Wesley Sneijder bekent: ‘Ik ben team-Johan’

Geplaatst op vr 26 jun 2020 om 12:30

Wesley Sneijder heeft niet zo’n moeite met de zwartepietgrap van Johan Derksen. Hij is team-Johan. Dat heeft de voetballer vanochtend gezegd op Radio 538. Eigenlijk zou Wesley aankomende maandag aanschuiven in het seizoensslot van Veronica Inside, maar die uitzending gaat niet door vanwege de veelbesproken ruzie tussen de mannen van VI. “Ja, dat is jammer. Daar baal ik van. Ik vind het allemaal een beetje kinderachtig. Dat je van zoiets kleins iets heel groots moet maken…

De VI-uitzending had gewoon door moeten gaan, vindt Wesley. “Ik vind het jammer dat dat ten koste moet gaan van een uitzending.”

Staat hij in de VI-ruzie aan de kant van Wilfred Genee of die van Johan? “Als ik echt een keuze moet maken ben ik team-Johan. Ik vind Johan altijd oprecht. Ik ben ook vaak onderwerp geweest daar en ook niet altijd even leuk. Johan heeft ook verschrikkelijke dingen over mij gezegd en over mijn vrouw gezegd, maar ik vind wel dat hij altijd eerlijk is, oprecht en recht voor zijn raap. Zo ben ik ook.”

Hij is het eens met de kritiek op Wilfred. “Wilfred Genee, die altijd voorzetjes aan het geven is… Ik vind het verschrikkelijk.”

Sneijder zou zijn biografie komen promoten, die wordt uitgegeven door Inside. Deze uitgeverij wordt geleid door Marieke Derksen, de dochter van.

Foto: Veronica
47 Reacties op “Wesley Sneijder bekent: ‘Ik ben team-Johan’”


 1. Jan Leeman

  O jee, nu gaan die voetballers ook in een VI-team zitten. Zo komt het nooit meer goed.

 2. Japie

  Alsof die Genee de anderen als een buikspreekpop iets kan laten zeggen dat ze niet willen zeggen. Wat een degratie voor Derksen en Gijp.

 3. Yo! Lanthe

  Wat een dolksteek voor Genee. Zoiets doe je niet, kabouter!

 4. raam

  wesley

  ik bAAAAAAl van de thee doeken van

  jan smit

  een second hand love is no love………..

  STOP1

 5. Wilfred

  Ik ben team van Dijk… ik vind dat Galjaard zijn vrouwtje aan die tafel moet neerzetten als nieuw opperhoofd…

 6. Ron

  Valt me weer mee van Wesley. Hij is na zijn voetbalcarrière toch een beetje doorgeslagen in zijn gedrag en meningen. Beetje jammer, maar hier heeft hij zeker een punt. Misschien mag hij bij Beau aan schuiven maandag? Maar dan wel 1 op 1, ik vind Beau dan op zijn best getuige zijn gesprek met Matthijs gisteren.

 7. Tessa

  Haha, eerlijk en oprecht. Zegt onze degene die gechanteerd wordt met een sekstape, waardoor Yolanthe van hem gescheiden is.

 8. Ralf

  Eh Mediacourant

  de uitgever die zn boek op de markt brengt is van Johan Derksen

 9. Zomaar

  Ik ben voor team schuinsmarcheerders zegt de schuinsmarcheerder.

 10. Groene Piet

  @Ralf: Yep. Bingo!

 11. Gijpie

  Het schijnt dat Wesley Sneijder helemaal geen kinderzitje in zijn Hummer heeft, maar dat ze de stoel gewoon helemaal hebben weggehaald en dat hij achter het stuur STAAT!

  HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA

 12. Daantje

  Slip off the tong………hij heeft het over zijn vrouw.

 13. Britt Scholte Lover

  en nu zit Sneijder bij BEAU eind goed al goed

 14. Teuntje

  Zo mag ik het horen Wes

 15. Ron

  Hij zit vanavond bij Beau begrijp ik net samen met Kees Jansma.

 16. Team A

  En nog een aanhanger van team micropenis

 17. demoedervancheyenna

  dwerge hebbe vaak een hele grote pik

 18. Saskia

  Och, och, Kabouter Wesley moet natuurlijk zijn boekje promoten.
  Uigegeven door Inside Uitgeverij van de dochter van Johan Derksen.
  Je raadt het al…. dubbele agenda’s all over!
  Sukkeltjes.

 19. A.M.

  Wat is dat mannetje ontzettend stom geweest met zijn uitspattingen! Echt, wat wil je nog meer, je hebt een van de mooiste vrouwen en dan beduvel je haar met je stomme gedrag!

 20. Klaas

  @A.M.
  Turk Yolanthe kan niet goed pijpen, dan krijg je dat.

 21. azijnzeiker

  Mensen met een eigen mening in deze draad is ver te zoeken, ik heb wel een eigen mening. Derksen heeft ook uit gehaald naar Sneijder te klein te lang te zijn door gegaan met voetbal, zelden met een training mee doen, Sneijder had dus ook kamp Genee kunnen kiezen, kom maar op met die bakken stront van jullie zonder eigen mening, ik kus ze met liefde weg.

 22. Anti-racist

  Als Sneijder wat bruiner was geweest, waren alle grappen van Johan over Sneijder natuurlijk racistisch volgens al die racistische activisten.
  Zolang die activistjes dit onderscheid blijven maken, blijven zij zelf racistisch en activeren ze racisme en apartheid.

 23. chris?

  Logisch hé, zijn boekje wordt nu niet gepromoot

 24. Klaas

  @Anti-racist

  Je hebt een zonnesteek.
  Met je onsamenhangende gelul.

 25. iemand

  Bleek dat Wesley zijn eerste vrouw al bedroog. Dan trouwt hij met Yolanthe en doet weer hetzelfde. Nu hoopt hij dat het goed komt vraag me af of hij nu al sinds vorig jaar maart droog staat of dat hij het nog steeds met andere vrouwen doet. Of is nu de spanning weg en hebben ze niet meer de behoefte om rond te n….n hetzelfde geldt voor Marco Borsato. Je kent het gezegde berouw komt na de zonde. Hoop dat Yolanthe er niet meer intrapt ze verdient veel beter dan dat tokkie joch.

 26. man pan

  Wesley is #teamTokkie
  Dansen op iemands auto en dat vreselijke tattoo van Yo .. en dan wil hij nog trainer worden van Galatasaray, die Turken liggen in een deuk.

 27. John

  iemand,

  Ik geloof niet dat jij met deze zaken iets te maken hebt.

 28. De Heer

  Hij was gewoon niet klaar voor 1 vrouw. Dat kan. Wat zouden wij doen als we ergens zaten met de mooiste vrouwen die gewillig zijn omdat je geld hebt en bekend bent.
  Zielig voor Yolanthe die blijkbaar veel opofferde.

  Even tussendoor : Arie Boomsma HAHAHAHA

 29. Jan Leeman

  Hij zou komende maandag aan de grote tafel bij Veronica Inside aanschuiven om zijn boekje te promoten. Dat boekje wordt doer Inside van Marieke Derksen uitgegeven, dus hij was om de centjes al deel van ‘team Derksen’. Geen verrassing dus.

 30. Poes

  Beste Wesley. Je zegt dat het niet aan je vrouw heeft gelegen. Maar als je getrouwd ben en elkaar nooit ziet ja dan. Yolanthe is altijd maar bezig een zgn perfect beeld van zichzelf neer te zetten. Daardoor gaf ze jouw veel te weinig aandacht! Door jouw geld waren er voor haar projecten waar zij zich op kon storten. Ze is daar in haar uppie niet draagkrachtig genoeg voor. Villaatje omtoveren restaurant ga zomaar door. Sieradenlijn geflopt kledinglijn bij Hema eenmalig. Nu weer een dure opleiding in Amerika om actrice te worden. Maar zeg nu eens eerlijk ze is mooi maar heeft toch niet echt acteer talent. Ze jaagt al haar dromen na en had dus geen tijd voor jouw zo simpel is het. Ik wens jullie beide een goede toekomst toe maar twee egootjes in een huwelijk is niet makkelijk.

 31. HBaz

  Aha, belangenverstrengeling dus. Dan is het niet handig om kritiek te hebben.

 32. Dokter Tinus

  En ik ben Team Yolanthe .Als Yolanthe zich niet goed voelt dan mag ze altijd langskomen in de praktijk . Heb een heel goed medicijn.

 33. Radio Dj Robert Donkers hier

  De lekkerste muziek hoor je op Radio 626
  De Zender Met De Nieuwste muziek 24 uur per dag en 7 dagen per week op je radio powerd by radio dj robert donkers want robert=radio

 34. azijnzeiker

  Het is maar goed dat Sneijder blank is, ander was het een stuk drukker geweest, dan waren jullie meer op Derksen gericht.

 35. M.

  Azijnzeiker, ga Baudet lekker knuffelen ipv iedereen jouw onzin laten aanhoren. Het begint zielig te worden.

  En Sneijder is net zo plat en ordinair als Gijp en Derksen. Stelletje viespeuken bij elkaar. Gelukkig nooit meer geen VI. Joepie!

  #VeronicaOffside

 36. Bas

  Als je Wilfred Genee kent, dan weet je dat hij overal ruzie maakt. Hans Brus, Fons van Westerloo, RTL; nergens door de voordeur naar buiten. Een keer loopt het voor hem dood.

 37. Anti-racist

  Klaas@ Jij bent de slaaf van Zwarte Piet en vindt onze bruinere medelanders allemaal slachtoffers; lees loosers. Hoe racistisch kun je zijn schijnheilig Klaasje.

 38. Mink Vaillant

  Wesley: ‘Dat je van zoiets kleins iets heel groots moet maken…’ 😎😎😎

 39. Ellen

  Toch knap van Sneijder dat hij na alle kinderachtige grappen over zijn lengte door Derksen en Gijp zijn emoties niet de eerste viool laat spelen, maar voor een verstandelijke afweging kiest. Dat zouden meer mensen moeten doen in deze tijd.

 40. azijnzeiker

  M het was net zo rustig zonder jouw, jij bent een kleuter met een fopspeen in je mond, en om je verder af te zeiken, laat mij raden je hebt vast ook nog een luier om.
  En ja ik ben een Baudet stemmer, iets waar ik trots op ben, maar kom eens met wat nieuws jij begint nog al monotoon te worden. je bent net een waterkoker maar wel 1 die steeds over kookt.

 41. Mr. Theo

  Team Derksen! Leve Zwarte Piet!

 42. anoniem

  Die meneer Sneijder is net als Derksen ook niet van onbesproken gedrag? :-)

 43. Vaderlander

  Derksen is evengoed blij met een gele of groene piet, meneer Theo. Dat heeft hij gezegd. Wel opletten!

 44. Mick

  Sneijder, de man die SBS ging boycotten om zijn filmpje op die auto in 6 Inside…

  Hij zou maandag in de show zitten, lekker gedraaid weer.

 45. Mick

  Oh ja. En Yolanthe zou SBS ook mee boycotten. Speelde kort daarna in DNA op SBS.

 46. Carrie

  Ik hoorde dat er meer aan de hand is en dat hij haar ook geslagen zou hebben. Zeker wanneer hij dronken was.

 47. azijnzeiker

  Bas Nijhuis heeft als we het over humor hebben, het kamp Derksen gekozen, kijk zo hoort het ook, ik had niets anders verwacht, voor de rest liet hij zich op de vlakte.
  Nijhuis zal wel gedacht hebben, anders kom ik niet meer terug in een nieuwe setting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor het reageren op artikelen van Mediacourant gelden huisregels. Lees de policy.

Let op: Reacties aan Mediacourant of vragen over redactionele keuzes kunt u slechts toesturen via het mailformulier.

Ziet u een ongepaste reactie? Laat het graag weten via het mailformulier of door een reactie te plaatsen met daarin het woord "moderatie". Reacties met daarin het woord "moderatie" worden automatisch vastgehouden en zijn daardoor niet zichtbaar voor overige bezoekers.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.