‘Carrie ten Napel kakelmevrouw met domme vragen’

Geplaatst op do 02 jul 2020 om 10:15

Telegraaf-diva Nausicaa Marbe vindt dat Carrie ten Napel behoorlijk faalt als presentatrice van de talkshow Op1. Ze stelt heel domme vragen. Dat laat de opiniemaker weten op Twitter. Nausicaa keek gisteren weer met verbazing. “Bokaal voor de domste talkshowvraag op tv gaat naar de kakelmevrouw (vergeet haar naam steeds) die vanavond Saskia Noort over haar boekpresentatie vroeg: ‘Is het net zo spannend als wij met de kijkcijfers?’ Bokaal voor slecht Nederlands ook, zie ik.

Daarop merkt journaliste Monica Keyzer op: “Dochter van een sportjournalist, waar zij soms mee zit als dichter val maar die ik niet ken. Experiment met duo’s is mislukt. Geen chemie ook niet aan tafel. De vrouwen zijn de zwakste ⛓schakel.

Nausicaa is het daarmee eens. “Sommige mannen ook. Maar wat je zegt: mislukt. En we kijken (soms) naar deze slappe aftreksels bij gebrek aan beter.

Ook tijdens het gesprek met Tunahan Kuzu, de relschopper van DENK, faalde het duo, vindt Nausicaa. “Onvoorstelbaar ook dat Kuzu Asscher mag uitmaken voor ‘veinzer’ van boos optreden, dus voor leugenaar, zonder dat Op1-duo ingrijpt. Waar is jullie fatsoen? En dan zeuren over de komkommer, terwijl ze een politieke hooligan integere Tweede Kamerleden de maat laten nemen. Sensatielaffaards.

Dan maar twee keer per avond Margriet van der Linden? “M maakte vorig seizoen een komeetachtige ontwikkeling. Zakt nu gemakzuchtig in elkaar, vind ik.

Foto: MAX
62 Reacties op “‘Carrie ten Napel kakelmevrouw met domme vragen’”


 1. Robert

  Smaken verschillen.

  De kijker is de baas.

 2. Curryworst

  Wéér Saskia Noort?
  Dat mens is niet uit de talkshows te krijgen.

 3. Realist

  Ongetwijfeld maakt ze weleens een fout. Maar voor mij is het een van de twee topvrouwen bij OP1. Wie is trouwens Nausicaa Marbe? Nog nooit van gehoord,gezien of gelezen. Zal wel weer aan mij liggen :)

 4. Rubicon

  Ben het met de dames eens dat de duo presentatie is mislukt. Ze halen best goede cijfers maar op lange termijn, na corona, wordt een herkenbare vaste anchor gemist.

 5. Kuis

  @Robert
  De kijker is vooral lui. ALS je TV wilt kijken op dat tijdstip, en bij heel veel mensen zit dat als gewoonte vastgeroest. Dan valt de keuze op dat tijdstip al gauw op NPO1 omdat de rest OF herhaling is OF gewoon oninteressant.
  Het enige risico dat Op1 loopt is dat ZELFS de vastgeroeste kijker wegloopt en ergens anders vast roest. Dan valt het doek definitief.

 6. raam

  dag telegraaf dag nausicaa

  bedankt voor uw top reactie!
  Ze is echt dom, doet erg aanwezig

  carrie schaam je en diep ga je school geld halen

  media en consument

  is scherp en eerlijk

  carrie ga plassen

  dom

 7. B

  Vind ter Napel top en van de Telegraaf diva Marbe heb ik nog nooit gehoord. Gevalletje vrouwelijk nijd van Marbe denk ik . Dat de duo presentatie mislukt is lijkt mij sterk overdreven , de cijfers vertellen iets anders maar misschien kan Marbe slecht tellen.

 8. Grace

  Herkende haar niet meer

 9. Robert

  Nausicaa Marbe is in de leer bij Rob Goossens en dan weet je het wel.

 10. kees

  Die Groenhuizen ook…zo gelouterd en dan zo weinig kritisch. Fale.

 11. JOOP

  Moeten alle vrouwen niet gewoon thuis aan het aanrecht staan?

 12. Frank Zweers

  Ik mag Nausicaa Marbe graag lezen maar niet iedere Op1 kijker is columnist .

 13. Gerda

  Jezus wie is dit nu weer???Nausicaa..Het wemelt van de omhoog gevallen nono’s momenteel..

 14. M

  Er werken bij de Telegraaf muv Wouter de Winther, Saskia Belleman en Mick van Wely echt alleen maar domme dozen, mutsen talentloze eikels he!

 15. Ron

  Wie er ook ziet maakt geen fluit meer uit, het is de content die achter uit gegaan is in die talkshows. Kan me er niet meer toe zetten om elke avond te kijken, of het moet wel zo’n verdomd goede gast zijn met dito item dan wil ik nog wel kijken, zoals van de week met Matthijs van Nieuwkerk bij Beau. Er is een overkill aan talkshows, daar komt het ook door en ze zitten continu in elkaars vaarwater.

 16. Gerda

  En over Saskia Noort, die de ene na de andere domme vrouwenthriller eruit rammelt, sorry die noem ik geen echte schrijfster, wat zag ze eruit trouwens, zit ze aan de drank?

 17. Johan

  Wel een knappe dame.

 18. anti Gerda

  @Gerda, je post over Saskia Noort druipt van de jalouzie. Ben je zelf soms een geheel mislukte would be schrijver? Ja he. God god wat een laag bij de grondsheid hier op dit forum.

 19. Viola

  Maar Carry is wel een hele leuke vrouw, leuker dan Saskia.

  Één van de leukste presentatrices van Op1.

 20. Sabine

  Beetje mee eens. ’t Was weer niet erg scherp gisteravond. Niet alle dames vind ik zwak interviewen. Welmoed en Sophie zijn wel een aanwinst als talkshowhost vind ik.

 21. snuifje

  Van Charles mag je toch verwachten dat ie minimaal 1 kritische vraag stelt aan de neef van Erdogan..

 22. Ruud

  Mevrouw Marbe is gewoon jaloers op de populariteit van Carrie ten Napel. Ze zal nu gaan proberen zelf op het scherm te komen. Blijf alsjeblieft weg en blijf met je handen af van een de beste/fijnste vrouwelijke presenatoren die we hebben.

 23. Lora

  Voor mij is Carrie ten Napel veruit de beste vrouwelijke presentatrice van Op1, en ook stukken beter dan Margriet vd Linde.
  Ik hoop op een grote langdurige carrière voor haar bij de NPO.

 24. G.ossip

  Iedereen vind wel wat maar ik vind haar veruit van de vrouwelijke presentatrices de beste,Charles valt enorm tegen en heeft zijn kritische noot verloren.

 25. Adolf .h

  Zij heeft een goede kruiwagen. Normaal komt dit soort nooit op tv

 26. Jaap

  Vind haar uitstekend . Iedereen stelt wel een een wat verkeerde vraag. Ten Napel ga zo door!!!

 27. jelle

  Eens met Lora. Ook Sophie Hilbrand en Welmoed Sijtsma vind ik prima te pruimen. De andere twee dames zijn wat mij betreft mislukt in het programma en mogen wat anders gaan doen. Muziek maken of grutto’s spotten ofzo.

 28. Zeru

  Nauseaa wie? Sorry maar ik ga stuk om die naam. Om nauseous van te worden.

 29. cor

  Helemaal eens. Bij dat gesprek over Cruijff- Verstappen ook tenenkrommend. Jaap de GRoot zit uit eerste hand te vertellen maar nee Carrie wil de finishtijd van Verstappen coute que coute aanhalen. Feitje wat werkelijk iedereen al kent. Totaal ongeschikte school-tv.

 30. Bert

  Ik vindt Carrie ten Apel helemaal niet zo goed, wil té aanwezig zijn, praat door de gast heen, praat veel te hard, articuleert heel overdreven, zit geen rust in.En stelt de té voor de hand liggende vragen waarvan ze denkt dat de meeste mensen dat willen weten. Voorspelbare vragen dus, en nogal vermoeiend dus

 31. Chelsey

  Carrie ten Napel is zéér goed bezig! Momenteel haalt ze de doorgaans hysterische Jinek links en rechts keihard in zonder gebruik te maken van één druppel alcohol. Zij is gewoon één van de betere dames bij Op1! Carrie ten Napel zou in haar eentje Op1 glansrijk overwinnen van die twee rtL4 late night gedrochten jinek én beau bij elkaar opgeteld! Margriet van der Linden doet het overigens ook fantastisch!

 32. Teuntje

  Saskia van Noort heeft duidelijk met Botox overgoten kop vreselijk dikke harses

 33. Crissy

  Naucia Marbe is een Roemeense columniste van de Telegraaf. Ze schrijft haarscherpe analyses over actualiteiten. Komend uit een linkse dictatuur, is zij allergisch voor marxistische fanaten. Blck lives matter duidt zij als een gevaarlijke linkse revolutionaire beweging.

 34. Geralda

  Och heden, Teuntje mongeultje is wakker.

 35. Jaap

  Is marbe gezakt voor screentest op1 dat ze zo katterig doet?

 36. Hanna

  Ze is beter dan die Giovanca, die is pas dom.

 37. Ermir Topi

  Domme vragen bestaan niet!
  Carrie ten Napel is hartstikke leuk een mooi mens en zij doet het prima Op1. Jullie journalisten “media” zijn ziek, jullie zijn jaloers, jullie maken de ander kapot, jullie zijn pas dom allemaal om zo onzin nieuws te verspreiden.

  Nausicaa Mabre en Angela de Jong, jullie moeten maar de klep dicht houden.

 38. Matthijs en Kim

  De presentatrice die het meest is gegroeid in haar rol is Giovanca Ga er maar aan staan met al die mensen die het beter weten. Dikke pluim GIovanca. Carrie is al een tijdje bezig bij omroep Max. Op deze wijze presenteert ze ook gezellig bij Op1.

 39. J Kolk

  Kijken naar M, net of die veel beter is. In de uitzending met Jetten en Halsema werd er niet eens het Marrokanen probleem benoemd.

 40. Leny

  Ik vind Carrie juist een verfrissing. Stuur de rest van de dames maar direct naar huis. Over domme vragen gesproken. Soms hou ik het net een kwartiertje vol om daar naar te kijken.

 41. Jan

  Jaap de Groot bij
  op1wat een verschrikkelijke man

 42. Ad nagtegaal

  Op 1 spreekbuis van deze regering niet kritisch opervlakkig en drammerig rampvoor tv

 43. Guttegut

  Zou Nausicaa (is dat een echte naam) jaloers zijn dat half mannelijk Nederland Carrie een lekker wijf vindt en dat op haar niemand zijn hond zou laten schijten.

 44. Guttegut

  @Bert. Weet je wat vermoeiend is? Dat je godverdomme IK VINDT schrijft.

 45. Willem

  Inderdaad,Carrie ten Napel, de domheid zelve! Dom lachen en domme van papier afgelezen vragen.

 46. HansR

  Het Telegraaf niveau oordeelt over het Max niveau. Dat is pas lachen.

 47. Bert

  guttegut iedereen maakt wel ’s fouten

 48. J

  Telegraaf nu daar noem je wat op zeg .

 49. Elisabeth

  Ik heb een vraag aan jullie, kennen jullie dit toevallig?
  Wie van mij wat weet of van de mijne,gaat naar huis en beziet het zijne,.
  Vind hij het daar zonder gebreken,dan mag hij vrijuit over het mijne spreken.

  Met dat gezeur altijd over iedereen

 50. Arie Schoenlepel

  Carrie is een verademing op tv. Merendeel is politiek correct geteisem.

 51. Martin

  Carrie is een uitstekende presentator, verfrissend en kundig. Daar zouden we er meer van moeten hebben. Carrie, hoop zo dat je nog veel te zien bent op tv! En hopelijk blijf je bij de publieke omroep. Bij de commerciele zenders moet je verplicht stom zijn met als toppunt Boulevard.

 52. Piet Pannelap

  Kunnen alle visweiven die hier hun gal spuien over Bacardi Cola (Carrie) lekker hun gore mu1l houden?! Wat een jaloerse minkukels zeg! WTF is Nuoiraaa eigenlijk? Nooit van gehoord. Eva🍺Engnek moet zich zorgen gaan maken. Dat alcoholverslaafde oostblokkertje mag lekker aan de tap blijven hangen. Eva🍺Jellinek hoeft niet meer terug te komen. Carrie ten Napel is een heerlijke frisse verschijning. Ze doet het top. Kan momenteel geen ander tv-vrouwtje tegenop.

 53. Yogi bear

  K…nijd!

 54. Pico

  Who the fuck is Nausicaa Mabre.

 55. Geronimo

  Ik vond Evert ten Napel een vervelende voetbalcommentator. Theo Reitsma trouwens ook, maar die speknek van een Frank Snoeks spant wel de kroon. Als je ongestoord een wedstrijdje wil kijken, zit je niet te wachten op een tante Betje die er voortdurend doorheen kakelt en zijn volkomen irrelevante mening aan het pushen is. Irritant ook, omdat je steeds het idee hebt dat ze zelf nooit een balletje getrapt hebben en het daardoor allemaal nogal ondeskundig overkomt. Ik kijk evenwel bijna nooit naar Ab1. Als je ongestoord gebabbel wil kijken, zit je niet te wachten op doom en gloomporno van mensen, die nogal ondeskundig overkomen. Grappig is het dan om van een gerespecteerd columniste te vernemen dat de appel niet ver van de boom blijkt te vallen.

 56. bert

  ik irriteer me ook aan de meeste talkshowhosts, Carrie , willemijn, en welmoed hebben maniertjes , en proberen te veel bezig te zijn “met hun vak”wat ze duidelijk (nog) niet beheersen.
  van Jinek ga ik over m’n nek.
  waar ik wel zonder plaatvervangende schaamte naar kan kijken zijn bv
  Erik Dijkstra is scherp grappig en adrem ,Hugo Logtenberg gewoon erg goed, Sophie Hilbrand die doortastend is zonder opdringerig te zijn, Giovanca is heel warm en vriendelijk, ook goede eigenschappen die wel s onderschat worden.

 57. M. Pen

  Een leraar heeft tijdens mijn opleiding gezegd:” er bestaan geen domme vragen, wel domme antwoorden.”
  Waar is het respect voor elkaar gebleven.
  We leven in een tijd van oordelen en veroordelen.
  Van hogerhand worden we tegen over elkaar uitgespeeld, resultaat we mogen steeds minder zeggen.
  Naar de talkshows kijk ik sowieso niet meer, elke avond corona nieuws wat verplicht door je strot geduwd word, natuurlijk is het belangrijk, dat begrijp ik wel, maar vertel dan wel het ware verhaal en als wetenschappers en virologen al niet op 1 lijn zitten, krijg je verwarring en onderbouw beter de anderhalve meter regel!
  Geef de talkshows een nieuwe formule, waarom als zitzakken aan een tafel zitten, ga erbij staan en beweeg wat meer zoals bij het journaal. Wat mij betreft kan de tv de deur uit, wat ze van belastinggeld durven maken tegenwoordig, het valt tegen, zwaar tegen!

 58. Nelleke

  Alle duo’s zijn niet goed. Willemijn die niemand uit laat spreken vind ik gewoonweg wel bloed irritant. En soms.nietneens goed 5e verwtaan. Giovanca vind ik niet bij uitstek geschikt voor een praatprogramma. En Sophie ook niet. De mannen …ach Jeroen en.Charles doe he5 naar mijn bescheiden mening wel goed.

 59. Leen

  Carrie schrijft vermoedelijk laffaards met één f. Kun je dus nog wat van leren!

 60. Joop

  Wat een jaloerse vrouw, die Carry zo afkraakt. Carry is de beste, dat vindt ook Angela van het AD, die er pas echt verstand van heeft

 61. Jos Raaijmakers

  Carrie is toptalent die van alle markte thuis
  Is Bovendien is het ook nog een mooie ver
  Schijning
  Die afkrakers moeten hun mond spoelen.
  Carrie ga zo door je bent een kei
  0

 62. Reina Klees

  Ademloos heb ik altijd naar Carrie geluisterd op radio 1 op zondag. Een vakvrouw!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.