Ab Osterhaus in nieuw seizoen Ranking the Stars

Het is een beetje de Henny Huisman onder de virologen: Ab Osterhaus, doet er echt álles aan om maar in beeld te blijven. Nu het coronavirus op zijn retour is, verzekert hij zijn plekje in de spotlights via de Paul de Leeuw-show Ranking the Stars. Hij is komend seizoen één van de kandidaten in de BN’er-show van RTL, naast onder meer Henk Krol, Marc-Marie Huijbregts, Patricia Paay, Gerda Havertong en Ryanne van Dorst. Een bonte verzameling van BN’ers met een verdwaalde viroloog dus.

De deelname van Ab Osterhaus werd vanavond bekendgemaakt in RTL Boulevard. De presentatrice van dienst, Bridget Maasland, was behoorlijk verbaasd. “Met zijn rode wijntje?“, vroeg ze zich af.

Al enkele maanden krijgt Ab Osterhaus het verwijt dat hij wel heel erg aandachtsgeil is. Hij wekte bij veel mensen ergernis, omdat hij wel héél erg in de doemscenariohoek zat.

Met name zijn vele rode-wijn-momentjes in Op1 werden gehekeld. “Is het werkelijk zo moeilijk voor Op1 om eens een viroloog met een afwijkende mening uit te nodigen? Zo klaar met de in de put pratende toon van Ab Osterhaus. Totale over-exposure van 1 mening“, merkte musicalbobo Maurice Wijnen bijvoorbeeld op.

Het is nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen van Ranking the Stars van start gaat.

Foto: NPO

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen