Luuk Ikink vindt Twitter momenteel heel ongezellig

Luuk Ikink volgt de sociale media op de voet voor zijn social-corner in RTL Boulevard, maar wordt er momenteel niet heel erg blij van. Hij vindt Twitter tijdens het huidige racismedebat een soort slagveld. Dat geeft hij aan op Instagram. Luuk heeft zaterdag heel erg veel tijd buiten gespendeerd en heeft daar enorm van genoten. Pas toen hij ’s avonds weer thuiskwam, dook hij op zijn smartphone en daar werd hij niet bepaald vrolijk van. Gelukkig wist zijn vrouw hem goed af te leiden.

Bij Boulevard is Luuk altijd het stralende middelpunt en dat heeft hij te danken aan zijn stabiele gezinssituatie. Hij is al jaren gelukkig met zijn vrouw Simone. “Middag en avond met z’n tweeën! Dát was lang geleden!“, zegt hij bij een foto waarop ze samen poseren.

Na flink wat buitenrecreatie doken de twee de horeca in. “We hebben ons ondergedompeld in gangen en wijnen bij De Aubergerie in Amersfoort. Aanrader! En toen met de fiets door de polder weer naar huis.”

Eenmaal thuis in Soest ging de telefoon weer aan. “Weer thuis nog even Twitter opgezet, maar daar was iedereen nog steeds aan het schreeuwen en tieren om van alles en nog wat. Dus dat Simone nog even een glas wijn omver gooide kwam eigenlijk wel goed uit.”

Konden we lekker even stofzuigen en dweilen. Veel leuker. ;)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen