Vooravond SBS 6 wéér op schop, Kees Tol bij grofvuil

De nieuwe vooravond van SBS 6 gaat na drie weken alwéér op de schop. Presentator Kees Tol en zijn programma vtwonen worden per direct bij het grofvuil gezet en vervangen door herhalingen van The Secret Life of the Zoo. Dat blijkt uit schema’s van de zender. Kees Tol heeft drie weken lang tussen 18.00 en 19.00 uur op het menu gestaan, maar deed het wel héél slecht. De programma’s ervoor (in de namiddag dus) en erna deden het aanzienlijk beter en dan moet je natuurlijk gewoon wegwezen.

Eigenlijk was het plan om vtwonen de hele zomer te herhalen, blijkt uit de julischema’s van SBS 6, maar daar wordt nu dus van af gezien. Door Kees Tol te lozen hoopt de zender zijn vooravond weer iets te versterken.

De rest van de vooravond blijft wel gelijk: Hart van Nederland blijft om 17.45 uur staan, de 50/50-herhaling om 19.00 uur, de Lingo-herhaling om 19.30 uur en Lang Leve De Liefde om 20.00 uur.

Van de drie grote vlaggenschepen in tv-land is SBS 6 de enige die geen continuïteit en herkenbaarheid biedt in de vooravond. NPO 1 en RTL 4 bieden hun kijkers al jaren een line-up waar je elke dag weer op kunt rekenen, een ‘must’ voor lineaire tv-zenders.

Lees ook:
Kees Tol bezorgt nieuwe vooravond SBS 6 flinke dip (5 juni)
Kees Tol mishandelt vooravond SBS 6 (10 juni)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen