Wendy van Dijk moet geopereerd worden: ‘Veel pijn’

Wendy van Dijk moet onder het mes. Daardoor kan ze deze zomer niet naar Ibiza. Dat zegt de presentatrice, na Linda de Mol en Martien Meiland de grootste ster van SBS 6, in De Telegraaf. Het gaat helemaal niet goed met de knie van de tv-ster, die momenteel veel succes heeft met de vrijdagavondshow We Want More. “Stiekem had ik gehoopt om toch nog even Ibiza aan te raken, maar ik moet geopereerd worden aan mijn knie: een gescheurde meniscus“, zegt de vrouw van Erland Galjaard.

De pijn is al geruime tijd aanwezig, maar toch heeft ze de afgelopen maanden gewoon doorgewerkt. “Bij de opnames van Hart in Aktie konden we de eerste paar weken niet eens totaalshots draaien, omdat ik mijn rechterbeen achter me aan sleurde, maar ’the show must go on’.”

Wendy hoopte heel erg dat de pijn gewoon zou weggaan. “Ik dacht dat het vanzelf over zou gaan, maar we zijn nu drie maanden verder en ik heb nog steeds last en pijn. Er is een MRI-scan gemaakt en daaruit blijkt dat ik toch echt onder het mes moet.

Een meniscus is een schijfje van kraakbeen in de knie, dat door slijtage of sporten kan scheuren. Het kan vanzelf genezen, maar bij Wendy is dat dus niet het geval.

Een orthopeed zal de meniscus nu moeten hechten of een deel van de meniscus uit de knie moeten halen.

Foto: NPO

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen