik een geschiedenis met André heb. Hopelijk komt het er nog een keer van.”

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen