Tv-carrière Streetlab-jongens nog niet voorbij

De tv-carrière van de jongens van Streetlab is nog niet voorbij. De heren, die in 2014 bekend werden dankzij hun verborgen-cameraprogramma, keren in september terug op de buis bij NPO 3. De heren Daan, Stijn, Tim en Jasper waren de afgelopen periode vooral afzonderlijk van elkaar te zien op tv, maar nu keren ze weer sámen terug. “Na het succes van vernieuwende projecten als Streetlab: Niet Te Geloven en Streetlab 24 gaan ze terug naar hun roots“, meldt hun omroep KRO-NCRV.

Ze komen terug met hun sociale experimenten, ditmaal gefocust op liefde. “In het nieuwe programma, genaamd Streetlab: de liefde helpen de jongens mensen op weg in de liefde. En daarom zijn ze op zoek naar jou om de cupido pijl de juiste richting op te schieten!

De jongens gaan aan de slag om kandidaten te helpen met hun persoonlijke liefdesproblemen. “Heb jij voor het eerst een blind date, of wil je iemand een huwelijksaanzoek doen? Of kan jouw relatie wel een boost gebruiken? Meld je dan aan.

Streetlab-lid Daan Boom kijkt uit naar dit programma: “Ik zeg altijd: ‘All you need is love’.

Streetlab: de liefde is vanaf september 2020 te zien bij KRO-NCRV op NPO 3. De productie is in handen van CCCP.

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen