Linda de Mol maakt Ik Hou Van Holland coronaproof

Linda de Mol keert na de zomer gewoon terug met Ik Hou Van Holland op SBS 6, al zal het programma er door de coronacrisis wel iets anders uitzien. Dat laat de tv-ster weten aan Shownieuws. Linda heeft zin in de opnames. “Ik heb ontzettend zin om weer aan de slag te gaan na zo’n lange tijd niet in de studio gestaan te hebben en we hebben heel goed nagedacht over hoe we Ik Hou Van Holland coronaproof kunnen maken dat we het sowieso ook echt op kunnen gaan nemen.”

Met volle publiekstribunes is Ik Hou Van Holland natuurlijk niet coronaproof. “Toen kwam iemand op het idee om die tribunes van het publiek weg te halen en daar twee heel leuke huiskamers te bouwen en eigenlijk dat de teams van bekende Nederlanders spelen voor een team of gezin of familie die wél bij elkaar gezellig op een bank mogen zitten.”

Die kunnen per ronde ‘hele leuke prijzen’ winnen, aldus Linda. “Een beetje corona-achtige prijzen. Dat kan variëren van duizend rollen toiletpapier tot 25 kilo kaas en een sjoelbak, maar ook wel een leuke hoofdprijs, misschien een elektrische fiets of een kleurentelevisie.”

Een kleurentelevisie. Welkom in 1967.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen