Alberto Stegeman niet ontslagen bij zwabberend SBS 6

Alberto Stegeman mag, ondanks dat hij een van de gezichten is van het ‘oude’ SBS 6, tóch blijven van John de Mol. Niet alleen dit jaar, maar ook in 2021 en 2022 zal hij te zien zijn met Undercover in Nederland. Dat heeft de tv-maker laten weten op Instagram. De koers van SBS 6 zwabbert behoorlijk: meer en meer maakt John korte metten met hoe de zender vroeger was, namelijk de toevlucht van Henk en Ingrid. Gelukkig kunnen zij wel blijven kijken naar Alberto en zijn gefluister.

Alberto blijft een vertrouwd onderdeel van het SBS 6-schema. “Mooi nieuws! Ook volgend jaar en in 2022 komt Undercover in Nederland op SBS 6

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen