Sophie Hilbrand valt Klaas Dijkhoff keihard aan in Op1

Geplaatst op wo 03 jun 2020 om 10:30

VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff werd dinsdagavond gemeen hard aangevallen door Sophie Hilbrand in de late talkshow Op1. Het is hypocriet als iemand als hij protesteert tegen racisme. Dat liet ze onomwonden blijken in de uitzending op NPO 1. Dijkhoff heeft zijn Instagram-pagina dinsdag net als veel anderen ‘op zwart’ gezet om te protesteren tegen het racistische politiegeweld in de Verenigde Staten, iets waar ieder weldenkend mens tegen is. Toch vindt Hilbrand het bij Dijkhoff hypocriet.

Hilbrand is presentatrice van Op1, maar was in deze uitzending te gast. Ze richtte zich op een gegeven moment tot Dijkhoff: “Mag ik ook wat vragen? In die campagne uit 2017 heeft Mark Rutte een keer een brief geschreven in de krant en daarin stond: ‘Gedraag je of rot op naar je eigen land’ of iets dergelijks.”

Dijkhoff: “Nee, dat stond er niet.”

Hilbrand: “Nou, dat stond er ongeveer in die woorden. Dat werkte ook best wel polariserend, toch? Dus ik vroeg me af of jullie als jullie naar deze demonstratie kijken denken: hadden we in die afgelopen jaren dat we het land regeerden hier iets meer aan kunnen doen?

Dijkhoff: “Ik ga blijven zeggen wat ik vind en dat daar soms een draai aan gegeven wordt of verkeerd wordt geïnterpreteerd, dan kun je denken: zal het bewust verdraaid worden of heb ik me niet goed genoeg uitgedrukt? Dan kun je het de volgende keer zorgvuldiger doen.”

Hilbrand: “Nou, dat vind ik dan echt heel belangrijk om zorgvuldiger te doen.”

Dijkhoff: “Jazeker, maar ik vind het ook belangrijk om zorgvuldig te citeren, dus laat mij de brief zien waarop stond ‘rot op naar je eigen land’, want die is er niet. Een beetje te makkelijk.”

Hilbrand: “Nee, dat stond er niet ‘rot op’, maar: ‘Als het je niet bevalt, ga dan weg.’ Dat gaat ook over mensen die hier gewoon geboren zijn en een andere kleur hebben.”

Dijkhoff: “Of dezelfde kleur.”

Hypocriet

Hilbrand: “Het is heel verdrietig. Ik weet zeker dat daar (op de Dam, red.) mensen hebben gestaan die zich voelden aangesproken door dat bericht. En nu krijgen we Black Tuesday op uw Facebook-pagina en ik vind het eigenlijk gewoon een beetje hypocriet.”

Dijkhoff: “Dat vind ik dus erg treurig, want die reactie hoor ik vaker. Dat ik het niet mag zeggen, omdat er in het verleden iets was waar de ander het niet mee eens was. Of waar ik rechts was. Of dat ik blank was. Dat vind ik allemaal gewoon gelul. Wijs mij dan aan wanneer ik iets racistisch heb gedaan. Ik ben voor het benoemen van problemen en tegen racisme.”

Maak ik onderscheid op grond van jouw huidskleur of ras? Als je me daar een voorbeeld van geeft, dan kunnen we verder praten en verder vind ik het allemaal etiketten plakken op intenties van mensen. Je kunt ook zij-aan-zij staan voor gelijkwaardigheid.”

Foto: NPO
87 Reacties op “Sophie Hilbrand valt Klaas Dijkhoff keihard aan in Op1”


 1. Huismaker

  vvd hypocriet ? Hahaha, hoe kom je daarbij. (Namens de makke schapen, die hen blindelings volgen).

 2. BRK

  Was Sophie Hilbrand, één van de presentatoren van Op1, nu serieus te gast in diezelfde talkshow? Dat vind ik opmerkelijker dan die belachelijke uitspraak die ze daar gisterenavond blijkbaar gedaan heeft.

 3. HUGO

  Top en ook door Frank Boeijen.

  Hypocrieten VVD/CDA/CU/D66

 4. MERS Pardoel

  Deze discussie escaleert helemaal en alles wordt er nu bijgehaald. Wat een geschreeuw, van links tot rechts.

  En waarom interviewt OP1 een presentatrice van OP1? Beetje zelfbevlekking lijkt me.

 5. PIPPA

  Ze was ijzersterk tegen hypocriet Dijkhoff over de leugenbrief van Rutte

 6. Victor

  Twee Op1-presentatoren, die allebei verkeerde citaten voorleggen. Behalve Hilbrand, ook Giovanca eerder in de uitzending. Wat een brevet van onvermogen. Journalistieke nitwits.

 7. Viola

  PIPPA@

  Ijzersterk?
  Ze werd gefileerd door Klaas!hahaha

 8. Chelsey

  OP1 is geen programma met een vast talkshowhost dan wel met een vaste duopresentatie. Sophie was hier gewoon als gast aanwezig bij talkshow Op1 van de NPO!

 9. KoalaNL

  Sophie wist even later nog wel de titel van die brief.
  En ze nodigde hem uit voor vrijdag bij OP1 als ze zelf presenteert.
  Nou nog afwachten of hij ook durft.

 10. joost

  Sophie Hilbrand, van spuiten en slikken weet U nog, links dom brutaaltje, met mislukte filmpjes etc.die zich maar op TV wil profileren om haar baantje te behouden. Welke linkse onbenul bij de NPO heeft haar voor het programma OP1 aangenomen?

  Ik heb mij geërgerd aan haar houding tijdens het gesprek aan tafel. Als ze in beeld kwam zag je die afkeurende, de lippen samengetrokken blik en probeerde met haar houding het gesprek te beïnvloeden.
  Ze begon over een ouwe brief, die gezien het onderwerp niet relevant was.
  Op zo’n moment krijg je weer een hekel aan die zgn. gut-links mensen wat zij probeerde uit te te stralen.
  IK ben geen vvd-er, maar de wijze waarop die meneer Dijkhof haar afserveerde was prima en gaf aan dat deze me vrouw op TV zeer onvoldoende is en ook gemist kan worden. Eng mens die Hilbrand.

 11. Matty

  Zij is zo een arrogant, omhoog gevallen standje! Vreselijk……….. en dan dat gedoe steeds met haar haar!!! Brrrrrrrrrrrrrrr!

 12. René Froger

  Misschien dat ik ook maar een giletje net als Dijkhoff moet gaan dragen?

  Dan kom ik niet meer zo dom over!

  Is het al lunchtijd?

 13. KlimaatOptimist

  Links probeert rechts altijd te pakken daar waar het kan (vvd is geen rechts meer maar goed) maar deze ‘aanval’ was écht lelijk en Sophie liet meteen zien wat haar bloedgroep is en daardoor ongeloofwaardig, wat ze al was, als presentatrice..

  De actie op de Dam had een reden, een zeer belangrijke reden, en Klaas had het over zijn instagram op zwart zetten om die belangrijke reden maar Sophie wou toch haar minute of fame door dit even te zeggen..

  Wat – een – afgang !!!

  Hoop dat ze niet meer terugkeert als presentatrice want dit kan gewoon niet..

 14. anoniem

  Sophie Hilbrand

  niet vervelend beginnen te doen

  je bent zo uitgepoept

  zoek aandacht thuis

  de meida maakt je

  de media kan je zo breken

  Guido story lust je rouw…………Jammer dat je ook niet mooi bent, oma achtig gezicht met veel rimpels……

 15. Korald van Maestrig

  Dat typische Amsterdamse betweterij druipt er weer vanaf. Dure huisjes aan een sterk vervuilde sloot genaamd de grachtengordel

 16. Michiel

  Klaas ‘Ja, dus..’ Dijkhoff is inderdaad wel ontzettend hypocriet bezig. Goed dat hij eens normale kritiek erover krijgt. Hij dacht lekker makkelijk reclame voor de VVD te kunnen maken over de lichamen van Amerikaanse demonstranten. Keihard aanpakken dat soort mensen.

 17. Tsja

  Maar Halsema wordt met fluwelen handschoentjes aangepakt. Waarom kijken we dit nog?

 18. ome H

  Ik ben tegen racisme en tegen Sylvana, dat kan toch?

 19. HBaz

  De VVD wekt die indruk omdat ze in zee zijn gegaan met de PVV. Als je écht tegen racisme bent, ga je niet met die partij in een coalitie zitten.

 20. Pieterke

  Een journalist, zeker ene van OP1, moet objectief zijn en die Hilbrand heeft laten zien dat ze dus een linkse en liegende activiste is.

  Per direct weghalen als OP1 journaliste, op TV en op de achtergrond.

  @Dijkhof: complimenten op welke nuchtere en scherpe wijze je die Hilbrand afgeserveerd hebt.

 21. Dg

  Sophie verdedigde de aanhangers van Erdogan. Mensen die journalisten sloegen en bespuwden. Zij waren op straat zonder de demonstratie aan te melden. Aangespoord door Diyanet en de Nederlandse afdeling van de AK-partij. Tijdens die nep-coup zijn talloze onschuldige militairen v ermoord met behulp van politie. Dat tegen die demonstranten gezegd wordt ‘Rot maar op’ is logisch.

 22. david

  Sophia moet haar salonsocialische mond dicht houden
  Dom om te poepen.
  Alles uiit de context halen.
  Stond zeker ook te klappen en te janken voor de zorg helden maanden geleden.
  Wij zogenaamde zorg helden staan niet te wachten om weer een dijk van Corona patienten te krijgen.
  Voor jou was het sensatie en programma’s mee te Vullen.
  En een traantje weg te pinken als de kamera op jou rot smoelwerk is gericht.
  Voor ons was het hard werken en slopend.
  Niet erg prettig om iemand alleen dood zien gaan.
  Jij lag lekker naast je mannetje.Nou mannetje.

 23. domdommerdomst

  Kan die omgebouwde gratenbak niet gewoon voorgoed opzouten, word helemaal naar van dat enge linkse gewauwel. Laat ze die Waldemar maar helpen met lezen.

 24. arie

  Hilbrand heb ik altijd een beetje een smerig onverzorgd mens gevonden.
  Gisteren op TV probeerde ze, alhoewel ze niet eens presentatrice was, er weer telkens met dat verwrongen gezicht tussen te komen en met Dijkhof een discussie aan te gaan, die niks met de moord op die Amerikaanse agent te maken had.
  Wat doet deze mevrouw een moeite om met haar linkse prietpraat op TV op te vallen en zich maar wezenloos zit te profileren.

 25. Curryworst

  Ik vond de onderkoelde reactie van Dijkhoff wel sterk.
  Ze valt hem aan met niet gedane uitspraken of haar interpretatie van een ooit gemaakte opmerking door Rutte.
  Ze is té bevooroordeeld en ziet links als goed en rechts als slecht.
  Ook toen ze haar tv-programma gisteren kwam promoten liet Tijs van den Brink weten dat ze soms partij kiest in de afleveringen.
  Daarvoor is ze al eens bekritiseerd bij de eerste reeks in een tv-recensie.

 26. quibuus

  Kwaliteit voert niet meer de boventoon als het op presenteren aan komt op NED. 1

 27. jmp

  Linkser dan Sophie Hillbrand gaan we ze ook niet krijgen. Niet voor niets in de vrijdag-avond van Op1 totaal niet suucesvol, i.t.t. alle andere avonden.

 28. Sillie Simons

  Dit had allemaal voorkomen kunnen worden door de juiste personen een platform te geven dus geen Hillbrand geen Simons geen Akwasi of hoe die ook mag heten,want dat soort figuren hebben schijt aan Corona,maar het komt eigenlijk doordat de hele maatschappij TOTAAL VERZIEKT is.

 29. Bart

  Sophie had gewoon een goed punt.

 30. Elmar Mol

  Er is nooit een VVDer verantwoordelijk geweest voor de etnisch profilerende belastingdienst. Of vergis ik me nu.

 31. Grace

  Haha goed zo Dijkhof

 32. JasperV

  Hilbrand moet terug naar spuiten en slikken waar ze thuishoort. Dom mens.

 33. Gerard Cocks

  Sophietje… Kom eens uit je hoofdstedelijke bubbel, was je haar, douche eens wat vaker, dump je vriendje en stop dat moraliserende vingertje eens terug onder tafel. Juist door jouw ongefundeerde quatsch polariseert een samenleving die voor 99 procent anti-racistisch is nog meer. Kusje.

 34. Bart

  Klaas Dijkhof heeft hier natuurlijk helemaal en had dat in de brief van een aantal jaar geleden ook. Zoals Sophie het aanhaalde stond het er niet en was gisteren ook helemaal niet relevant om er hij te halen. Sophie is links om dat haar man Waldemar dat ook is.

 35. PIPPA

  Premier Rutte aan Turkse Nederlanders: ROT OP!

  Zijn niet de woorden van Hilbrand maar van jullie afgod Rutte.

 36. Derk

  Is het anderen ook opgevallen dat Dijkhof als een Surinamer praat? En dan heb ik het niet over zijn uitspraak, maar over grammatica.

  “Maar ik ga niet vragen” i.p.v. “maar ik vraag niet”.
  “Dus eerst ging ik zelf reageren” i.p.v. “dus eerst reageerde ik zelf”.
  “Ik ga blijven zeggen wat ik vind” i.p.v. “ik blijf (of: zal blijven) zeggen wat ik vind”.

 37. Barry Man

  De kop was nog niet af: ” en Klaas dient haar van terzake kundig repliek”.

 38. Jan de Zwaan

  Volgens de kop van het artikel wordt Klaas Dijkhof gemeen hard aangepakt door SofhieHilbrand. Het is eerder anders om dat Sofhie het wat uit verband haald is één dingentje ,maar ze wordt keihard gedist door de vraag van Klaas, laat maar zien waar dat staat, NOT DUZZZ. En was nog niet eens relevant in deze kwestie
  Met vriendelijke groet Jan

 39. iemand

  Nou ze valt Dijkhoff aan om wat hij gezegd zou hebben van rot op naar je eigen land. Heeft Aboutaleb ook nooit zoiets gezegd van rot op als je het hier niet bevalt maar daar hoor je de linksen nooit over. Linksen willen altijd voor iedereen opkomen behalve voor autochtonen met een andere mening.

 40. René

  De Telegraaf heeft voor een heel andere kop gekozen voor hetzelfde verhaal:
  “Klaas Dijkhoff serveert Sophie Hilbrand af“
  Klinkt toch heel anders.

 41. Jaap SmulPaap

  Sophie Hilbrand te gast in haar eigen talkshow? zij is zo links als wat

 42. Kneefel

  Ach, dat meiske Sophie, ze moet maar weer spuiten en slikken, wat ging dat mens af zeg, ze mist toch wel de journalistieke bagage…weg ermee.. Ga een spelletje doen…

 43. Paul

  Ben sowieso zo geen fan van Sophie Hilbrand, krijg huiduitslag en lekkende hartkleppen van al die linkse mutsen maar bovendien… waarom komt mij altijd de vraag op waarom Sophie Hilbrand haar haar al lange tijd weer niet gewassen.

 44. Jaap

  Linksmeisje krijgt het mooi terug van Dijkhof.
  , maar zij is te dom om te begrijpen dat zij zeer intolerant wordt genoemd door Dijkhof.

 45. Anouk

  Zo, die dacht even bijdehandje uit te hangen maar zakte weer door het ijs. Klaas weet gelukkiig wel raad met zulke domoren.
  Sophie met haar eeuwig opgetrokken wenkbrauwen is wat mij betreft een van de zwakste schakels bij het OP1 team.

 46. Loerebul

  Met haar lelijke ouwe uitgemergelde kudtkop. Bah, wat is dat wyf vies opgedroogd.
  Kots, kots….
  Blueeeh…..

 47. Ad nagtegasl

  Misschien moeten zij bij de VVD niet zo vergeetachtig zijn. Giftige verf bombardement met geen 70 doden maar 370 doden heel toevallig vergeten brieven over racisme allemaal vergeten. Wat toevallig niet alleen Rutte heeft daar last van nog veel vvders naar nu.blijkt terechte aanval Sophie

 48. Lachgas

  Ach, al die BN’ers die meeliften op zulke gebeurtenissen, kan je nietserieus nemen. Uiteindelijk gaat het erom dat ze kunnen zeggen, kijk mij eens! Verder doen ze niks.
  Alles voor de aandacht.

 49. Cornelis

  Ik denk dat mevrouw Hildebrand teveel gespoten en geslikt heeft waardoor ze het allemaal niet meer op een rijtje heeft. De “oprotten” uitspraak is afkomstig van Aboutaleb, nav de moordpartij in Parijs:
  Tegen Nederlanders die met de daders sympathiseren, zei Aboutaleb: “In hemelsnaam, pak je koffer en vertrek. Er is misschien een plek in de wereld waar je tot je recht kunt komen. Ga niet onschuldige journalisten ombrengen, dat is zo verachtelijk. Verdwijn als je in Nederland je plek niet kunt vinden.
  En vervolgens: “Als je het niet ziet zitten dat humoristen een krantje maken, ja… mag ik het zo zeggen: rot toch op!”

 50. Answer

  Cornelis tеringdomme stinkkneus, dat was dus niet waarnaar ze verwees. Smerige tнfusleugenaar, nu eens zonder te draaien en te liеgen, poоierhoer!

 51. TuMadre

  Niet die bullshit importeren kansloze kazen.

 52. Cornelis

  Answer, straks komt de zuster met je pilletjes. Tot die tijd, adem inhouden.

 53. teuntje

  Linkse dweil mag wel eens naar haar viend kijken poep op de deur van Thierry Baudet smeren dat is lekker ze ziet er uit alsof ze zo uit haar bed komt dat kapsel en die kop toch niet om aan te zien

 54. chris2

  @teuntje, onfatsoenlijk gekraakkeel

 55. klaas

  Shots fired Door Klaassie Dijkhoff. ik stem denk ik wel op hem als ie lijsttrekker wordt.

 56. linksehekshalsema

  Linkse meisjes hebben altijd gelijk. Klaas Dijkhoff is een witte man dus altijd schuldig aan alles wat er in onze ogen mis is in deze wereld.

 57. Donald Dumb

  De mooiste uitspraak was, volgens mij zelfs onbedoeld, van Frank Boeijen. Die zei dat het hem verbaasd zijn liedje Zwart Wit nog steeds te moeten zingen. ‘ Toen ik het uitbracht, dacht ik niet het 30 jaar later nog te moeten zingen, maar het is actueler dan ooit’…

 58. Still Got It

  Ik heb meer uitleg nodig, Donald Dumb. Ik begrijp de dubbele betekenis, maar niet precies welke invulling het mooi maakt.

 59. Kuis

  Als je met een grote groep bent word er niet gehandhaaft, als je braaf met z’n vieren buiten in het park een gebakje ging eten kreeg je gezamelijk 1600 euro boete… Wat een schijn rechtstaat…

 60. Mohammed B.

  Misschien is Sophie Hilbrand wel verbitterd omdat zij uiterlijk steeds meer op Freek de Jonge gaat lijken…

 61. Waarom worden mijn berichten tegengehouden?

  Ook Sophie Hilbrand is niets meer dan een politieke activist. Geen enkele objectiviteit. Schandelijk!

 62. Bart

  @Mohammed B 😂

 63. Sandra

  Klaas Dijkhoff heeft die domme muts netjes op haar plaats gezet. Ze is echt zo ernstig vooringenomen dat het bijna satire is. Weg met deze gerimpelde vooringenomen slons.

 64. Dion

  De kop bij de Telegraaf is heel wat anders: Klaas Dijkhoff serveert Sophie Hilbrand af

  Komisch toch al die verschillende inzichten, gat tussen links en rechts wordt steeds groter en groter (net als in de US)

 65. Solidarikots

  Als een instagramaccoumt op zwart zetten helpt had ik het graag gedaan. Maar het is weer een of andere stomme solidariteitsacties.

  Stel je voor vorige eeuw als Instagram bestond. De Duitsers komen je binnenvallen. Instagram op zwart.

 66. anonymous

  Sophie kan beter een keer gaan douchen en d’r haar gaan wassen.
  Te vies om vast te pakken.

 67. Marie-Louise

  Sophie, met die permanent spóttende uitdrukking op haar gezicht, wilde scóren en misbruikte daarvoor de dramatische situatie in de US. In haar grétigheid nam ze het niet zo nauw met de waarheid…en daarmee maakte ze zichzelf diréct ongeloofwaardig!! Er is nl. nógal een verschíl tussen wat Rutte daadwérkelijk zei: ‘Als het je niet bevalt, ga dan weg’ en wat zij er in haar scóringsdrift maar even van máákte: ‘Als het je hier niet bevalt, rot dan op’… (Dát heeft PvdA’er Aboutaleb gezegd!!) Stóm van haar, als je met een citaat gaat knoeien om het érger te laten klinken, sta je metéén met 0-10 achter!! Ik ben bepaald geen fan van het VVD-duo Rutte/Dijkstal, maar hiermee serveerde de relaxte Dijkstal de opgefokte Sophie moeiteloos áf….

 68. Marie-Louise

  Oeps, het moet natuurlijk ‘Dijkhoff’ zijn…

 69. Sapperdeflap zeg!

  Het is dat de VVD op dit moment hoog in de peilingen staat, want ik schat zo in dat wannabe popiejopie Dijkhoff op pinkstermaandag maar wat graag in Volendam bij Baudet, Haga en Hiddema alias firma popu-list en bedrog aan het tafeltje had gezeten.

 70. Ad

  De achternaam van beide vrouwen begint met een H en ze hebben zich beiden de afgelopen dagen te kakken gezet.

 71. Ad Janse.

  Het was Abutaleb die Rot op naar je eigen land gezegd heeft en niet Klaas Dijkstra.

 72. Wijze van Zion

  INCEST ten top !
  Van welke kleurrijken hebben ze dat afgekeken?

 73. Alfa159

  Ben geen VVD fan, maar de aanval van Sophie Hilbrand was ongenuanceerd, suggestief en niet gebaseerd op juiste feiten. 10 – 0 voor Klaas Dijkhof. Uitmuntend van repliek gediend!!

 74. LocoCocco

  Sophie Hilbrand is een race baiter.

 75. Weg Ermee

  Zag ik nu 3 presentatoren bij Op1.
  Slechte talkshow.
  SH is een eng wijf

 76. Arie Schoenlepel

  Pot verwijt de ketel. BNN en alles waar het voor ataat hebben zo’n beetje hypocrisie uitgevonden.🙄

 77. Ina

  Wat is dat toch met die vrouwen op1. Proberen continue te scoren. Als je tegen iemand zegt als je het niet bevalt dan ga je toch? In welke situatie was dat? Dit soort types zijn nu juist zo ergerlijk. Volgens mij is communicatie belangrijk. Zwart of wit! Geen verschil. Neem een voorbeeld aan Abouhtaleb. Waarom denken die witte mensen toch altijd dat ze voor de donkere mens op moeten komen. Die kunnen wel voor hun zelf praten. Dit is zo ergerlijk. Kan Jinek niet terug komen?

 78. Nanouk

  STEEENGOEDE ZEER RAKE reactie van Sophie Hilbrand ( een overigens knappe en intelligente presentatrice die ijzersterke en ter zake doende vragen stelt!)
  Ze refereerde naar de tijd waarin Klaas Dijkhoff weer eens VVD-corvee had en ten onrechte een grote groep hard werkende Nederlanders in onze samenleving buitensloot om maar een rechts geluid te laten horen en stemmen weg te trekken bij populistische partijen. Volledig terecht om hem hypocriet te noemen.

 79. Jaap Aap

  Die linkse loeder hoort in het geheel niet in die show te zijn, als gast niet en zeker niet als presentatrice. Veel te licht voor zulke zaken, opzouten dus.

 80. Abij

  Ik vind dat deze discussie helemaal uit de hand gaat lopen! Er worden dingen bij gehaald van een aantal jaren terug, ook gewone blanke NL worden gediscrimineerd maar daar word nooit over gediscussieerd! Dat mag want je bent blank!!!

 81. Jaap

  Anouk.
  Kun je dat ook met een link onderbouwen dat hij een groep hardwerkende Nederlanders uitsloot?

 82. Snake Charmer

  Hoe worden witten gediscrimineerd? Elke keer door politie worden aangehouden? Sollicitatie wordt weggegooid omdat de naam? Of elk jaar belachelijk gemaakt tijdens een kinderfeest? Leg eens uit?

 83. Crissy

  Sofie Hilbrand heeft geen enkel respect voor mensen met een andere mening. Het was vrij onbeschoft, wat ze deed bij Klaas Dijkhoff. Ze sprak over “jullie”. Daarmee de hele VVD bedoelend
  Wegzetten van groepen is ook een vorm van discriminatie .

 84. Olaf_claessen

  İk vind die Sophie een TOP meid. Maar daar ging ze te ver en niet RİEEL……. Die Klaas Dijkstra had groot gelijk. De VVD heeft ons er SUPER door heen gesleept de laaste 10jaar.

 85. dirk

  Kan iemand mij meedelen de wijze waarop dit nare, lelijke en ook domme mens Hilbrand die positie bij de NPO heeft gekregen?
  Door op haar rug te gaan liggen met spuiten en slikken?

 86. Fidan

  Ik ben geen fan van dijkhof maar hilbrand is een nitwit als ik haar zie kan ik alleen haar zien in die vreselijke zelfbevredigingsscene, walgelijk mens

 87. TT

  Walgelijke snol die denkt dat haar persoonlijke mening de kijker boeit, nou ik heb nieuws voor die lelijke rimpelhond wij gaan al je programma’s boycotten. Vieze linkse snol. Het niveau van spuiten en slikken… zoveel jaar na dato.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.