Luuk Ikink verslaafd aan De Sims 4

Je zou het niet achter hem zoeken, maar Luuk Ikink is verslaafd aan een computerspelletje. Het is dat hij soms de deur uit moet voor RTL Boulevard, anders had hij avonden lang achter de Playstation gehangen om De Sims 4 te spelen. Dat onthult hij op Twitter. De Sims 4 is een simulatiespel waarin je het leven van computerpoppetjes, sims genaamd, kan beheersen. “Ik heb Sims 4 gekocht voor de PS4. Ben niet echt een gamer, maar dit is wel een verslavend spelletje“, geeft hij toe.

Luuk is op zoek naar lotgenoten. “Nu alleen nog maar de ‘uitleg’ gespeeld.. maar heb er al lol in! Wat zijn de beste tips? Let me know!

Plotseling komt ook collega Rob Goossens uit de kast als computernerd. “Twee jaar geleden had ik een hoop vakantiedagen over en heb toen een week lang bijna alle maaltijden door chips vervangen en hele dagen Sims 4 gespeeld. Kan ik aanraden!

Heeft Rob een goede tip voor Luuk? “Zorgen voor een dochter des huizes, en die een relatie laten aanleggen met de stokoude rijke stinkerd in de villa verderop in de straat. Scheelt een hoop frustratie met het ontwerpen van een mooi huis.

Luuk: “Nog te weinig ervaring met het spel, maar dit klinkt als een tip die ik over twee weken ineens weer ga herinneren.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen