Linda de Mol maakt Ik Hou Van Holland coronaproof

Geplaatst op wo 03 jun 2020 om 10:00

Linda de Mol keert na de zomer gewoon terug met Ik Hou Van Holland op SBS 6, al zal het programma er door de coronacrisis wel iets anders uitzien. Dat laat de tv-ster weten aan Shownieuws. Linda heeft zin in de opnames. “Ik heb ontzettend zin om weer aan de slag te gaan na zo’n lange tijd niet in de studio gestaan te hebben en we hebben heel goed nagedacht over hoe we Ik Hou Van Holland coronaproof kunnen maken dat we het sowieso ook echt op kunnen gaan nemen.”

Met volle publiekstribunes is Ik Hou Van Holland natuurlijk niet coronaproof. “Toen kwam iemand op het idee om die tribunes van het publiek weg te halen en daar twee heel leuke huiskamers te bouwen en eigenlijk dat de teams van bekende Nederlanders spelen voor een team of gezin of familie die wél bij elkaar gezellig op een bank mogen zitten.”

Die kunnen per ronde ‘hele leuke prijzen’ winnen, aldus Linda. “Een beetje corona-achtige prijzen. Dat kan variëren van duizend rollen toiletpapier tot 25 kilo kaas en een sjoelbak, maar ook wel een leuke hoofdprijs, misschien een elektrische fiets of een kleurentelevisie.”

Een kleurentelevisie. Welkom in 1967.

Foto: SBS
22 Reacties op “Linda de Mol maakt Ik Hou Van Holland coronaproof”


 1. Bart

  Grappig bedacht. Dit programma kon wel iets nieuws gebruiken.
  Dat coronaproof maken van alles is alleen nergens voor nodig en moet zo snel mogelijk stoppen! Niks geen anderhalve meter samenleving/nieuwe normaal maar gewoon per direct terug naar normaal! Overal en voor iedereen.

 2. Chiel

  ”een KLEURENtelevisie”. Alsof het 1974 is!

 3. René

  Gaat ie lekker Bart? Egoist.

 4. Minou

  Leuk. Ik ga kijken.

 5. MolTalk

  Als Chantal het zou presenteren zou ik kijken.

 6. MERS Pardoel

  Ik baal wel dat ik vorig jaar een zwart-wit televisie heb gewonnen bij Ik hou van Holland.

 7. Bart

  @René Heeft niets met egoïst te maken. Stop met kijken naar het Journaal, ga zelf onderzoek doen en gebruik je gezonde verstand. Al die maatregelen moeten direct stoppen.

 8. Marco

  Weg met Linda de Snol. Blijf lekker in je kasteel :)

 9. RaymondVL

  Die smerige pedante kut-Mollenbek van haar is niet eens coronaproof.

 10. Mark

  Leuk! Nu is IHVH nóg oubolliger. Doet me denken aan een Fred Oster Show of een Ted de Braak Show, dat je een mispoes kon winnen met een jaar lang pleepapier of zo. Leuk toch? Heimwee tv scoort. Hoe oubolliger, hoe beter.

 11. Mark

  Miljoenenjacht kan ook best corona-proof, doe het à la Deal Or No Deal, dus met de helft minder koffertjes en ook wat lagere prijzen. Als de hoogste prijs erin hooguit een miljoen is en daaronder 750.000, 500.000, 250.000, 100.000, enz en de kandidaat krijgt een maximum bod van tussen 100.000 – 250.000 euro dan heb je nog een héél mooi bedrag en Ome John en de Postcode Loterij besparen nog geld ook. Kun je nog langere serie’s maken ook: 2 x 10 of 12 afleveringen. Of laat Linda twee serie’s van Deal Or No Deal maken, zit er ook niet veel publiek in de zaal. Kan makkelijk corona-proof.

 12. Sandra Reijers

  Triest. Doe normaal!

 13. Angeltje

  @Bart
  wo 03 jun 2020 om 10:04

  Misschien is het beter dat jij niet reageert, want je typt als een kip zonder kop.!!!

 14. WEST*

  CHIEL een buizen tv is in veel gevallen beter dan beelschermen vooral de oude JVC pro studio monitoren zijn top !

 15. Angeltje

  @MolTalk
  wo 03 jun 2020 om 10:10

  Als chantal jansen het zou presenteren zou ik net NIET KIJKEN, ik kijk straks ook niet naar dat gepikte …o wat een jaar….ik kijk dat alleen als Linda de Mol dat presenteert, Linda is de tv koningin.

 16. WEST*

  lekker hypocriet bij RTL was het nooit oudbollig zeker?

 17. Bart

  @Angeltje Nee, dat doe jij! Gedrag van de grote kudde. Die denken altijd dat ze het goed doen omdat het ze zo voorschotelt word maar achteraf weten ze zogenaamd van niets.

 18. GrijzePilion

  De Mol kennende zullen ze alleen maar meer corona veroorzaken. Zo zijn die walgelijke figuren wel. John de Mol en zijn hele familie for prison!

 19. Norvo

  Nu al benieuwd hoe ze de derde herhaling van dit coronaseizoen gaan verklaren in 2023.

 20. Solidarikots

  Ik vraag met iets af bij dat programma met dat klapvee. Ik kijk er altijd met plaatsvervangende schaamte naar hoe zo’n stom vak helemaal uitbundig wordt met 4 domme bners en juichen of hun leven bij dat vak afhangt. Of dat ze nooit anders gekend hebben om bij dat kleur vak te horen. Terwijl ze volgens mij bij binnenkomst uit pure toeval in een bepaald vak belanden en waarschijnlijk de eerste 200 in het oranje vak moesten plaatsnemen. En misschien omdat henk nog moest schijten dat ze uit toeval daarom in het aantal terecht komen voor het roodwitblauwe vak. Niks supports gebonden aan, maar wel klappen staan zitten steeds.

 21. Sandra Reijers

  Corona doen ze in het najaar nog een keer.

 22. john de nikkser

  de molletjes zijn de corona zij zijn het virus punt uit

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.