‘Beatrix in badpak met kaplaarzen? Dat wíl men niet!’

Geplaatst op do 09 jul 2020 om 12:35

Je zou denken dat lezers van Story, Privé en soortgelijke bladen het heerlijk vinden om nietsverhullende vakantiefoto’s van de royals voorgeschoteld te krijgen, maar niets is minder waar. Story-baas Guido den Aantrekker vertelde gisterenavond in Shownieuws dat die lezers helemaal geen behoefte hebben aan onflatteuze beelden van de royals. “Mensen vragen weleens aan mij of ik dat soort foto’s zou plaatsen in badpak, maar de lezers zitten daar niet altijd op te wachten“, weet Guido.

Guido heeft enkele jaren geleden een les geleerd. “Ik weet nog dat echt jaren geleden een keer met een telelens van 900 millimeter van een andere berg af een foto is gemaakt van toen nog koningin Beatrix die in Italië op kaplaarzen in haar badpak de plantjes water aan het geven was met zo’n gieter.”

Hoewel die foto in een ander entertainmentblad stond, vond Guido het een geweldig beeld. “Een fantastisch beeld, maar de mensen spraken er schande van, want die willen toch hun koningin zien en ook op vakantie. Dus niet op zo’n manier, met kaplaarzen in een badpak.”

Het is overigens wel een gedoe om royalty op vakantie te fotograferen. Ze gaan nooit eens twee weken naar Drenthe; het is altijd ver weg. Bij buitenlandse koningshuizen is dat anders. “Je hebt een hoop royals die in eigen land op vakantie gaan, maar dat is makkelijk als je koning van Spanje bent, want dan woon je al in een vakantieland.”

Wel gaan onze royals af en toe een weekend weg in eigen land. “Wat Willem-Alexander weleens doet met zijn familie is met De Groene Draeck die in Muiden ligt het IJsselmeer overvaren. Dan komen ze terecht op Schiermonnikoog voor een weekendje.

Update 13.15 uur – Dit bericht is aangepast. Aanvankelijk stond hier dat de bewuste foto van prinses Beatrix in de Story heeft gestaan, maar dat is niet zo. 

Foto: SBS
20 Reacties op “‘Beatrix in badpak met kaplaarzen? Dat wíl men niet!’”


 1. shrink

  Volwassen man die dit soort prietpraat uit zijn mond laat rollen… wat een triestigheid.

 2. Wendy's dealertje

  Zit nog steeds te wachten op de beerput, welke hij ging opentrekken inzake Femke Halsema. Niks meer van vernomen.

 3. Tycho Graagnat

  These boots are made for walking,
  and that’s just what they’ll do
  one of these days these boots
  are gonna walk all over you.

  Mark last sentence. Moet haar lijfliedje zijn geweest gedurende 30 jaar vorstin.

 4. Pieter

  Oude koeien dit.
  Wanneer gaat het weer eens over komkommers?

 5. raam

  Guido

  wanneer begin je een eigen bedrijf

  zit het niet in jou/jullie gene eigen bedrijf

  Guido

  wanneer EN hoe laat gaat mevrouw Halsema

  Guido je staat aan het hoofd van Story

  alleen je medewerkers zijn 10 weken lang slimmer dan je Guido

  Maandloner

  mevrouw Halsema je bent een echte VROUW

  Guido is een twijfelaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Guido mevrouw Halsema heeft je ook een les geleerd. ze blijf als burgervrouw

  en nu guido je mond in je ko..!

 6. anymousin

  En dan is men verbaasd over de huidige terughoudendheid van de Koninklijke familie. (mediacode). Als dergelijke riooljournalisten je te pas en te onpas menen te moeten bespieden voor “exclusieve”foto’s” voor het evenzo rioolblad.

 7. anymousin

  = “exclusieve” foto’s

 8. MolTalk

  Femke in badpak en kaplaarzen zou ie daarentegen altijd plaatsen.

 9. MediaPrak

  Trieste man: is het een primeur, dan komt het door Guido. Wordt het een rechtzaak, dan is het de schuld van de freelance fotograaf.

 10. Casper

  Gelijk hebben de lezers.

 11. xxx

  Ik zou graag een foto van de royals willen zien in een satanische ceromonie waar ze een kind offeren voor hun God Moloch.

 12. pepe

  in badpak?? spiernaakt!!! dat willen we!

 13. Donald Dumb

  Dat vindt Guido niet Aantrekkelijk…

 14. Harry

  Wil ook geen kiekjes van Beabitch zien.

  The horror…

 15. Huismaker

  Nederland mocht niet weten dat Juliana en Bernhard in scheiding lagen. Publicaties waren verboden in ons vrije land. Alle media uit het buitenland berichtten er vrij over. Gelukkig is er nu internet. En dat is balen voor “de vingertjes”.

 16. Beatrix

  Ik wil best naakt in de playboy hoor

 17. Captain Caveman

  De Royals hebben al een eigen tijdschrift. Loer eens bij die deugtrutten naar binnen! Op elke slak zout leggen; ‘ Waarom staat Halina Reijn Niet Op In de bus voor die oude surinaamse vrouw??” “ Waarom doet Claudia de brij zo hatelijk tegen bedelende asielzoeker?”
  Grote close up foto van die wijven zonder make up! Doen!!!

 18. HBaz

  Kan je die foto van Beatrix in badpak met kaplaarzen nog eens plaatsen, Guido? Lijkt me een geweldig leuke foto. Koop ik de Story ook eens.

 19. anoniem

  Kon ook mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen, maar kon het in Google nergens vinden.. :-D

 20. Meindert Kramp

  Hans Teeuwen in hoge gothic boots met tig buckles en leren handschoenen met van die spikes. En in zijn hand een leren zweepje.
  Hee Majesteit !! roept ie dan.
  Hee, hou es op met zeiken, want wie begint er dan ook over kaplaarzen en een badpak??

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.