Luuk Ikink verslaafd aan De Sims 4

Geplaatst op vr 10 jul 2020 om 9:35

Je zou het niet achter hem zoeken, maar Luuk Ikink is verslaafd aan een computerspelletje. Het is dat hij soms de deur uit moet voor RTL Boulevard, anders had hij avonden lang achter de Playstation gehangen om De Sims 4 te spelen. Dat onthult hij op Twitter. De Sims 4 is een simulatiespel waarin je het leven van computerpoppetjes, sims genaamd, kan beheersen. “Ik heb Sims 4 gekocht voor de PS4. Ben niet echt een gamer, maar dit is wel een verslavend spelletje“, geeft hij toe.

Luuk is op zoek naar lotgenoten. “Nu alleen nog maar de ‘uitleg’ gespeeld.. maar heb er al lol in! Wat zijn de beste tips? Let me know!

Plotseling komt ook collega Rob Goossens uit de kast als computernerd. “Twee jaar geleden had ik een hoop vakantiedagen over en heb toen een week lang bijna alle maaltijden door chips vervangen en hele dagen Sims 4 gespeeld. Kan ik aanraden!

Heeft Rob een goede tip voor Luuk? “Zorgen voor een dochter des huizes, en die een relatie laten aanleggen met de stokoude rijke stinkerd in de villa verderop in de straat. Scheelt een hoop frustratie met het ontwerpen van een mooi huis.

Luuk: “Nog te weinig ervaring met het spel, maar dit klinkt als een tip die ik over twee weken ineens weer ga herinneren.

Foto: RTL
14 Reacties op “Luuk Ikink verslaafd aan De Sims 4”


 1. Plop!

  Heel belangrijk dat we dat weten.

 2. Boris

  Sims speel je toch niet op de Playstation. Wat is dit voor waanzin. Hoogstens op de computer, maar absoluut niet op de Playstation.

  En iemand die enkel de uitleg heeft gespeeld, kan moeilijk zeggen dat het verslavend is. We hebben hier duidelijk te maken met iemand die naar een imago probeert na te bootsen wat hij niet is of heeft.

 3. Pauline

  Is er IEMAND die van zo’n lul opgewonden kan raken ?

 4. Minder of Mirjam

  Compliment aan de beeldredactie van MC! Perfecte foto bij dit spraakmakende artikel!

 5. Bart van der Laar

  Jeetje bestaat dat spel nog?

 6. Walter

  Rob Goossens uit de kast: eindelijk

  Wat kleuters staan er achter de desk bij RTL Boulevard

 7. Gerard Cocks

  Volwassen mannen en computerspelletjes. Treurig.

 8. Max

  Sims character is knapper

 9. Max

  @walter

  Is hij nog niet uit de kast? Ziet een blinde nog wel.

 10. Can you please pass the sauce

  “Zorgen voor een dochter des huizes, en die een relatie laten aanleggen met de stokoude rijke stinkerd in de villa verderop in de straat. Scheelt een hoop frustratie met het ontwerpen van een mooi huis.”

  Dit zegt wel wat over het karakter van Rob Goossens.

 11. Vvv cadeaubon

  Sommige mannen schrijven zich in op secondlove maar Luuk is verstandig die speelt gewoon The Sims.

 12. Teuntje

  Simpelmans iq van een bosbes

 13. MC bezoeker 28

  Nou Diederik, kom er maar in!

 14. Michiel

  TBS zendt vanaf volgende week Spark’d; een reality show waarin sims spelers hun creaties laten zien… Wedden dat RTL een BN versie wil maken, omdat de lego show het zo goed deed? Ikink moet nu even het bejaarde RTL publiek (en verplicht zichzelf) kennis laten maken met de Sims?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.