Wilfred Genee: ‘Gerard Joling, ontwijk je mij?’

Wilfred Genee vindt het vreemd dat Gerard Joling in Veronica Magazine roept dat hij ‘nog nooit zo lui is geweest’ als nu, maar dat hij deze maand al twee keer een optreden in Veronica Inside heeft afgezegd omdat hij ’te druk’ is. Dat heeft de presentator gezegd op Radio Veronica. Wilfred vindt het heel gek, omdat Gerard aangeeft vooral bezig te zijn met drinken en met barbecueën. “Het is zo raar. Hij zou bij ons langskomen, maar hij zegt dat hij geen tijd heeft“, aldus de VI-ster.

Wanneer zou Gerard aanschuiven? “Hij zou eigenlijk in de laatste uitzending komen als Wesley Sneijder er is, toen zou hij aankomende maandag komen en nu zegt hij dat hij geen tijd heeft.”

Daar gelooft Wilfred weinig van. “Maar hij zit de hele dag te eten in zijn tuin? En dan kan hij niet langskomen? Dat vind ik belachelijk.”

Gerard heeft momenteel weinig te doen, omdat artiesten vanwege het coronavirus niet kunnen optreden voor groot publiek. “Ik nog nooit zo lui geweest en heb ik nog nooit zo weinig aan sport gedaan als nu. Ik ben al vijf kilo gegroeid. Vijf keer in de week zie ik de buren: even wat eten, een barbecuetje, een wijntje – en dat blijft er natuurlijk nooit bij één.”

De laatste VI van het seizoen is op maandag 29 juni. In die aflevering zal Wesley Sneijder aanschuiven.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen