Alberto Stegeman niet ontslagen bij zwabberend SBS 6

Alberto Stegeman mag, ondanks dat hij een van de gezichten is van het ‘oude’ SBS 6, tóch blijven van John de Mol. Niet alleen dit jaar, maar ook in 2021 en 2022 zal hij te zien zijn met Undercover in Nederland. Dat heeft de tv-maker laten weten op Instagram. De koers van SBS 6 zwabbert behoorlijk: meer en meer maakt John korte metten met hoe de zender vroeger was, namelijk de toevlucht van Henk en Ingrid. Gelukkig kunnen zij wel blijven kijken naar Alberto en zijn gefluister.

Alberto blijft een vertrouwd onderdeel van het SBS 6-schema. “Mooi nieuws! Ook volgend jaar en in 2022 komt Undercover in Nederland op SBS 6 🎉 Maar eerst nog een nieuwe serie komend najaar. Met een spraakmakende start!

Begin vorig jaar leek het erop dat Alberto na Kees Tol, Piet Paulusma en Rob Geus de volgende was die eruit zou vliegen bij SBS 6. “Ja, dat viel ook wel rauw op mijn dak. Ik vind het ongelooflijk jammer voor Piet en Rob dat ze na zo veel jaren trouwe dienst niet verder mogen. Ik vind het bijzonder jammer“, reageerde Alberto vorig jaar.

Over de zwabberende koers van John de Mol zei hij: “Ze hebben allerlei ideeën over zo’n zender, maar het zal je niet verbazen dat ik het jammer vind dat ik mijn collega’s kwijtraak en volgens mij is heel Nederland het er over eens dat je Piet niet zomaar weg moet doen. Blijkbaar zijn er andere ideeën vanuit de zender. Wat precies de overweging was, weet ik ook niet.

Gelukkig had Alberto nog een contract bij SBS 6 dat hem tot en met dit jaar verbindt aan de zender. Nu is dat contract dus verlengd, tot en met 2022.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen