‘Carrie ten Napel kakelmevrouw met domme vragen’

Telegraaf-diva Nausicaa Marbe vindt dat Carrie ten Napel behoorlijk faalt als presentatrice van de talkshow Op1. Ze stelt heel domme vragen. Dat laat de opiniemaker weten op Twitter. Nausicaa keek gisteren weer met verbazing. “Bokaal voor de domste talkshowvraag op tv gaat naar de kakelmevrouw (vergeet haar naam steeds) die vanavond Saskia Noort over haar boekpresentatie vroeg: ‘Is het net zo spannend als wij met de kijkcijfers?’ Bokaal voor slecht Nederlands ook, zie ik.

Daarop merkt journaliste Monica Keyzer op: “Dochter van een sportjournalist, waar zij soms mee zit als dichter val maar die ik niet ken. Experiment met duo’s is mislukt. Geen chemie ook niet aan tafel. De vrouwen zijn de zwakste ⛓schakel.

Nausicaa is het daarmee eens. “Sommige mannen ook. Maar wat je zegt: mislukt. En we kijken (soms) naar deze slappe aftreksels bij gebrek aan beter.

Ook tijdens het gesprek met Tunahan Kuzu, de relschopper van DENK, faalde het duo, vindt Nausicaa. “Onvoorstelbaar ook dat Kuzu Asscher mag uitmaken voor ‘veinzer’ van boos optreden, dus voor leugenaar, zonder dat Op1-duo ingrijpt. Waar is jullie fatsoen? En dan zeuren over de komkommer, terwijl ze een politieke hooligan integere Tweede Kamerleden de maat laten nemen. Sensatielaffaards.

Dan maar twee keer per avond Margriet van der Linden? “M maakte vorig seizoen een komeetachtige ontwikkeling. Zakt nu gemakzuchtig in elkaar, vind ik.

Foto: MAX

62 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
Reina Klees
juli 4, 2020 15:34

Ademloos heb ik altijd naar Carrie geluisterd op radio 1 op zondag. Een vakvrouw!

Gast
Jos Raaijmakers
juli 3, 2020 23:48

Carrie is toptalent die van alle markte thuis
Is Bovendien is het ook nog een mooie ver
Schijning
Die afkrakers moeten hun mond spoelen.
Carrie ga zo door je bent een kei
0

Gast
Joop
juli 3, 2020 23:26

Wat een jaloerse vrouw, die Carry zo afkraakt. Carry is de beste, dat vindt ook Angela van het AD, die er pas echt verstand van heeft

Gast
Leen
juli 3, 2020 20:32

Carrie schrijft vermoedelijk laffaards met één f. Kun je dus nog wat van leren!

Gast
Nelleke
juli 3, 2020 18:40

Alle duo’s zijn niet goed. Willemijn die niemand uit laat spreken vind ik gewoonweg wel bloed irritant. En soms.nietneens goed 5e verwtaan. Giovanca vind ik niet bij uitstek geschikt voor een praatprogramma. En Sophie ook niet. De mannen …ach Jeroen en.Charles doe he5 naar mijn bescheiden mening wel goed.

Gast
M. Pen
juli 3, 2020 07:51

Een leraar heeft tijdens mijn opleiding gezegd:” er bestaan geen domme vragen, wel domme antwoorden.”
Waar is het respect voor elkaar gebleven.
We leven in een tijd van oordelen en veroordelen.
Van hogerhand worden we tegen over elkaar uitgespeeld, resultaat we mogen steeds minder zeggen.
Naar de talkshows kijk ik sowieso niet meer, elke avond corona nieuws wat verplicht door je strot geduwd word, natuurlijk is het belangrijk, dat begrijp ik wel, maar vertel dan wel het ware verhaal en als wetenschappers en virologen al niet op 1 lijn zitten, krijg je verwarring en onderbouw beter de anderhalve meter regel!
Geef de talkshows een nieuwe formule, waarom als zitzakken aan een tafel zitten, ga erbij staan en beweeg wat meer zoals bij het journaal. Wat mij betreft kan de tv de deur uit, wat ze van belastinggeld durven maken tegenwoordig, het valt tegen, zwaar tegen!

Gast
bert
juli 2, 2020 23:54

ik irriteer me ook aan de meeste talkshowhosts, Carrie , willemijn, en welmoed hebben maniertjes , en proberen te veel bezig te zijn “met hun vak”wat ze duidelijk (nog) niet beheersen.
van Jinek ga ik over m’n nek.
waar ik wel zonder plaatvervangende schaamte naar kan kijken zijn bv
Erik Dijkstra is scherp grappig en adrem ,Hugo Logtenberg gewoon erg goed, Sophie Hilbrand die doortastend is zonder opdringerig te zijn, Giovanca is heel warm en vriendelijk, ook goede eigenschappen die wel s onderschat worden.

Gast
Geronimo
juli 2, 2020 23:33

Ik vond Evert ten Napel een vervelende voetbalcommentator. Theo Reitsma trouwens ook, maar die speknek van een Frank Snoeks spant wel de kroon. Als je ongestoord een wedstrijdje wil kijken, zit je niet te wachten op een tante Betje die er voortdurend doorheen kakelt en zijn volkomen irrelevante mening aan het pushen is. Irritant ook, omdat je steeds het idee hebt dat ze zelf nooit een balletje getrapt hebben en het daardoor allemaal nogal ondeskundig overkomt. Ik kijk evenwel bijna nooit naar Ab1. Als je ongestoord gebabbel wil kijken, zit je niet te wachten op doom en gloomporno van mensen, die nogal ondeskundig overkomen. Grappig is het dan om van een gerespecteerd columniste te vernemen dat de appel niet ver van de boom blijkt te vallen.

Gast
Pico
juli 2, 2020 23:27

Who the fuck is Nausicaa Mabre.

Gast
Yogi bear
juli 2, 2020 20:19

K…nijd!

Gast
Piet Pannelap
juli 2, 2020 20:19

Kunnen alle visweiven die hier hun gal spuien over Bacardi Cola (Carrie) lekker hun gore mu1l houden?! Wat een jaloerse minkukels zeg! WTF is Nuoiraaa eigenlijk? Nooit van gehoord. Eva🍺Engnek moet zich zorgen gaan maken. Dat alcoholverslaafde oostblokkertje mag lekker aan de tap blijven hangen. Eva🍺Jellinek hoeft niet meer terug te komen. Carrie ten Napel is een heerlijke frisse verschijning. Ze doet het top. Kan momenteel geen ander tv-vrouwtje tegenop.

Gast
Martin
juli 2, 2020 20:14

Carrie is een uitstekende presentator, verfrissend en kundig. Daar zouden we er meer van moeten hebben. Carrie, hoop zo dat je nog veel te zien bent op tv! En hopelijk blijf je bij de publieke omroep. Bij de commerciele zenders moet je verplicht stom zijn met als toppunt Boulevard.

Gast
Arie Schoenlepel
juli 2, 2020 20:11

Carrie is een verademing op tv. Merendeel is politiek correct geteisem.

Gast
Elisabeth
juli 2, 2020 19:40

Ik heb een vraag aan jullie, kennen jullie dit toevallig?
Wie van mij wat weet of van de mijne,gaat naar huis en beziet het zijne,.
Vind hij het daar zonder gebreken,dan mag hij vrijuit over het mijne spreken.

Met dat gezeur altijd over iedereen

Gast
J
juli 2, 2020 18:16

Telegraaf nu daar noem je wat op zeg .

Gast
Bert
juli 2, 2020 17:59

guttegut iedereen maakt wel ’s fouten

Gast
HansR
juli 2, 2020 17:22

Het Telegraaf niveau oordeelt over het Max niveau. Dat is pas lachen.

Gast
Willem
juli 2, 2020 16:45

Inderdaad,Carrie ten Napel, de domheid zelve! Dom lachen en domme van papier afgelezen vragen.

Gast
Guttegut
juli 2, 2020 16:26

@Bert. Weet je wat vermoeiend is? Dat je godverdomme IK VINDT schrijft.

Gast
Guttegut
juli 2, 2020 16:25

Zou Nausicaa (is dat een echte naam) jaloers zijn dat half mannelijk Nederland Carrie een lekker wijf vindt en dat op haar niemand zijn hond zou laten schijten.

Gast
Ad nagtegaal
juli 2, 2020 15:43

Op 1 spreekbuis van deze regering niet kritisch opervlakkig en drammerig rampvoor tv

Gast
Jan
juli 2, 2020 15:37

Jaap de Groot bij
op1wat een verschrikkelijke man

Gast
Leny
juli 2, 2020 15:14

Ik vind Carrie juist een verfrissing. Stuur de rest van de dames maar direct naar huis. Over domme vragen gesproken. Soms hou ik het net een kwartiertje vol om daar naar te kijken.

Gast
J Kolk
juli 2, 2020 14:56

Kijken naar M, net of die veel beter is. In de uitzending met Jetten en Halsema werd er niet eens het Marrokanen probleem benoemd.

Gast
Matthijs en Kim
juli 2, 2020 14:00

De presentatrice die het meest is gegroeid in haar rol is Giovanca Ga er maar aan staan met al die mensen die het beter weten. Dikke pluim GIovanca. Carrie is al een tijdje bezig bij omroep Max. Op deze wijze presenteert ze ook gezellig bij Op1.

Gast
Ermir Topi
juli 2, 2020 13:59

Domme vragen bestaan niet!
Carrie ten Napel is hartstikke leuk een mooi mens en zij doet het prima Op1. Jullie journalisten “media” zijn ziek, jullie zijn jaloers, jullie maken de ander kapot, jullie zijn pas dom allemaal om zo onzin nieuws te verspreiden.

Nausicaa Mabre en Angela de Jong, jullie moeten maar de klep dicht houden.

Gast
Hanna
juli 2, 2020 13:33

Ze is beter dan die Giovanca, die is pas dom.

Gast
Jaap
juli 2, 2020 13:27

Is marbe gezakt voor screentest op1 dat ze zo katterig doet?

Gast
Geralda
juli 2, 2020 13:26

Och heden, Teuntje mongeultje is wakker.

Gast
Crissy
juli 2, 2020 13:23

Naucia Marbe is een Roemeense columniste van de Telegraaf. Ze schrijft haarscherpe analyses over actualiteiten. Komend uit een linkse dictatuur, is zij allergisch voor marxistische fanaten. Blck lives matter duidt zij als een gevaarlijke linkse revolutionaire beweging.

Gast
Teuntje
juli 2, 2020 13:22

Saskia van Noort heeft duidelijk met Botox overgoten kop vreselijk dikke harses

Gast
Chelsey
juli 2, 2020 12:43

Carrie ten Napel is zéér goed bezig! Momenteel haalt ze de doorgaans hysterische Jinek links en rechts keihard in zonder gebruik te maken van één druppel alcohol. Zij is gewoon één van de betere dames bij Op1! Carrie ten Napel zou in haar eentje Op1 glansrijk overwinnen van die twee rtL4 late night gedrochten jinek én beau bij elkaar opgeteld! Margriet van der Linden doet het overigens ook fantastisch!

Gast
Bert
juli 2, 2020 12:43

Ik vindt Carrie ten Apel helemaal niet zo goed, wil té aanwezig zijn, praat door de gast heen, praat veel te hard, articuleert heel overdreven, zit geen rust in.En stelt de té voor de hand liggende vragen waarvan ze denkt dat de meeste mensen dat willen weten. Voorspelbare vragen dus, en nogal vermoeiend dus

Gast
cor
juli 2, 2020 12:27

Helemaal eens. Bij dat gesprek over Cruijff- Verstappen ook tenenkrommend. Jaap de GRoot zit uit eerste hand te vertellen maar nee Carrie wil de finishtijd van Verstappen coute que coute aanhalen. Feitje wat werkelijk iedereen al kent. Totaal ongeschikte school-tv.

Gast
Zeru
juli 2, 2020 12:01

Nauseaa wie? Sorry maar ik ga stuk om die naam. Om nauseous van te worden.

Gast
jelle
juli 2, 2020 11:57

Eens met Lora. Ook Sophie Hilbrand en Welmoed Sijtsma vind ik prima te pruimen. De andere twee dames zijn wat mij betreft mislukt in het programma en mogen wat anders gaan doen. Muziek maken of grutto’s spotten ofzo.

Gast
Jaap
juli 2, 2020 11:57

Vind haar uitstekend . Iedereen stelt wel een een wat verkeerde vraag. Ten Napel ga zo door!!!

Gast
Adolf .h
juli 2, 2020 11:55

Zij heeft een goede kruiwagen. Normaal komt dit soort nooit op tv

Gast
G.ossip
juli 2, 2020 11:53

Iedereen vind wel wat maar ik vind haar veruit van de vrouwelijke presentatrices de beste,Charles valt enorm tegen en heeft zijn kritische noot verloren.

Gast
Lora
juli 2, 2020 11:50

Voor mij is Carrie ten Napel veruit de beste vrouwelijke presentatrice van Op1, en ook stukken beter dan Margriet vd Linde.
Ik hoop op een grote langdurige carrière voor haar bij de NPO.

Gast
Ruud
juli 2, 2020 11:42

Mevrouw Marbe is gewoon jaloers op de populariteit van Carrie ten Napel. Ze zal nu gaan proberen zelf op het scherm te komen. Blijf alsjeblieft weg en blijf met je handen af van een de beste/fijnste vrouwelijke presenatoren die we hebben.

Gast
snuifje
juli 2, 2020 11:36

Van Charles mag je toch verwachten dat ie minimaal 1 kritische vraag stelt aan de neef van Erdogan..

Gast
Sabine
juli 2, 2020 11:31

Beetje mee eens. ’t Was weer niet erg scherp gisteravond. Niet alle dames vind ik zwak interviewen. Welmoed en Sophie zijn wel een aanwinst als talkshowhost vind ik.

Gast
Viola
juli 2, 2020 11:30

Maar Carry is wel een hele leuke vrouw, leuker dan Saskia.

Één van de leukste presentatrices van Op1.

Gast
anti Gerda
juli 2, 2020 11:08

@Gerda, je post over Saskia Noort druipt van de jalouzie. Ben je zelf soms een geheel mislukte would be schrijver? Ja he. God god wat een laag bij de grondsheid hier op dit forum.

Gast
Johan
juli 2, 2020 11:02

Wel een knappe dame.

Gast
Gerda
juli 2, 2020 11:00

En over Saskia Noort, die de ene na de andere domme vrouwenthriller eruit rammelt, sorry die noem ik geen echte schrijfster, wat zag ze eruit trouwens, zit ze aan de drank?

Gast
Ron
juli 2, 2020 10:59

Wie er ook ziet maakt geen fluit meer uit, het is de content die achter uit gegaan is in die talkshows. Kan me er niet meer toe zetten om elke avond te kijken, of het moet wel zo’n verdomd goede gast zijn met dito item dan wil ik nog wel kijken, zoals van de week met Matthijs van Nieuwkerk bij Beau. Er is een overkill aan talkshows, daar komt het ook door en ze zitten continu in elkaars vaarwater.

Gast
M
juli 2, 2020 10:59

Er werken bij de Telegraaf muv Wouter de Winther, Saskia Belleman en Mick van Wely echt alleen maar domme dozen, mutsen talentloze eikels he!

Gast
Gerda
juli 2, 2020 10:56

Jezus wie is dit nu weer???Nausicaa..Het wemelt van de omhoog gevallen nono’s momenteel..

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen