Vierde seizoen Meilandjes over hun faillissement?

Remigratie of niet: Chateau Meiland keert ook na het huidige derde seizoen gewoon weer terug op televisie. De grootste hit van SBS 6 begint ergens na de zomer aan een vierde seizoen. Het is echter de grote vraag waar de vervolgserie over zal gaan. Vanwege het coronavirus staat het bed & breakfast van Martien Meiland en zijn familie al maanden leeg en bovendien hebben ze hun half vervallen kasteel te koop gezet voor een verhuizing naar een luxeboerderij in het oosten van Nederland.

Staat hun faillissement centraal in het vierde seizoen? De Weekend sluit het niet uit. Al hun spaargeld – 400.000 euro – hebben ze gestopt in hun Chateau Marillaux en ze denken er nu 1,25 miljoen euro voor te vangen. Vriend en vijand zijn het erover eens dat het een kansloze exercitie is, maar ondertussen hebben ze wel de luxeboerderij van 900.000 euro aangekocht.

Weekend wijst erop dat ‘wat ze mislopen enorm is’. “Normaliter verdienen ze alleen al aan kamerhuur 350.000 euro per jaar. Ze hebben bovendien een inkomen vanwege de tv-opnames, maar ook ging er veel weer uit aan verbouwingskosten.

Zien we de Meilandjes straks op televisie ten onder gaan? “De gouden tijden lijken in ieder geval voorbij, en met een leeg en onverkoopbaar kasteel in de maag, lijkt de Franse droom van de Meilandjes langzaam uit te monden in een ware nachtmerrie.

Het blad tipt de Meilandjes om het bed & breakfast te houden, het binnen het gezin door een roulerend familielid te laten runnen en zo toch de inkomsten op gang te houden. “Dat biedt meer perspectief op een succesvol vervolg van hun realityserie, want in hun nieuwe onderkomen in Hengelo zit weinig fantasie.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen