Veronica stort in zonder Veronica Inside: -82 procent

Veronica is maandagavond volledig in het ravijn gestort zonder dé populairste hit van de zender: Veronica Inside. Er keken op prime time 82 procent minder mensen naar het station van John de Mol. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Eigenlijk zou gisteren de seizoensfinale van VI te zien zijn, maar omdat Wilfred Genee vorige week de Judas heeft uitgehangen in de racismespecial van de voetbaltalkshow, is het trio – in elk geval voorlopig – uit elkaar gevallen.

Waar Veronica Inside vorige week de winnaar op prime time was met 1,7 miljoen kijkers, haalt de zender ditmaal niet eens de kijkcijfer top 25 op prime time. De film Deepwater Horizon moest genoegen nemen met 307.000 kijkers (6 procent).

Door de afwezigheid van VI is ook het algehele avondmarktaandeel van Veronica flink gekelder, namelijk van 12,8 procent naar 5,3 procent.

Of Veronica Inside in augustus weer terugkeert op de buis is nog maar de vraag. De fans van het programma begrijpen maar al te goed dat Johan Derksen en René van der Gijp geen zin meer hebben om met een verrader als Wilfred Genee aan tafel te zitten.

Al met al zal het Arie Boomsma-kamp flink in zijn handen wrijven, want de kans op het definitieve einde van VI is groter dan ooit.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen