SBS 6-ster Bart Ettekoven laat spleet niet vullen

Geplaatst op di 30 jun 2020 om 14:00

Weekend-baas Bart Ettekoven, één van de deskundigen in Shownieuws, is geenszins van plan om zijn gebit te laten vervangen door facings. De spleet tussen zijn tanden is zijn handelsmerk. Dat gaf hij aan in de uitzending op SBS 6. Steeds meer bekende Nederlanders laten hun tanden afvijlen om deze te bedekken met hagelwitte facings. Bart gaf aan niet te begrijpen dat mensen dit doen als ze al een mooi gebit hebben. “Als je het doet als alles schots en scheef staat zoals bij mij, ja dan…”

Collega Airen Mylene gemeen: “Ik wilde het niet zeggen…

Daarop opperde Anouk Smulders dat Bart misschien net als Dave Roelvink kan afreizen naar Turkije om zijn gebit aan te pakken. “Wanneer ga jij naar Istanbul?

Nee, Bart heeft geen zin om te voldoen aan het schoonheidsideaal in de showbizzwereld. Hij heeft er lak aan dat er een spleet tussen zijn tanden zit en laat het lekker zitten.

Bart: “Ik ga helemaal niet naar Istanbul. Ik ga dat spleetje niet weg laten halen, hoor. Dat is mijn handelsmerk, mijn spleet.”

Foto: SBS
16 Reacties op “SBS 6-ster Bart Ettekoven laat spleet niet vullen”


 1. Ronald

  Die lieve David Harkema

 2. Sjaak

  Ik heb ook een spleet, ben er trots op.

 3. o.p. lichter

  Blij dat we dat weer weten.

 4. Snorlax

  Die zogenaamde bn’ers die facings zetten hebben daarmee hun eigen tanden zwaar verpest. Om de facings erop te kunnen zetten, worden je eigen tanden geslepen tot kleine dunne staafjes, dus je kan nooit meer terug.

 5. Curryworst

  Die Anouk Smulders heeft opeens een heel ander uiterlijk gekregen.
  Maar zegt nog steeds niets zinnigs.

 6. iemand

  Snorlax helemaal met je eens is toch gewoon verminking en dat mag en kan allemaal
  een gezond gebit naar de mallemoer helpen. Dus Yolanthe en Sylvie en zo hebben ook van die stompjes denk daar maar eens aan. Eerst was het bleken en nu die vreselijke facings vind die tanden echt niet mooi. Als ik Jurgen Klopp of Gerard Joling ziet met hun gebit het past niet eens meer bij een ouder iemand. Jongeren ook niet.

 7. Youssef

  Vieze reetragger.

 8. Meindert Kramp

  Ik zou hem niet laten zitten die spleet. De samenleving is zo al gespleten genoeg.
  Je kunt hem ook niet verbergen door er zelf op te gaan zitten, dus met je eigen spleet op die spleet, zeg maar. Want zo’n slangenmens lijkt die Bart Ettekoven mij nu ook weer niet.

 9. Rotterdammer

  Toevallig weet ik uit de scène dat de spleet van Bart méér dan regelmatig gevuld wordt….

 10. Robert

  RTL ster? Het is gewoon en ordinair lulorgel

 11. Teuntje

  Anouk heeft ook Botox jammer wat ze daar doet weet ik niet ze is steeds inde contramine Kwalert de slijmerd is ook niks Guido en Bart zijn de beste daar zeggen hoe het is en niet kontlikkers zoals Poep Brard en die Chinees

 12. tim

  ok David

 13. Jaap Aap

  Te vaak een piemel tussen z’n tanden gehad zeker, ranzige spleetspiermusketier!

 14. Bromsnor

  @Youssef, vieze geitenbreier.

 15. Spleet boy

  Dat is mijn handelsmerk, mijn spleet

 16. Garry glamour

  Ik laat mijn spleet graag vullen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.