Beau vindt Pieter Omtzigt beetje kinderachtig

Het is een beetje kinderachtig van Pieter Omtzigt dat hij in de strijd om het lijsttrekkersschap van het CDA steeds wijst op zijn gevecht tegen het onrecht bij de Belastingdienst. Dat vindt Beau van Erven Dorens, zo heeft hij laten weten in zijn talkshow op RTL 4. Beau begint er een beetje moe van te worden. “Eerlijk gezegd… Wij volgen het natuurlijk de hele tijd en hij hint er nu in het gesprek met Jaïr ook weer op, van: ‘Ik heb dat gedaan!’ De hele tijd krijgt je dat terug“, zegt hij.

Het is een beetje slap van Pieter Omtzigt, vindt Beau. “Ik vind dat niet zo’n sterk punt. Hugo de Jonge hoor je eigenlijk nooit iets zeggen over hoe hij het land door die coronacrisis heeft geleidt to nu toe.

Pieter moet ophouden met het pochen over zijn inzet in het Belastingdienst-dossier, adviseert Beau. “ Ik vind dat een beetje kinderachtig, snap je? Je moet trots zijn op wat je hebt gedaan, maar hij komt er wel héél vaak op terug.”

Door een lek in het stemsysteem zijn de stembussen van het CDA opnieuw geopend. Fijn, vindt Pieter Omtzigt. “Gisteravond zat ik in Op1 en zat ik in een video bij Beau. Vandaag zijn er wat opnames en ben ik druk aan het mailen, bellen en appen“, meldde hij gisteren.

Ik heb altijd vertrouwen in de leden, ook als ze mij niet kiezen. Dat is het mooie aan democratie. Anders had ik maar lid moeten worden van de Noord-Koreaanse Communistische Partij, dan weet je de uitslag van tevoren al.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen