Carlo Boszhard: ‘Wilfred Genee uit de bocht gevlogen’

Carlo Boszhard is het eens met de kritiek dat Wilfred Genee uit de bocht gevlogen is in de veelbesproken racismespecial van Veronica Inside, die vorige maand inclusief uitgesteld kijken 1,8 miljoen kijkers trok. Dat zegt hij in zijn column in Televizier. Als presentator van VI is Wilfred net de kapitein van een schip, zegt Carlo. “Soms neem je een beslissing die beter voor de koers is, maar niet perse beter voor de kapitein. In dit geval ging je te veel naar links“, aldus de RTL 4-ster.

Wilfred had als kapitein een mindere dag, denkt Carlo. “Je schoot uit de bocht, waardoor Johan Derksen bijna van boord sprong en trouwe fans reddingsboeien naar hem uitgooiden. Was dit nu de laatste tocht van de boot Veronica Inside?

Vanwege de Mattie-achtige naaistreek is de populariteit van Wilfred enorm gekelderd. “Je bent van alle kanten aangevallen. De haaien en sommige kwallen hopen dat je verdrinkt, maar daarmee onderschatten zij de rol die je hebt.”

De rol van Wilfred is groot, zegt Carlo, net zo groot als die van de andere heren. “Nee ik zit niet in jouw kamp of dat van Derksen en Van der Gijp, maar in jullie kamp Veronica Inside.”

Het verbaast Carlo dat het vanuit Talpa zo stil is gebleven. Zelfs Johan Derksen zelf heeft niets gehoord van de Talpa-top. “Geen reactie van John de Mol of Erland Galjaard, want iedereen wacht in spanning af.”

Carlo vraagt zich af hoe dit allemaal afloopt. “Het is een cliffhanger zoals de Amerikaanse soap Dallas ze vroeger kon maken.”

Foto: RTL, SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen