Story-oorlog tegen Halsema begonnen: ‘Femke Files’

Het is zo ver: de aangekondigde oorlog van Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker met de Amsterdamse burgemeester Femke Halsema is van start gegaan. Hij pakt vandaag in zijn blad uit met The Femke Files: deel 1 en 2. “We spraken de toenmalige directeur van de ‘zwarte school’ waar burgemeester Halsema haar kinderen afhaalde (‘Ze denkt dat ze boven andere mensen staat’) en waren erbij toen ze dit weekend verkaste naar haar twééde stadsvilla“, zegt hij.

De Story gaat de komende tijd een hoop dirt oprakelen over Femke totdat het volledig met haar gedaan is. “Als de politiek er niet voor zorgt dat Halsema aftreedt, ga ik daar persoonlijk voor zorgen“, beloofde Guido onlangs.

De reacties op deze media-oorlog zijn gemengd. “Zo goedkoop dit“, zegt Dennis bijvoorbeeld. Guido daarop: “Dank. Het is inderdaad geen geld voor wat je allemaal krijgt.

En Roordinus merkt op: “Dat jij met jezelf door een deur kan. Wat een pulp. Triest dat hier een markt voor is.

Daarop zegt Guido: “Je moest eens weten.

Guido raadt mensen die dit geen stijl vinden aan om het blad niet te kopen. “Je hoeft het niet te lezen, hè? Heel veel lezers (bereik print wekelijks ca. 800.000) doen dat wel. Iedereen zijn journalistiek.

De Story-cover:

Foto: NPO, SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen