Sylvana zwijgt tegen roddelbladen over liefdesleven

Geplaatst op ma 01 jun 2020 om 10:15

Sylvana Simons staat deze week groot in de Weekend met een verhaal over haar kersverse omaschap. Ze heeft zichtbaar geen enkele moeite met vragen over haar privéleven, maar wél als het aankomt op haar liefdesleven. Daar wil de politieke diva, die jarenlang tv-programma’s presenteerde als Char Het Medium en TV Makelaar, niets over kwijt. Daar is ze naar eigen zeggen heel erg strikt in. “Sinds ik in de politiek zit, heb ik besloten geen uitspraken meer over mijn liefdesleven te doen.”

Hoe moeten de lezers van roddelbladen dan weten of ze gelukkig is in de liefde of niet? “Ik kan wel zeggen: ik heb ontzettend veel liefde in mijn leven. En ik ben heel blij dat ik de tijd en ruimte heb om mij nu te kunnen focussen op mijn kleindochter en gezin.”

Vindt ze het lastig om al op 49-jarige leeftijd oma te worden? “Ik heb nooit begrepen dat mensen dat moeilijk vinden, ik vind het geweldig. Het is voor mij een eretitel. Ik vind ouder worden niet erg, maar fijn. En ook om oma te worden genoemd. Ik kom uit een cultuur waarbij de vrouw aanzien heeft. Hoe ouder, hoe meer aanzien. Ik associeer die titel dus met iets positiefs.”

Veel mensen kennen Sylvana als een bemoeial. Is haar eigen dochter daar ook het slachtoffer van nu zij moeder wordt? “Ik probeer me er zo min mogelijk mee te bemoeien. Als mijn dochter mij zélf om advies vraagt, dan ben ik er natuurlijk meteen voor haar.”

Sylvana zit tegenwoordig in de gemeenteraad van Amsterdam. Haar pogingen om een zetel in de Tweede Kamer te behalen, eerst via Denk en later via haar eigen partij, mislukten in 2017.

Foto: PowNed
40 Reacties op “Sylvana zwijgt tegen roddelbladen over liefdesleven”


 1. rooie Rinus

  ach, zolang de alimentatie maar binnen blijft klotsen boeit het allemaal niet?

 2. Perry

  Aanstaande omaschap? Ze is toch al een paar weken oma?

 3. S. Stokvis

  Groot gelijk heeft ze… daar heeft niemand ook wat mee te maken

 4. HUGO

  Helemaal gelijk. Hebben ze niets mee te maken.

 5. Eveline

  Ze heeft het te druk met demonstreren zoals vanmiddag op de Dam waar trouwens geen Corona restricties zijn opgelegd door Halsema. Dus geen maximum aantallen van 30 b.v.. Kan gezellig worden, een Corona tik alsjeblieft zijn we van deze deugmuts af

 6. teuntje

  Wie valt er nu op die racistische troela

 7. Xxxx

  Het was zo heerlijk rustig. Dacht dat ze weer naar Suriname was teruggekeerd. Dit mens moet geen podium meer krijgen. Als de vrouw in Suriname zoveel meer aanzien heeft dan hier in Nederland moet ze zeker teruggaan. Snap ook niet wat je in een land als Nederland doet waar Zvolgens Sylvana zoveel discriminatie is. Ik moet er omgekeerd niet aan denken om in Suriname te moeten wonen met meneer Bouterse bijvoorbeeld. Dit soort volk hoort hier gewoon niet. Of je leeft de regels van een land na en je accepteer alles of je vertrekt. Denk niet dat wij Nederlanders in Suriname ook maar iets te vertellen hebben.

 8. Beau ter Ham

  Grappig mijn kapster geeft wel alle details over haar liefdesleven.

 9. q8

  ik kan me een liefdesleven bij dit mens niet voorstellen,
  hier valt toch geen M/V op ?

  of ben ik te zwartgallig. ??

 10. Herrie

  Wat blijft dat toch een eng mens , als ik haar stem op tv hoor begin ik meteen vanuit een diepgewortelde reactie m’n tv te slopen.

 11. Minou

  Groot gelijk heb je Sylvana. Je bent een politicus met goede ideeën, geen persoon van roddel en achterklap. Zet hem op Sylvana en de gehele partij!

 12. Alberto Paparoni

  Haha Sylvana, jij denkt toch niet dat er ook maar iemand geïnteresseerd is in jouw ‘liefdesleven’? Het boeit voor geen meter dat jij je laat volpiesen in je bek, terwijl je ‘minnaar’ zich loopt af te rukken.

  Oh wacht, dat was een andere BN-er, ook donker getint maar luisterend naar de naam Patty. Of was het nou Patricia? Nou ja, wat maakt het uit (what’s in a name, zei Shakespeare al). Als die BN-ers eenmaal oma zijn, gaan ze steeds smeriger doen.

 13. Xxxx

  Minou. Ik zou niet weten, waarom ik als “blanke” Nederlander moet “boeten”. Ik ben mij, net als de meeste “blanke” Nederlanders, mij van geen enkel “kwaad” bewust. Omdat ik mij niet met “discriminatie” bezig hou. Voor mij is elke blanke, getinte, zwarte medemens een mens. Ik heb er als buschauffeur dagelijks mee te maken. Ik zit dan ook echt niet achter het stuur van jou mag ik wel en jou mag ik niet. Ik maak genoeg kleurlingen mee op de bus. Over het algemeen zijn dat zeer vriendelijke mensen. Maar jullie “soort” plaatsen zichzelf in een “hokje”. Daardoor krijg je onenigheid. Ik heb zelfs een instructeur gehad die nog zwarter dan zwart was. Hij heeft mij geholpen om chauffeur te kunnen worden. Daar kan menige blanke nog iets van leren. Dus ik bedoel maar ik ben wars van discriminatie. Maar Minou ziet net als Sylvana leeuwen en beren op de weg die er niet zijn! Je kunt alleen met elkaar leven als je elkaar in hun waarde laat. Anders is samenleven echt onmogelijk.

 14. A.J.A.

  Xxxx je moest eens weten hoeveel Nederlanders in Suriname een heerlijk leven hebben en een goede functie.

 15. Captain Caveman

  Hoogstwaarschijnlijk is de levenspartner een oudere, dikke, blanke vent die lekker in de slappe was zit en geen vragen stelt over het rare gedrag van haar.
  Daar moeten dit soort grieten het wel van hebben.

  Voor de buitenwacht blanke, witte mannen veroordelen en na werktijd in de luwte bij dezelfde categorie bedelen om een extra zakcentje. Daarom zo angstvallig?

 16. RaymondVL

  Ze prefereert graag een witte roede in haar zwarte schede.

 17. Xxxx

  A.J.A. Dat wil ik best geloven dat dat zo is. Er zullen vast heel veel Nederlanders in Suriname zitten. Die zullen zich ook allemaal aanpassen aan de in Suriname geldende regels. Daar zal het in ieder geval niet zo gaan als met een Sylvana Simons hier. Die denkt hier te kunnen heersen en regeren.

 18. C.w.hagenaar

  Waarom krijgt die mevrouw zoveel aandacht? Als dat dan moet publiceer dan huzarenstukjes als volksvertegenwoordiger. Haar privé leven zullen weinigen interesseren

 19. Fred O

  @Minou, jij hebt ook je leven te danken aan het verleden. Een eventuele schuld aan jou is met je geboorte terugbetaald.

 20. maatje te groot

  Kan iemand die tut-hola eens vertellen dat het niemand iets maar dan ook niemand iets interesseert wat deze haatsmurf te vertellen heeft?

 21. Pablo ijscobar the first

  Dit is gek, ik zie mijn reactie niet van deze ochtend, ik zal het toch niet te zwart – wit geschreven hebben?

 22. Patty 💩

  Ik poep nog steeds op tafel en ik schaam me nergens voor.
  Iedereen mag het weten! Iedereen!
  Sylvana trekt gewoon de aandacht, ze is net zo gek als ben.

 23. rob

  alsof iemand daar in is geinteresseerd

 24. tim

  inderdaad, ze moet dat zelf weten

 25. Adrie

  Mensen niet op haar stemmen dat mens deugt
  Niet je ziet het met de Sinterklaas discussie
  Zij was de eerste. Die zij ik maak ‘sinterklaas
  In Nederland kapot dus wees wijze Adrie

 26. Weg Ermee

  Is ze niet op de dam samen met Halina R en Claudia de B.
  Monsters.

 27. Sinterklaas

  Die tyfus hoer wil graag de lul van mijn paard pijpen

 28. Paula Da Boskabouta

  Als Nederlander moet ik boeten. Maar mijn voorouders hebben ook zwaar geleden. Onder de Spanjaarden tijdens de 80-jarige oorlog. 80 jaar mensen!

  Ik ga daar als achterachterachterachterachterachterachterachterachterachterachter kleinkind nog steeds onder gebukt. TRAUMA! Ik ga er echt kapot aan. Maar een stevige vergoeding van de Spaanse staat zou mij heel goed doen. Daarna is alles weer koek en ei.

 29. Waarom worden mijn berichten tegengehouden?

  Lol. Nu al oma. Lekker vooroordeelbevestigend. Of is het toch geen vooroordeel?

 30. scott_0

  Je moet toch wel ziek in je hoofd zijn om daar op te kruipen.

 31. Suzy Wang

  zit ik niet op te wachten!

 32. Henk Westbroek

  Rotwijf

 33. M52

  Ze heeft of had kort geleden een relatie met een negeriaan of een ganees. Maar dat zal dan wel een steenrijk persoon zijn ..Want ze is nog al gebrandt öp een luxe en geld belust op heel veel geld. Dus het zal wel geen asiel zoeker zijn.

 34. Patty 💩pp@utp.nl

  Echt he. Sylvana doet alles voor de aandach en ze wordt niet eens aangekeken want de mensen zijn haar helemaal zat. Ik entertain de mensen daarentegen mat een beetje piepen op de tafel en af en toe een boekje laten schrijven dat voor geen meter verkoopt maar ik krijg wel aandacht. En die gesleesde paaldanseres niet. En nog wat.
  Ik kan er geen genoeg van krijgen.
  Straks ben ik ook door mijn toiletpapier heen.

 35. Silvia Simonis

  Dat gebruik van zwarte letters op een witte ondergrond op deze site is RASIEST!

 36. john de nikkser

  zal wel een @@p zijn toch maar nee dat is een belediging voor dat @@p staartje

 37. Bart

  Lelijke drol.

 38. Machoman

  Zweeg Sylvana maar voor eeuwig… dat zou louterend zijn ! Ze heeft al meer dan voldoende onzin uitgekraamd die walgelijke haatheks.

 39. Lydie

  Wat een haat!
  Wat een verwensingen!
  Wat negatief, wat een taalgebruik!
  Mensen, doe wat anders met jullie tijd.
  Tip :Verhoog jullie niveau en waardigheid.
  Succes!

 40. critikast

  Is er ook nog een opa ? Of doet ze dit ook weer helemaal ” op eigen kracht”? Wat een vreselijke vrouw ! Iedereen de maat nemen maar zelf buiten schot blijven. We zullen eens een grote, forse zwarte Piet op haar afsturen, dat zal haar wel leren !

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.