Wilfred Genee weet niet of hij verder wil met VI

Niet alleen Johan Derksen en René van der Gijp, maar ook Wilfred Genee weet niet of hij nog wel verder wil met hun tv-hit Veronica Inside. Dat heeft de presentator vrijdagavond gezegd bij BNR. Wilfred doet naar eigen zeggen alleen klussen waar hij plezier uit haalt en momenteel is VI vooral een brok ellende. “Het plezier moet wel blijven natuurlijk. Dat is een van de belangrijkste criteria. En als je geen plezier meer hebt met elkaar, dan moet je erover nadenken“, zegt de 53-jarige tv-ster.

De komende periode zal Wilfred goed nadenken over zijn toekomst bij de talkshow. “Dat is de vraag die we ons moeten stellen: is er nog plezier?

De presentator is daarbij bereid om de hand in eigen boezem te steken. “Ik denk dat ik nu even contemplatie en zelfreflectie moet toepassen: wat is mijn rol in alles wat er gebeurd is, wat is er precies gebeurd en hoe is het tot stand gekomen? Ik denk dat ik dat in deze periode niet kan beantwoorden.”

Als die antwoorden op tafel liggen, dan kan Wilfred verder kijken. “Daarna kun je bepalen of er nog plezier mogelijk is en of je nog wil.”

Uiteindelijk zijn er drie mannen nodig. “Het is een factor van drie personen, die alle drie kunnen bepalen wat ze willen erover. Maar het is voor mij in eerste instantie belangrijk hoe ik er zelf in sta.”

Baalt hij ervan dat hij nu als Judas gezien wordt? “Dat is ook het gevarengeld wat je ervoor krijgt en de keuze die je maakt. De ene week ben je een held en de andere week ben je helemaal niets. In dit geval is het duidelijk wat er deze week gebeurd is, ha ha.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen