Wilfred Genee weet niet of hij verder wil met VI

Geplaatst op za 27 jun 2020 om 17:00

Niet alleen Johan Derksen en René van der Gijp, maar ook Wilfred Genee weet niet of hij nog wel verder wil met hun tv-hit Veronica Inside. Dat heeft de presentator vrijdagavond gezegd bij BNR. Wilfred doet naar eigen zeggen alleen klussen waar hij plezier uit haalt en momenteel is VI vooral een brok ellende. “Het plezier moet wel blijven natuurlijk. Dat is een van de belangrijkste criteria. En als je geen plezier meer hebt met elkaar, dan moet je erover nadenken“, zegt de 53-jarige tv-ster.

De komende periode zal Wilfred goed nadenken over zijn toekomst bij de talkshow. “Dat is de vraag die we ons moeten stellen: is er nog plezier?

De presentator is daarbij bereid om de hand in eigen boezem te steken. “Ik denk dat ik nu even contemplatie en zelfreflectie moet toepassen: wat is mijn rol in alles wat er gebeurd is, wat is er precies gebeurd en hoe is het tot stand gekomen? Ik denk dat ik dat in deze periode niet kan beantwoorden.”

Als die antwoorden op tafel liggen, dan kan Wilfred verder kijken. “Daarna kun je bepalen of er nog plezier mogelijk is en of je nog wil.”

Uiteindelijk zijn er drie mannen nodig. “Het is een factor van drie personen, die alle drie kunnen bepalen wat ze willen erover. Maar het is voor mij in eerste instantie belangrijk hoe ik er zelf in sta.”

Baalt hij ervan dat hij nu als Judas gezien wordt? “Dat is ook het gevarengeld wat je ervoor krijgt en de keuze die je maakt. De ene week ben je een held en de andere week ben je helemaal niets. In dit geval is het duidelijk wat er deze week gebeurd is, ha ha.”

Foto: SBS
133 Reacties op “Wilfred Genee weet niet of hij verder wil met VI”


 1. Een hit met VI met gem 500k kijker,s lachwekkend

  Dit is geen hit het is een slecht journalistiek afzijkprogramma voor mensen die de voetbalkantine als de hemel zien.

  Nee dit is geen hit maar een simpel programma voor een klein kijkerspercentage.

 2. Martosaurus

  “Ik weet niet of ik verder wil”, dit lijkt mij voorsorteren op een exit en het daarbij horend gezichtsverlies. Natuurlijk wil/moet hij verder, hij heeft vrouw, kinderen, mooi huis en dit hangt allemaal aan VI. De programma’s los van VI waren een flop.

 3. Andreas

  Hij dacht de huidige analisten wel te kunnen vervangen, gezien zijn opstelling. Wilfred wil vooral vaste stamtafel gasten die hij kan manipuleren en beïnvloeden. Dat is nu eenmaal zijn karakter. En dan is er de realiteit dat het programma ook verder kan door de presentator te vervangen. Daarom draait hij nu 180 graden. Het blijft een gladde jongen die al menig bekende sporter te kakken heeft gezet. Het lijkt me een heel goede stap van Veronica (Inside) als Wilfred op een zijspoor wordt gezet.

 4. Wilfred 2.0

  Die andere 2 hebben net zoveel schuld in het verhaal… en als het echte kerels geweest waren hadden ze daar aan tafel wat van gezegd..of ze waren opgestaan en weg gelopen uit de uitzending… maar al dat achteraf zwartmaken van elkaar is diep triest… en doet alleen maar afbreuk aan de discussie die er was…

 5. William Raaf

  Goed zo opzouten.
  Ga lekker met de racist Dries (waar blijven mijn herstelbetalingen Dries voor het ontvoeren van mijn voorouders door jou voorouders ? Ik eis minimaal een Ferrari en de totale ontmanteling van Marrakesh) en die advocate met ‘feeeelins’ (ik eis schuldbetalingen voor mijn voorouders die het leven lieten tijdens het met geweld afschaffen van de slavernij in Afrika, dit tegen de wil van de Afrikaanse stammen. Minimaal 30.000 roombleke zeemannen lieten hierbij het leven. Gaarne betalen en het vewijderen van alle geschiedenis en cultuur in (let’s say) slavenhandelaarstaten zoals Benin en Ghana.

  Wist U trouwens dat de allerlaatste Afrikaanse staat die slavernij afschafte Liberia was ? Liberia. he tland waar de teruggekeerde slaven naar terugkeerde en meteen de oorspronkelijke bevolking van Liberia tot slaven maakte.
  Tuurlijk weten jullie dat niet
  Want journalisten zijn uitgestorven in dit kennisloos landje.

 6. Ron

  Het moge duidelijk zijn dat Wilfred naar een exit voor sorteert om wellicht de ochtend te gaan doen op Veronica Radio. Giel dan naar de middag of vertrekt.

 7. Chelsey

  Even een time out en alle drie voorlopig even niets meer hierover communiceren naar buiten toe. Wanneer alles gezakt is een aantal malen om de tafel gaan zitten om te kijken of er nog team spirit is om door te willen gaan. Zo ja een analyse maken van wat er fout is gegaan en wat beter had gekund om daarna afspraken te maken om situaties als deze te voorkomen. Vervolgens na gaan denken over de koers die de formule van dit programma moet gaan maken om het actueel en relevant te houden. Eventueel met een dagelijkse versie op 6 van dit programma komen waarin dit verder uitgebouwd wordt a la dwdd. Eventueel met verschillende bezetting naar gelang van de waan van de dag.

 8. kritisch avro-lid

  Het zou beter zijn geweest het een week te laten rusten. Maar ze wrijven nu allemaal in dezelfde vlek en het wordt er niet beter op. Wisten de Derksen en Gijp echt niet wat hun te wachten zou staan en wat de rol van Genee zou zijn? Of hebben ze zitten slapen bij de voorbepreking van het programma. Of is Genee echt de Judas?
  Had het laten bezinken en dan had je het op een volwassen manier kunnen oplossen. Nu is iedereen beschadigd.

 9. Umfufu

  Eh ….. meneer Genee …. ? ik denk dat de beslissing al voor u is genomen.

 10. Semmie

  Genee zal zelf ook wel inzien dat die andere activiteiten ook stil gaan vallen omdat zijn populariteit onder het vriespunt is gekomen.
  VI is het fundament van zijn carriere.

 11. Umfufu

  @Een hit met VI met gem 500k kijker,s lachwekkend

  ………… Arie .…………… ?

 12. azijnzeiker

  Ik zal Genee even op weg helpen, een zwaarwegend advies stop er mee, want het wordt nooit meer zo als het was.
  Dat Genee dat zelf niet weet, zegt een heleboel over hem.

 13. DeBaron

  GEWOON>EEN L.U.L>

 14. freek

  Gijp en Derksen zijn financieel onafhankelijk, Wilfred is dat nog niet.
  Hij is de enige die wat te verliezen heeft.
  Haal Wilfred daar maar weg, en kies voor een nieuwe derde persoon.

 15. Semmie

  Ik had altijd respect voor zijn capaciteiten, maar ik ga niet naar een woke Judas en een verrader kijken en of luisteren.

 16. M.

  Siem (Genee of Koeman) zal Gijp wel weer de schuld geven…

 17. Respect ✌️

  Het begint een beetje sneu verhaal te worden van een paar oude mannetjes met veel te grote ego’s en ze hebben ook nog steeds een (vet)contract dus dat geklaag en gejank ben ik nu wel klaar mee.

 18. Bromsnor

  Wat een hoop heisa om zo’n flutprogramma.

 19. Kuis

  Als Wilfred links zou zijn zou de VARA en NPO directie hem al lang gevraagd hebben om de DWDD opvolger te gaan presenteren.

 20. Willie

  Vies mannetje zou zo de kantine uitgeschopt worden met zijn maten naaien..

 21. Anti-racist

  Genee weet het niet. Ik wel. Ophoepelen, je vergalt het plezier voor iedereen.

 22. 97% van Nederland kijkt normaal geen VI

  Nietszeggend onderwerp.

 23. Siem

  Genee, denk goed na. Je laat je toch niet uitmaken voor NSB.

  Zeer laf van rat Gijpje.

 24. azijnzeiker

  Als Genee weg zakt in een riool, kunnen Derksen en Gijp op zoek naar een geschikte opvolger.

 25. M

  “De ene week ben je een held en de volgende keer helemaal niets”?

  Genee is helemaal nooit een held geweest.

  Wel een geniepige pestkop, een opnaaiertje die de boel opstookt, en de anderen de fout in laat gaan en als er ellende komt quasi-verontwaardigd de schuld geeft aan degene die hij zelf opgenaaid heeft.

  Kortom, het allerergste soort. Ja, NSB-er is een prima benaming.

 26. Pim

  Die Gijp en Derksen zullen straks nog wel eens denken… eigenlijk was het nog niet zo slecht met die Genee… maar goed het gras is altijd groener aan de overkant… zij hebben hun keus al gemaakt, zij willen Genee weg…. want zij kunnen niet zonder die 600.000 euro …. hoe bedoel je principes…

 27. Mousse

  Ach Genee weet niet of hij wel verder wil met VI. 😁
  Laat me niet 😊 lachen.

  Hij dekt zich al op voorhand in, voor een aanstaand (onvrijwillig) exit bij VI. Door dit nu al te zeggen.

 28. Mousy

  @Pim, klinklare onzin.

 29. icare

  gewoon met je gezin in iran gaan wonen, daar pas je beter.

 30. M.

  icare, Genee heeft thuis geen reet te vertellen bij zijn Iraanse vrouw. Laat staan daar in Iran. Kan Genee ook nooit tegen, als Gijp en Derksen grappen maken over ZIJN familie. Genee bulderlacht wel om Boskamp gewicht, Gijps familie en Derksen zijn haar en huwelijk. Beetje hypocriet.

  Genee is vervangbaar, Gijp en Derksen (bijna) niet. Genee heeft heel de VI-formule om zeep geholpen.

  #VeronicaOffside

 31. Keitje

  Uiteindelijk is dit programma kapotgemaakt door de sjw’s. Zonder dat gezeik over die grap was dit nooit gebeurd.

 32. Oudezijds

  Ik vraag me af hoeveel mensen hier daadwerkelijk al jaren kijken.

  Aan veel reacties te zien kijken ze pas sinds de ophef.

 33. achtmet

  Genee ? echt een paardelul !

 34. Dorus

  Eens een RAT altijd een RAT…

 35. wolf gang

  Wilfred Genee weet niet of hij verder wil met VI…hahaha heb je het nog niet door dan Genee! zal in het kort aan jouw uit leggen ( print het uit ) WIJ hoeven jouw niet meer bij de VI als je een kerel was had je er alles aan gedaan om het te her stelen eikel! je riep zelf altijd alles is bespreekbaar .. na BLIJF je nauw! het is soms niet erg en soms beter om het boete kleed aan te treken en of ben ook zon ‘hipokrit’ die denkt dat die altijd gelijk heeft dacht altijd dat jij onafhankelijk presentator was dus niet..jammer jong je had een hoog aanzien bij mij..sorry

 36. Max

  WILFRED HEEFT ZICHZELF OPGEBLAZEN
  KINDERACHTIG DE ZIEL IS UIT HET PROGRAMMA KOMT NIET MEER GOED EEN REL OM NIETS Joan en Renée hebben groot gelijk

 37. Ric

  Genee is een huilebalk en de grootste JUDAS. Dus smeren met pek en veren. Hangt hem bij de hoogste boom als voorbeeld bij de binnenhof.

 38. sammi

  Genee begin een kook programma samen met die arie .. iets met pindakaas plakt beter

 39. Paul

  Genee weet niet of hij verder wil bij VI.

  NSB’er blijft aandacht trekken met nietszeggende uitspraken.

 40. azijnzeiker

  Oudezijds 19:05 jij past daar dus ook tussen welkom bij de club, en doe vrolijk mee, je past prima tussen ons, tot slot een azijnzeikende groet naar jouw.

 41. sammi

  Kijk al jaaaa..ren naar de VI was beste programma op veronica..

 42. Jan

  Het stikt hier echt van de domme opmerkingen. De vrouw van Genee is de dochter van hoogopgeleide, moderne Iraniërs die dus helemaal niks ophebben/ hadden met het Islamitische Ayatollah-regime, en daarom hierheen zijn gevlucht. Het soort politiek vluchtelingen wat je als land juist wel graag wilt hebben.

 43. Momo

  Tot ziens, Wilfred!

 44. Denk

  Die Wilfred toch. Nodigt Dries Bousatta uit. Dries maakt geen reclame voor (AZ en) Nederland: “wat worden we gediscrimineerd”. Het zal wel beter in andere landen zijn….. Door zijn opmerkingen is de kans groot dat Marokkanen die van plan waren zich in Nederland te vestigen, ons land links laten liggen. Het is toch wat.

 45. blondie

  De vrouw van Genee komt uit Iran? oke..niks mis mee hoor,daarom smeert die dus schoensmeer in zijn haar!

 46. Jan

  @Blondie, ga je schamen. En lees eens een boek van bijvoorbeeld Afshin Elian … Echt, veel dommer als jij worden ze niet gemaakt.

 47. Rob

  @Jan
  ‘De vrouw van Genee is de dochter van hoogopgeleide, moderne Iraniërs’

  Op welke bron baseer je dat?

 48. Blondie

  Is toch zo Jan..deed die toch

 49. sammi

  Blij dat ik van nature zwart ben je zal maar blond zijn ehu ( haar )

 50. Jan

  @Rob, citaat uit een interview. “Ik ben van oorsprong Perzisch. De Perzische keuken is heel gevarieerd. Op mijn zevende kwamen we naar Nederland. Mijn moeder was al heel snel bezig met biologisch eten. Er was zelden snoep, maar altijd wel iets lekkers te eten”, legde ze eens uit aan Tym, een blad voor moeders. Daarin hekelt ze snoep voor kinderen”. Hard maken kan ik niks, maar de combinatie van Iran /Perzië en bovenstaande geeft mij voor 99% zekerheid. Het past binnen een bepaald plaatje, en dat is zeker niet het plaatje van gelukszoekers, cq godsdienstwaanzinnige aanbidders van de profeet. Perzie en Iran zijn (vanwege olievoorraden) rijke landen. Mensen die vanuit die landen hierheen komen, doen dat overwegend vanuit politieke motieven.

 51. Rob

  @Jan
  Zelfverheerlijking is geen bron en geldt derhalve ook niet als bron.
  Wat val jij door de mand zeg.

 52. edwin

  alsof Genee het zelf beslist nu. De kijker en Johan en de Gijp hebben hem uitgekotst, dus hij MOET stoppen, hij is niet meer gewild. Maar nu doen of hij er zelf over moet nadenken. Lekker op de radio blijven met die 2 lamzakken, daar luister ik en velen met mij toch niet naar.

 53. azijnzeiker

  Jan je vergeet de mindere punten, banen en geld, ik dacht dat moet er nog even bij getypt worden, bij jou bericht, want niet allemaal hebben ze het daar goed, een ruime meerderheid heeft het minder, zo als ik jouw lees doe je net alsof de score daar 100% is, jij sluit daar voor je ogen!.

 54. Jan

  @ Rob, wat u wilt. Demografie, welstand en reden van migratie zeggen u blijkbaar niets, alsmede context en logica. Dus ik ga met u mee: “de vrouw van Wilfred Genee is een radicale moslima!”

 55. Jan

  @ Azijnzeiker, het is zeker niet de meest objectieve bron, maar ik ben van mening dat het weldegelijk klopt: https://www.vluchtelingenwerk.nl/feiten-cijfers/landen-van-herkomst/iran . Dit zijn vrij algemeen bekende en erkende gegevens. Iran is goed voor hen die toestemmen in de onderdrukking van de Mullahs. Ben je het daar niet mee eens of ben je een vrijdenker, dan is het de absolute hel.

 56. J.a.n

  @ Azijnzeiker, het is niet de meest objectieve bron, maar ik ben van mening dat het weldegelijk klopt: https://www.vluchtelingenwerk.nl/feiten-cijfers/landen-van-herkomst/iran . Dit zijn vrij algemeen bekende en erkende gegevens. Iran is goed voor hen die toestemmen in de onderdrukking van de Mullahs. Ben je het daar niet mee eens of ben je een vrijdenker, dan is het de absolute hel.

 57. azijnzeiker

  Jan moet ik je weer verbeteren, je bedoelt toestemmen onder dwang, al kon je daar een al geheel vrije mening laten horen waar ik een groot voorstander van ben, dan ben ik het meer met jou eens.

 58. Jan

  @ Azijnzeiker, ik denk persoonlijk: deels. Zoals ook onder het bewind van Saddam Hussein, cirkelen in Iran de ja-knikkers rond de honingpot. U lijkt me intelligent genoeg om een weloverwogen conclusie te trekken. De mijne is, dat gezien aantallen, demografische kenmerken, opleiding en economische staat van het land, de meeste gevluchte Iraniërs hier in Nederland niet bepaald gelukszoekers zijn. Nog zijn ze te vergelijken met bijvoorbeeld migratiestromen uit het rif.

 59. BREAKING NEWS

  BREAKING NEWS

  Dennis Storm heeft spijt van de vele vliegreizen die hij ondernam tijdens het programma 3 op reis! Hij wil het goedmaken en roept op tot een groene revolutie!

  BREAKING NEWS

 60. Matthieu

  Van mij hoeft die droeftoeter niet meer terug te komen,maar hij snapt geloof ik niet zo goed dat het dan einde carrière is voor hem.

 61. Teun-Arie van der Geelen-Coppens

  Er zitten drie acteurs in dit programma met maar een doel, dat wanneer ze volgend serizoen weer beginnen de 2 miljoen kijkers halen.

 62. azijnzeiker

  Jan dan verschillen wij daar over van mening, dat kan uiteraard, jij vindt dat, en ik vind weer iets anders.

 63. Jan

  @ Azijnzeiker, jammer. Maar verder geen probleem. Ik hoop desalniettemin, dat u het tegendeel probeert aan te tonen: wellicht opent het mij de ogen voor iets wat ik niet eerder zag.

 64. Z687

  Jan en Azijnzeiker. Get a room.

 65. Showsjaak

  Waarom is de pseudo Nelson Mandela , AKWASI nergens meer te zien , zou hij zelf ook geschrokken zijn van zijn Duitse volksmenner optreden!?!?

 66. azijnzeiker

  Z687 jan en ik hebben die al, ten koste van jouw nutteloosheid.
  Jan ooit gehoord over een atoomdeal, die is steeds minder waard, het afbouwen daar van startte in 2016, dus voor Trump mocht je daar mee willen aan komen, verdachte plaatsen werden nooit bezocht, Z687 geniet mee zou ik zeggen.

 67. Aristo

  Sommigen beweren hier van alles. Dat helemaal niet klopt.
  Ene Willem Raaf beweert dat Liberia het laatste Afrikaanse land was dat de slavernij afgeschafte. Dat klopt niet.
  Bijvoorbeeld een van de armste landen ter wereld, Niger werd slavernij pas in 2003 officieel verboden.
  In werkelijkheid gaat deze slavernij gewoon door. In 2008 veroordeelde de Ecowas rechtbank voor West Afrika de staat Niger in haar rol die het heeft in de slavenhandel. In Niger, Mali en Mauritanië worden nog steeds duizenden Afrikanen na te zijn verkocht gehouden als slaaf.

 68. M.

  Jan en azijnzeiker, ga masturberen!

 69. Riky Heerkens

  Die vette salarissen geven ze echt niet op.

 70. azijnzeiker

  Aristo onze verbeteraar, ik word al moe van jouw gelet op je af gekeken naam.

 71. azijnzeiker

  M ik heb je gemist als een vergiet, moest je sloten vol huilen zo rechts als het gisteren was, dan lees ik je niet.

 72. Bart

  Hij dekt zich alvast in. Laat die Wybe het maar overnemen

 73. Bart

  Sorry;Wytse

 74. mcp

  Het format is stuk/ongeloofwaardig geworden omdat mannen elkaar een keer op de bek moeten kunnen slaan als het het es te hoog oploopt. Niet dit gebitch.

  En daarna weer verder met het nieuwe format.

  Kan dat nu niet maar straks ook niet, dan zat er al oude weerzin. Net als vrouwen.

 75. Jan

  “Jan en Azijnzeiker, ga masturberen”. Duidelijk. Nog een fijne discussie toegewenst!

 76. Wim

  Volgens mij weten heel veel mensen niet. Dat zonder genee er nooit meer een vi was geweest. Na zijn uitstapje naar talpa, kwam babsie, en dat was een ramp en het einde van vi was toen een feit. Gennee is daarna druk bezig geweest met het zoeken van sponsors, om vi weer op de tv te krijgen en met succes. Ik had dit dan ook niet van derksen verwacht. Genee heeft zelfs geregeld voor derksen, dat hij gebracht en opgehaald werd.

 77. azijnzeiker

  Zo M heeft weer eens een nieuwe naam, naast dat ik je links vind, ben jij nog zieliger dan mij, en ik ben al zielig genoeg waar niemand medelijden mee hoeft te hebben, dan kunnen ze jouw trappen de sloot in en neus dicht. nu zal je wel komen met dat was ik niet voorspelbaar.

 78. Pim

  Als al die mensen die hier zo fan zijn van Gijp en Johan klopt er iets niet aan de kijkcijfers…

 79. Jan

  @ Azijnzeiker, ik las uw reactie. Het leek mij (ondanks wat dommeriken hier) de moeite te reageren. Wat u in uw post aanhaalt, is het Iraanse regime, a.k.a de Mullahs. Ik denk niet dat we daar echt over van mening verschillen; ronduit achterlijk! 99,9% van de Iraanse vluchtelingen ziet dit ook zo. Nogmaals; als je in Iran slim bent en de staat steunt, heb je er een gouden toekomst. Als je dat eerste bent en dat laatste niet doet, is het de hel op aarde.

 80. azijnzeiker

  Ja Jan die M kan er wat van, die is kwaad op mij.
  Het liefst ziet M mij verdwijnen van aarde en verstikken in de ruimte, andersom ook, die vrijheid is er niet in Iran, je noemt ook M dom, pas maar op straks krijg jij ook M tegen jouw.

 81. anoniem

  Als iedereen zijn baan opzegt waar hij geen plezier in heeft, komt er misschien weer wat meer ruimte op de arbeidsmarkt.. :-)

 82. Jan

  @Azijnzeiker, daarom. Ik zie uw inhoudelijke reactie graag tegemoet.

 83. azijnzeiker

  Wie heeft dat artikel wat je eerder gaf getypt, misschien was dat onder dwang voor geld een reis voor familie anders doen wij die wat aan. misschien is/was het wel iemand die juist wil dat Iran er goed op staat?, want echte harde uithalen lees ik niet.

 84. M.

  Jan en azijnzeiker, zijn jullie al over jullie hoogtepunt heen? Wat een kansloze discussie hebben jullie. Jullie vervuilen deze pagina. Discussiëren om het discussiëren: ga iets nuttigs doen! En val niemand lastig met jullie geouwehoer! Jullie zijn hartstikke irritant. Doei!

 85. Nick

  Ga maar lekker een showtje beginnen met Driess Boussata, uitgezonden vanuit het rifgebergte.

 86. azijnzeiker

  Eigen naam weer M, jij weet ook niet wat je wilt, ik help je graag geef eens onder mijn naam een reactie, want daar kom je niet op, zo triest ben je dan ook wel weer, Jan en ik vervuilen het, maar de grootste vervuiler ben jij en blijf je ook, om jouw te pesten ons hoogtepunt moet nog komen, dat stellen wij zo lang mogelijk uit, om jouw nog meer te zieken.

 87. Jan

  @ M, Ondanks dat deze hele pagina vrij zinloos is (showbizz onzin, waar hebben we het over?) vind ik het toch kostelijk dat mensen als u het blijkbaar weldegelijk heel hoog opnemen. Ik zou zeggen; neem een lekkere Bavaria, eet een tijger-nootje, spaar een koffiepunt, en morgen komt ome Sjon weer met een nieuwe verse episode van de geregisseerde soap die invulling geeft aan uw leven. Proost! 😄

 88. Pim

  M.
  za 27 jun 2020 om 22:50

  Helemaal gelijk, kansloos deze website
  Iedereen binnen het tv vak doet er ook een beetje lacherig over. We kijken wel maar nemen het niet zo serieus ;)

 89. Jan

  @M/ Pim, en op jezelf reageren maakt dat niet minder erg … 😄

 90. Lariekoek

  Het valt mij tegen dat Derksen geen verantwoording neemt voor zijn opmerking. Hij verschuilt zich erachter: ja Genee liet die foto zien en hij wist dat ik daarop zou reageren. Dan ben je voor mij een oetlul, want het was toch wel duidelijk waarneembaar dat het blank persoon was die verkleed was als zwarte Piet.

 91. azijnzeiker

  M staat vast op ontploffen nu, vooral vanwege mij, ik ga daar eens een heerlijke nacht over dromen, Pim doe leuk mee met deze poppenkast.
  Zie je wel Jan, nu heb jij ook M tegen over jouw, M kan ons levend begraven. dan doe ik M erbij als graftak.

 92. azijnzeiker

  Lariekoek jij typt Lariekoek.

 93. A. Tempelman

  Genee doet net alsof hij zelf een keuze heeft. Allemaal ego.

 94. discuswerper

  Geweldige publiciteitsstunt dit. Triest om te zien hoe hele volksstammen hier in trappen en denken dat het echt is. Die drie lachen zich helemaal suf om hoe ze het land in hun greep houden.

  Mensen, get a life… seriously.

 95. Herman

  Sorry maar de rest heeft al aangegeven niet verder te willen, wil je dan een one man show?

 96. kees

  Zondag zit Genee bij Pauw

 97. M.

  Azijnzeiker, jij lijdt aan woordendiarree. Je typt veel, maar vertelt weinig. Elke reactie die jij geeft, is er steeds één teveel.

  Genee heeft VI om zeep geholpen.

 98. Pim

  Jan
  za 27 jun 2020 om 23:33

  ?

  Het is hier echt gekkigheid he

 99. Pim

  Jan
  za 27 jun 2020 om 23:33

  Kijk ff naar de ip adressen dan wordt je wel iets wijzer

 100. Beau ter Ham

  Wat een misplaatste arrogantie deze uitspraak – deze beslissing ligt niet helemaal bij deze meneer.

 101. azijnzeiker

  Nieuw woord van M, ja die kak ik op jouw uit, Derksen mag over alles en iedereen foute grappen maken, Kees die uitzending bekijk ik niet.

 102. M.

  Pim = Jan = azijnzeiker (=schizofreen)

  Net zo irritant als Genee😁…

 103. Trickovski

  Ik zou Hans Kraay jr aanwijzen als vervanger voor Veronica Inside. Zal naast Gijp, Boskamp en Derksen ook FoxSports tevreden mee zijn. Gratis reclame. Jammer dat VI is ontspoord.

 104. Ruud

  @Trickovski

  Kraay als host van VI?
  Volgens mij ben je zelf een beetje ontspoord.

 105. azijnzeiker

  M je kan ook al niet meer je eigen woorden verzinnen, o ja ik kwam als 1ste met schizofreen, maar ja dat heb je met linkse mensen kuddegedrag.

 106. azijnzeiker

  We zullen wel zien wie het gaat worden, kunnen we daar ook weer over gaan klagen.

 107. M.

  Azijnzeiker is als onkruid; je komt er niet van af…

  Trickovski, je slaat onzin uit! Kraay jr heeft een woordenschat van iemand van 7 jaar. Totaal geen gespreksleider. Met zo’n jasje….
  Kraay jr is een schreeuwlelijk.

  Genee mag op zn knieen excuses maken aan Gijp en Derksen. Maar Genee’s ego zal dat niet toelaten. Einde VI hietdoor.

 108. azijnzeiker

  M ik groei en bloei maar door, een ware ramp voor jouw, doe er eens wat aan, of is dat ook al te moeilijk, als onkruid moet jij mij met wortel en al verwijderen.

 109. Pim pandoer

  Judas geenee

 110. Bart

  Ga weg matennaaier!

 111. Bart

  We kijken dit allen voor Johan en Jantje jouw bijdrag Siljmnee is nul-komma-nul. PAARDENLUL

  Ik hoop dat Hansie het overneemt van die glijer, wat een engnek die Genee, smeerlap!

 112. Wehen-Wiesbaden

  Borussia Dortmund – Hoffenheim 0-4
  (Kramaric 4x)

 113. M.

  Bart, je begint net zo vervelend te worden als azijnzeiker. In de wilde weg schreeuwen. Gewoon niet te doen!

  En Kraay is geen goede vervanger voor Wilfred Genee. Derksen wil Kees Jansma denk ik.

 114. HBaz

  Drie witte mannen. Eigenlijk heel ouwerwets.

 115. Maxim Hartman

  Genee, jij bent gewoon een pooiertje van Derksen en Gijp.

 116. Jaap Aap

  Nee Genee, je bent niet de ene week een held, je bent standaard een debiel.

 117. Tvkijker

  Weten jullie nog: Twan Huys bij RTL late night en de zwarte piet discussie. Hij zette zijn gast voor het blok door toch die niet gewenste gast aan tafel te laten plaats nemen. Twan werd daarna uitgekotst….en nu Genee…..Geloof me, het is allemaal publiciteit. John de Mol lacht zich rot!

 118. T.E.D.

  Nou, niemand wil door? Lekker kappen dus met die masochistische, homofobe, transfobe, vrouw ontvriendelijke, naar racisme neigende flut show!

  VI is zo 2009, het kan anno 2020 gewoon echt niet meer!!!

 119. Arno,

  Er is maar woord voor die Genee, JUDAS.

 120. ikweethetbeter

  Deze drie mannen kunnen niet zonder elkaar ,dat is juist hun sterke punt ,dat maakt het programma spannend (trouwe kijker)Ik vertrouw Marco dat hij ze weer bij elkaar brengt.

 121. 💭 (wordt straks verwijderd)

  Wilfred heeft wel mooi een rol te pakken in The Passion: die van Judas!
  Zou hij al weten wie dat briefje in z’n brievenbus gegooid heeft……?

 122. raam

  wilfred

  weet het nooit!

  daarom is hij ook een gescheiden man

  gaat twijfelachtig door het leven

  is wilfred een beetje behinderd

 123. Mark van Dale

  Op Jeroen Pauw na de beste interviewer van nederland. Ohja, na de zomer gaan ze gewoon in dezelfde setting door hoor. Fijn weekend!

 124. Anke Van Heeckeren

  Hij heeft zich zelf de das om gedaan…..
  Het plezier in het programma heeft hij zich zelf ontnomen
  Dus Winifred hou die Spiegel je zelf voor!!!!!!!

 125. Corry Jankbal

  Genee heeft nog steeds geen spijt, hij lijkt zijn NSB aanpak zelfs grappig te vinden. De kijker weet het al lang, opbokken Wilfred, je bent een zieke rat!

 126. Gondorf

  Tsjonge, wat waren M, Jan en azijnzeiker irritant gisteravond op deze pagina. Waarschijnlijk waren ze alledrie straalbezopen.

 127. Teuntje

  Genee is een opportunist wil graag in zn eentje een talkshow presenteren gaat over lijken

 128. Aristo

  @Gondorf dronken of niet, maar azijnvat die 16 keer reageert op 1 mediabericht verdient respect.
  Zo’n collega hadden we ook ooit rondlopen. Zich met van alles bemoeien. Hij had kind noch kraai.

 129. AxelF

  Genre beste gewoon in een garage zitten met de moter aan.

 130. Mr. Theo

  Die rioolrat moet niet eens overwegen verder te willen! Het publiek zal hem nooit meer pruimen.

 131. Esther

  Genee Judas? Jullie zijn hier de grootste Judassen allertijden. Rasisme zit 1 maal in je bloed. Genee krijgt de schuld omdat hij rasist Derksen ontmaskerd heeft? Eindelijk iemand die hem de waarheid zegt. Kan toch niet zo zijn dat hij stelselmatig nare dingen kan blijven roepen? De rasisten roepen dat Akwasie tot geweld roept, maar dat is een grove leugen. Hij legde nog uit dat t niet letterlijk bedoeld was. Maar men is lang blij een rede te hebben gevonden om een schuldige aan te wijzen. Zo een diep gewortelde en pijnlijke geschiedenis die halve Nederland. niet snapt en maar vanalles blijft roepen is een teken van onwetendheid of domheid. Zoals iemand in een andere reaktie schrijft,, dat ZP geschiedenis geen grap is. Velen willen zch verschuilen uit de reakties van Derksen dat hij een grap maakte. Allemaal miserabele droeftoeters die niet weten hoe ZP op afschuwelijke en giftige verleden is ontstaan door slaverndrijvers. De nakomelingen lijden daar nog steeds onder als rastische opmerkingen daarover worden gemaakt. Echt bizar dat anno 2020 nog niet begrepen wordt. Overal heerst rasisme, maar sommige dingen zitten gewoonweg heel diep geworteld. Te triest voor woorden en bizar. Steek je hand in eigen boezem.

 132. Chelsey

  Wilfred G. ontmaskerd Johan als zijnde racist? Hij heeft jaren lang geweten hoe Johan over bepaalde zaken denkt en heeft er nooit een punt van gemaakt omdat hij en de meeste mensen in Nederland als geen ander weten dat Johan geen racist was maar ook nog steeds niet is. Die achterbakse klootzak gaf hem wel al die tijd steeds voorzetjes om hem nu in dat zelfde programma publiekelijk te onderwerpen aan een kruisverhoor na zo’n grapje? Dat die loeder nu werkelijk denkt dat zijn twee collega’s dat zondermeer zullen gaan accepteren zonder dat hij publiekelijk zijn excusses daarvoor aanbiedt is een teken van achterbakse hoogmoed! Hij had achter zijn programma moeten staan en samen met Johan en Rene duidelijk moeten aangeven dat het niet rasistisch bedoeld is en de vuile daad van Arie B. moeten gaan bekritiseren. Als dat niet begrepen zou worden had hij samen met hen een midderlvinger moeten opsteken naar die adverteerders die gewoon politiek aan het bedrijven zijn niet meer en niet minder! Als het programma werkelijk racistisch was dan was er al lang geleden aan de bel getrokken en aangiftes gedaan tegen de programma makers, adverteerders terugtrekken omdat ze niet met zo’n programma geassocieerd willen worden en de politiek zich ermee bemoeid hebben.Totale onzin dus wat er nu gebeurt! Een ding is zeker en dat is dat Wilfred G. gewoon thuishoort bij die andere twee mafkezen namelijk Akwasi en Arie B..

 133. Karel

  De vraag is niet als hij wil, de anderen willen niet meer met hem. Wilfred zelf is totaal irrelevant en heeft alles te danken aan de andere twee. Niemand maar dan ook niemand zag de grijze muis Genee staan, dat zijn de feiten.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.