Wintereditie We Zijn Er Bijna is optie na coronazomer

Nu heel Europa overhoop ligt vanwege het coronavirus, gaat één van ’s lands grootste televisiehits, de bejaardenreis van Martine van Os, niet door. Toch gaan de grenzen op het continent stukje bij beetje weer open. Is het niet mogelijk om later in het jaar alsnog te draaien of eventueel zelfs een herfst- of wintereditie te maken? De presentatrice sluit het in De Telegraaf niet uit. “Ik vraag me ook af of dat haalbaar is. Het is ook echt zo’n zomerprogramma“, zegt de 63-jarige Omroep MAX-ster.

Een ander hitprogramma als Boer Zoekt Vrouw is door de jaren heen ook in verschillende seizoenen gedraaid. “Misschien is het wel een keer leuk om een winterversie te maken, maar alle schema’s liggen nu zo overhoop“, zegt Martine.

Het wordt in elk geval geen jaar zónder We Zijn Er Bijna. “Vanaf 22 juni worden er herhalingen uitgezonden, op die manier kan iedereen toch een beetje het vakantiegevoel in huis halen.

Aangezien de opnames van We Zijn Er Bijna zijn geannuleerd en collega Sybrand Niessen niet op reis gaat voor Droomhuis Gezocht, blijft het duo iets langer op de buis met hun dagelijkse talkshow Tijd voor MAX.

Sybrand en mij werd gevraagd in de crisis zeven weken langer door te gaan dan eigenlijk de bedoeling was. Er was vastgesteld dat daar bij het publiek behoefte aan was. En dus is onze zomerstop nu weken opgeschoven. Het is anders werken dan wanneer je op reis bent, maar het is zeker ook heel waardevol om te doen.

Foto: Omroep MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen