Blunder Eva Jinek bezorgt BN’er-vrouw zweetaanval

Eva Jinek zakte medio april bijna door de grond toen haar gast Dennis van de Ven wees op een enorme blunder. De talkshowdiva wilde een foto laten zien van zijn ‘vriendin’, maar de getoonde vrouw bleek al drie jaar niet meer zijn geliefde te zijn. “O, mijn god“, blèrde ze. Toch was de foto even later wéér te zien. “Alsjeblieft, haal het weg. Ik word helemaal onwel hier.” Twee maanden later blijkt dat Eva Jinek niet de enige dame was die op dat ietwat pijnlijke moment helemaal onwel werd.

De vriendin van Dennis van de Ven vond het best vervelend, onthult de komediant vandaag in het AD. “Ze had net een douche genomen en zat op de bank in badjas te kijken. Ze zei dat ze zo’n zweetaanval kreeg dat ze weer onder de douche moest. Maar ze kon er ook om lachen.”

Dennis was er zelf wel blij mee. “Voor mij geldt: ik zit daar om Draadstaal te promoten. Gebeurt er niets, dan is het een programma dat zomaar voorbij gaat. Zoals zoveel avonden waarop gortdroge talkshows te zien zijn. Nu wisten ook mensen die niet gekeken hadden: Draadstaal begint weer.”

Hij is blij met Eva Jinek. “Als Jeroen en ik bij Jinek te gast zijn, hangt er altijd een lichte opwinding in de lucht. Alle drie hebben we wel zin in een beetje klooien, buiten de lijntjes kleuren. Eva gilt dan harder dan normaal bij zo’n fout. Ze maakte tot in het fietsenhok haar excuses.”

En mijn oude vriendin appte me: ik wist niet dat we weer iets hebben? Misschien was het voor alle drie de dames lullig. Ik denk dat ik drie dozen lekkere bonbons koop.

Het AD-interview met Dennis van de Ven kunt u lezen via Blendle.

De blooper ziet u onderstaand:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen