Wilfred stuurt oude dame met rugklachten van bankje af

Wilfred Genee heeft zich dit weekend in Amersfoort vrij asociaal gedragen. Hij vroeg een oudere vrouw met rugklachten op te staan van een bankje, omdat híj daar al zat. Dat heeft hij bekend in Veronica Inside. Wilfred zat op het bankje naast een andere man, toen de oudere mevrouw zich aandiende. Vanwege haar leeftijd en rugklachten wilde ze even uitrusten en daarom nam ze plaats tussen de heren in. Daar was de Veronica-miljonair niet blij mee, vanwege de 1,5-meter-regels.

Hoewel er dagelijks nog maar 9 van de 17.425.074 Nederlanders in het ziekenhuis belanden vanwege corona, kon Wilfred het niet verkroppen dat deze oudere dame even naast hem ging zitten om haar rust te pakken.

Wilfred begon commentaar te leveren op de dame en verzocht haar het bankje te verlaten, maar zij vond dat uiteraard vrij asociaal. Ze beet daarom fel van zich af, zegt de presentator.

Volgens de presentator zei ze: “Krijg jij lekker de kolere joh, ik heb last van mijn rug. Ik heb corona, pak me maar lekker vast.

De Veronica Inside-ster wist niet zo goed wat hij met de situatie aan moest. Hopelijk heeft Wilfred daarna alsnog plaatsgemaakt voor de dame op leeftijd.

Wilt u zitten? Ik kan staan.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen