Angela de Jong laat fans in de steek: vier weken weg

Angela de Jong laat haar fans keihard in de steek. Ze gaat maar liefst vier weken op vakantie, zonder een column te schrijven of op een andere manier iets van zich te laten horen. Dat zegt ze in de AD Mediapodcast. Voor veel mensen is Angela een absolute heldin geworden. De vrouw die opstaat tegen de Peter van der Vorsten en John de Mollen van deze wereld en die roept dat het allemaal ruk is: vier weken lang is ze er niet meer. Ze heeft ergens een huisje geboekt zónder televisie.

Het wordt een Angela-loze zomer. Heel Angela-loos. “Ik ga uitrusten en ik ga op vakantie en ik ga bij mijn zieke vader langs“, zegt de bloeddorstige Humberto-killer.

Wat moeten haar fans nu doen? Die zitten straks opgescheept met Özcan Akyol. “De fans kunnen best vier weken zonder mij. Ik denk altijd maar zo: je moet mensen af en toe ook een beetje hongerig houden.”

Gaat ze tv kijken op vakantie? “Nee. Nou ja… Ik zeg nooit nee.”

We hebben een huisje zonder televisie, maar het zal niet voor het eerst zijn dat ik toch stiekem op ons terras ’s avonds via NLziet ofzo een Nederlandse uitzending zit te kijken omdat er iets is.”

Foto: KRO-NCRV

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen