Alberto Stegeman niet ontslagen bij zwabberend SBS 6

Geplaatst op wo 29 jul 2020 om 8:45

Alberto Stegeman mag, ondanks dat hij een van de gezichten is van het ‘oude’ SBS 6, tóch blijven van John de Mol. Niet alleen dit jaar, maar ook in 2021 en 2022 zal hij te zien zijn met Undercover in Nederland. Dat heeft de tv-maker laten weten op Instagram. De koers van SBS 6 zwabbert behoorlijk: meer en meer maakt John korte metten met hoe de zender vroeger was, namelijk de toevlucht van Henk en Ingrid. Gelukkig kunnen zij wel blijven kijken naar Alberto en zijn gefluister.

Alberto blijft een vertrouwd onderdeel van het SBS 6-schema. “Mooi nieuws! Ook volgend jaar en in 2022 komt Undercover in Nederland op SBS 6 🎉 Maar eerst nog een nieuwe serie komend najaar. Met een spraakmakende start!

Begin vorig jaar leek het erop dat Alberto na Kees Tol, Piet Paulusma en Rob Geus de volgende was die eruit zou vliegen bij SBS 6. “Ja, dat viel ook wel rauw op mijn dak. Ik vind het ongelooflijk jammer voor Piet en Rob dat ze na zo veel jaren trouwe dienst niet verder mogen. Ik vind het bijzonder jammer“, reageerde Alberto vorig jaar.

Over de zwabberende koers van John de Mol zei hij: “Ze hebben allerlei ideeën over zo’n zender, maar het zal je niet verbazen dat ik het jammer vind dat ik mijn collega’s kwijtraak en volgens mij is heel Nederland het er over eens dat je Piet niet zomaar weg moet doen. Blijkbaar zijn er andere ideeën vanuit de zender. Wat precies de overweging was, weet ik ook niet.

Gelukkig had Alberto nog een contract bij SBS 6 dat hem tot en met dit jaar verbindt aan de zender. Nu is dat contract dus verlengd, tot en met 2022.

Foto: SBS
17 Reacties op “Alberto Stegeman niet ontslagen bij zwabberend SBS 6”


 1. Dirk2

  Zat werk ligt er voor hem nog, de Meilandjes bijvoorbeeld.

 2. Anne

  Zou John eigenlijk een doel voor ogen hebben, een bedrijfsplan hebben, een strategie uitgezet hebben?

  Of is het creeren van chaos zijn doel?

 3. Fred

  Undercover In Nederland, ditmaal Alberto verkleedals zwakzinnige (hoeft-ie niet veel aan te doen)
  “Hee, wat is dat? Wat doe jij daar?”
  “Je weet toch dat dat niet mag?”
  Vervolgens even 2 kilomerer zinloos rennen en that’s it.
  SBS-‘crime’, een giller.

 4. Theo

  Succes met Undercover.

  Talpa gaat langzaam maar zeker zijn vorm krijgen die de directie voor ogen heeft.

 5. Klaas

  @Anne
  Geen enkel doel. Helemaal niets. Doelloos
  Gisteren weer slechts 1 keer in de Dag Top 15.
  Het zijn clowns.

 6. Minder of Mirjam

  Toepasselijke foto.

 7. Suckerpunch de ekte!

  Geen nieuws vandaag over

  Bridget
  Andre Hazes Jr
  Anna nooshin (waar coby tel aviv dan weer opmerkingen op kan maken)
  De Meilandjes
  Tim hofman

  Nee?

  Mooi! Lekker rustig dagje!

 8. Suckerpunch de ekte!

  Ik vergat Dave Roelvink nog

 9. Eddie Meijer

  Alberto Clouseau.

 10. Wendy's dealertje

  “heel Nederland het er over eens dat je Piet niet zomaar weg moet doen”
  Dat was juist de beste beslissing ooit, zwaar overschatte weerman. Sowieso al die weer-programma’s, veel te veel geouwehoer, zeg gewoon wat het morgen voor weer wordt en klaar. Wat het weer vandaag was, hebben we al meegemaakt, die foto’s etc interesseert niemand en dat overdreven educatieve en indoctrinerende over milieu en klimaat mag er ook uit.

 11. Tycho Graagnat

  Komt nog.

 12. o.p. lichter

  Koot en Bie deden ook altijd dit soort komische typetjes .

 13. Matthijs Zelf.

  Henk en Ingrid de camping zender voor de PVV.

 14. Garry glamour

  Triest , triester , diep triest , de verkleedpartijen van Alberto worden weer uitgezonden .
  Zelden heeft een presentator zich zo voor l*l gezet met zijn uitdossingen
  Op een kilometer afstand kan een blinde al zien dat Alberto een acteurtje probeert na te te doen .
  Alberto is in het gat gesprongen dat Peter r de Vries achter liet toen die vertrok bij SBS .Het verschil met de Vries is echter dat de Vries objectieve tv probeerde te maken met feiten die goed onderbouwd werden met onderzoek waar menig politiekorps nog wat van kan leren .
  Alberto probeert al jaren te scoren sensatie tv van het slechtste soort . Dat dit terug komt bij SBS verwondert me niet , het past helemaal bij het beleid om de zender te gronde te dragen en ik wens hen daar veel succes bij .

 15. aammehoela

  Ik zie af en toe die Piet bij Max met zijn weerberichten. Wat een armoe zeg. Die gast is echt zo armetierig en nietszeggende verwachtingen. Als je dat vergelijkt met het weerbericht van RTL en de NOS…….. en dan zou Piet de beste weerman van Nederland zijn. Hoe triest ben je als je dat vindt.

 16. Patty Poep

  Ik smeer ‘m helemaal in als hij erom vraagt.

 17. Sjoerd

  Verstandig. Waarschijnlijk is dat de enige manier om weer te groeien. Weer die zender met het randje worden, de zender met een beetje een smetje. Een commerciële NPO 1 gaan ze nooit worden en RTL bestaat al. Gewoon lekker volks, de praatjesmaker onder de zenders. Dat laffe halfbakken werkt niet, gewoon weer terug naar af. Misschien Tina ff bellen, die weet nog wel hoe het moet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor het reageren op artikelen van Mediacourant gelden huisregels. Lees de policy.

Let op: Reacties aan Mediacourant of vragen over redactionele keuzes kunt u slechts toesturen via het mailformulier.

Ziet u een ongepaste reactie? Laat het graag weten via het mailformulier of door een reactie te plaatsen met daarin het woord "moderatie". Reacties met daarin het woord "moderatie" worden automatisch vastgehouden en zijn daardoor niet zichtbaar voor overige bezoekers.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.