Seizoensfinale Veronica Inside geschrapt vanwege ruzie

Geplaatst op do 25 jun 2020 om 8:58

De seizoensfinale van Veronica Inside is uit de programmering gehaald vanwege de ruzie tussen Wilfred Genee enerzijds en Johan Derksen en René van der Gijp anderzijds. Dat heeft Marco Louwerens, de programmadirecteur van Talpa Network, zojuist gezegd op Radio 538. Johan en René hebben Veronica verzocht om de laatste aflevering te annuleren, omdat ze voorlopig niet meer met Wilfred aan één tafel willen zitten. “Er komt maandag geen Veronica Inside. Even rust in de tent.

Marco Louwerens heeft een gesprek gehad met de mannen. “Ik heb de heren bij elkaar geroepen en we hebben vrij lang met elkaar gezeten. Het was een pittig en emotioneel gesprek, maar het was goed om even elkaar de waarheid te vertellen. Daar zijn ze normaal gesproken nooit zo sterk in, maar ik vond het nu wel nodig de koppen even bij elkaar te steken.

Het gesprek ging prima, zegt hij. “Maar ik heb wel gezegd: ‘Jongens, jullie hebben zo’n heftige week achter de rug en het is zo pittig geweest, laten we even rust in de tent brengen.’ Dat vonden ze zelf ook wel, dus ik heb besloten om maandag even te schrappen, zodat iedereen even kan bedaren en tot zinnen kan komen.

Zijn er goede vooruitzichten voor na de zomer? “Ja, die zijn er zeker, maar ze hebben wel even flink mot met elkaar. Het zijn deze mannen, hè? Het is wie zij zijn. Ze gaan niet een of ander toneelspelletje met elkaar spelen.

Ik denk zeker dat het goedkomt, maar het is nodig dat iedereen even tot rust komt.

Ruzie na racismespecial

Na de racismespecial van VI afgelopen maandag is de relatie tussen de drie heren compleet verstoord. Johan en René vinden dat Wilfred hen heeft verraden door zich ineens als een soort Arie Boomsma te gedragen.

Johan vertelde gisteren aan PowNews dat hij de zenderleiding van Veronica heeft verzocht om de seizoensafsluiter van VI te annuleren. “Ik weet ook niet hoe moeilijk dat ligt. Er zijn geen reclameblokken, dus wat dat betreft zou het kunnen.

Tot nu toe hield Talpa telkens voor dat VI maandag gewoon door zou gaan. Daar moest Albert Verlinde gisteren hartelijk om lachen in Shownieuws. “Ik moet ook wel lachen om Talpa dat ze steeds maar zeggen: ‘Het gaat echt door!’ Ik moet steeds denken aan die voorlichter van Saddam Hoessein. ‘Het gaat heel goed’, zei Saddam Hoessein, maar op de achtergrond zag je Baghdad in elkaar storten, maar: ‘Het gaat goed!’ We gaan het zien maandag.”

Het gaat er maandag dus niet van komen: het seizoen van Veronica Inside is per direct voorbij. Eigenlijk zou Wesley Sneijder aanschuiven in de seizoensfinale, maar hij zal nu dus moeten worden afgezegd.

Of VI na de zomer terugkeert, zal volledig afhangen of de heren elkaar weer kunnen vinden tijdens verzoeningsgesprekken.

Foto: SBS
70 Reacties op “Seizoensfinale Veronica Inside geschrapt vanwege ruzie”


 1. Dries Roel Vink

  Met alle respect, maar wat is die Dries Bousatta toch een enorm leeghoofd. Juist door zijn houding en gedrag kweek je haat jegens buitenlanders. En dat gedrag zie je bij heel veel allochtone (maar vooral Marokkaanse jeugd) terug en dat versterkt de polarisatie. En dan klagen over racisme?! Doe eens normaal Marokkaantjes, dan zul je zien dat het vanzelf beter gaat!

 2. DeBaron

  Power to Gijp en Derksen. Genee heeft hard genaaid. Pedant, huichelachtig weglachen red je ass niet meer nu. Een naaistreek eerste klas. Niet alleen voor Gijp en vooral Derksen, maar ook voor de kijkers die van het programma hielden. Matennaaier, drie letters: LUL!

 3. Nils Holgersson

  Eerst GTST voortijdig gestopt en nu VI ook al.

  Het coronavirus slaat hard om zich heen.

 4. DeBaron

  En laat die Marco zijn waffel een keer houden please. De popi jopie manager spelen met cliches met open deuren waar John Lanting zich voor zou schamen. Vind zichzelf heel wat maar slaat louter voorgekauwde corperate zinnetjes uit en durft alleen maar “direct” te zijn als Sinterklaas. nou nou.. grote jongen hoor

 5. CB

  Hebben de muppets uit de VI-poppenkast niet elk jaar aan het eind van het jaar oorlog met elkaar?

 6. Dirk

  Voorlopig niet meer is dus wel.

 7. Erik

  Door het voortdurend benoemen van de zogenaamde bekende Nederlanders (voornamelijk uit de npo hoek waar men vaak denkt andersdenkenden de maat te moeten nemen vanuit hun autoritaire bubbel) wat allemaal wel niet fout is aan ons, anderen vooral (en maar wijzen) en het verleden wordt juist de bekritiseerde twee of driedeling alleen maar aangewakkerd en vergroot.

  De tolerantie jegens anderen wordt enkel verkleind met juist alle gevolgen en dus zelf het al dan niet meer doorgaan van dit programma waarin juist tolerantie een podium krijgt totdat iemand een etiket dacht te plakken…..na afloop werd de soep echter niet meer zo heet gegeten als dat die werd opgediend en trokken de ware Judassen hun uitwerpsel terug. Dus aan alle bekende Nederlanders en andere volksmenners: denk even na en neem die soep even wat later in na het opdienen. Wordt de wereld een stuk kalmer en toleranter van en blijft er ruimte en geluid voor echte discussie.

 8. Frits

  Arie zal binnenkort moeten verhuizen uit zijn dure woonboerderij.Misselijke man, nooit meer aandacht aan schenken en aan z’n dure sportschool voor patsers.

 9. xandertje

  Op deze manier ‘wint’ links klagend polariserend Nederland.

  En vergeet niet: ALLES op tv is links, behalve Voetbal Inside. Daar wordt (of moet ik zeggen werd) op een (gematigd) ‘rechtsachtige’ manier dingen aan de kaak gesteld. Voor een hele grote groep mensen is dit een programma waarin gezegd wordt wat gezegd moet worden. Terwijl programma’s als Op1 en ‘Dit is M’ het linkse woord verkondigen (zie hieronder de aantallen gasten van dit is M, het is BESCHAMEND).

  De mensen zijn het zat! Het grootste deel van Nederland is niet van de BLM agressie en van het links Jesse en Jetten maar is ‘gewoon’. En die meningen worden niet gehoord of mogen niet gehoord worden want de NPO heeft een monopolie op het linkse gedachtegoed.

  Politieke gast bij ‘Dit is M’ naar politieke partij dit seizoen:
  PvdA – 12
  D66 – 5
  CDA – 3
  VVD – 2
  SP – 1
  CU – 1
  GL – 1

 10. Koe Man

  Tonnen verdienen maar je niet eens professioneel kunnen opstellen.

 11. Fred

  In het nieuwe seizoen starten met een nieuwe presentator. Wilfred wieberen.
  Ik hoop zo dat René en Johan de handdoek niet in de ringgooien en door blijven gaan. Samen met Jan, Wim, Valantine en Hans. Er is beslist wel een vervanger voor Wilfred te vinden. Een nieuwe start !!!!
  Succes en denk aan jullie fans.

 12. Producer

  Deze ophef is het mooiste wat je als BN’er kan overkomen. Aandacht, aandacht en nog eens aandacht. Dat is waar deze mannen het voor doen. De onderlinge “ruzie” is een toneelstukje. Wel briljant gespeeld trouwens.

 13. DeBaron

  @Fred Met vervanger zou VI wel weer mooi kunnen worden. Wie weet kan iemand tegelijkertijd daarmee voor welkome frisse wind zorgen. Die scheet van Wilfred hoeven we dan niet meer te ruiken. PFFRT!

 14. Bart

  Zijn er goede vooruitzichten voor na de zomer? “Ja, die zijn er zeker, maar ze hebben wel even flink mot met elkaar. Het zijn deze mannen, hè? Het is wie zij zijn. Ze gaan niet een of ander toneelspelletje met elkaar spelen.” Aldus Marco Louwerens

  Mensen zoals Marco Louwerens hebben nog steeds niet door dat we in een hele andere tijd leven waarin mensen dwars door dit soort toneelstukjes heen prikken. Net als bij elk nieuw seizoen van Geer & Goor een relletjes werd gecreëerd in de media. Mensen zijn echt niet gek Marco Louwerens!

 15. DeBaron

  @Bart Eens. Marco Louwerens zegt wel vaker merkwaardige dingen.

 16. Fred

  @Bart.
  Ook toneel is amusement !!!

 17. Fox Mulder

  Marco is ook heel erg in zichzelf gaan geloven. Ik, ik, ik. Marco, twee van de drie mannen hadden al aangegeven maandag niet te willen. Stoer hoor zo’n beslissing. Helemaal zelf genomen? Je bent de zoveelste Marionet.

 18. CB

  Directeurtje FTW! ;-)

 19. B

  Arie Boomsma, Glennis Grace , Tanja Jess en Sylvana om maar even de deug mensjes te noemen die mede gezorgd hebben voor deze niet relevante discussie bij VI. Ik hoor ze nu niet op Boomsma na die zijn keutel heeft ingetrokken. Zitten ze te gniffelen of zijn ze stil omdat ze weten dat dit als een boomerang terug keert bij hen. Deze figuren richten veel schade aan de racisme discussie die veel genuanceerder is dan sommigen ons willen laten geloven.

 20. Siem

  Gijp is walgelijk.

  Hij had zijn bek maandavond open moeten trekken en niet achteraf. Zeer achterbaks.

 21. Gehaktdag

  Het opzetje van bruinhemd Genee om zijn carrière veilig te stellen, door Derksen en Gijp op de trein naar het oosten te zetten, komt hem nog duur te staan.
  Genee op de knieën voor het Nederlands elftal (en zijn carrière) en een nekschot voor Derksen en vi.
  Dit is de open sollicitatie van Genee voor studio voetbal en anchorman wk/ek bij de npo.

 22. Lon Jol

  Snap ik wel je kan niet opeens leuk gaan doen als je boos bent maar kom op jongens jullie hebben wel een groot ego zeg.

 23. Annoniemus

  Genee is nog gladder dan een paling in een emmer snot , maar hij heeft in z’n ééntje het programma opgeblazen zonder dar er één staaf dynamiet aan te pas kwam , ben benieuwd wat er na de puinhopen van VI komt !!!

 24. Wyatt

  Klaar met hun alle 3 stelletje kleuters.

 25. MediaPrak

  Alss je alleen maar wat beelden kan laten zien van de Duitse voetbal competitie en die van Italië, Engeland en Spanje niet hebt, heb je dus ook eigenlijk niet veel te melden. Tip voor Veronica, begin een serie met “Genee Maakt Vrienden” 😉

 26. Bart

  Nieuwe start maken zonder Genee

 27. Ruud

  Molusconi moet Genee eruit gooien en Hendriks VI laten presenteren.
  Met Genee ook meteen nietsnut Louwerens bij het grof vuil zetten, want hij heeft echt nog nooit iets gepresenteerd.

 28. Ruud

  Gepresteerd.

 29. Drs. G.A.E.S. Bierhalen

  De luistercijfers van Veronica Radio Inside zullen wel giga ingekakt zijn, geen hond die nog naar die Genee wil luisteren met zijn 2 lachzakken ernaast..

 30. Drs. G.A.E.S. Bierhalen

  @Ruud: Lijkt mij een wereld idee, Veronica Inside met Hendriks, Gijp en Derksen, HGD=Het Goede Doel ;-)

 31. Kokos Macron Froger

  Als Derksen enige ruggegraat heeft, gaat ie niet meer met die maatennaaier aan tafel zitten. Ondanks het gelijm van Louwerens en JdM, Multimiljardair en geldwolf.

  Misschien beter wachten totdat alle covid regeltjes weggespoeld zijn. Dan gelijk nw decor en alternatief voor de stiekeme Judas.

 32. mediakaal

  Toch mooi dat in 1 en dezelfde week het bericht zou komen van het stoppen van de Passion en VI.

 33. Van Halen

  Ik ben een groot fan van Marco, hij is direct en een eerlijk mens.Reken maar dat het wat is hoor, die 3 ego’s bij elkaar maar Genee had dit NOOIT `o moeten doen met zijn ‘vrienden’, dat is en blijf een NSB streek en daar houdt Nederland helemaal niet van.

 34. mediakaal

  En wat is nou mooier voor VI om te stoppen op je hoogtepunt. Dat is weinigen gegeven in de sport.

 35. Louis van G

  Bijzonder dat een man als Genee zo vol van zichzelf kan zijn. Lekker deugen, bah.

 36. Peter van der Plas

  Kunnen we eindelijk ophouden over deze overgewaardeerde mannen die zichzelf te belangrijk vinden te veel verdienen en te dominant het media landschap bepalen.

 37. Huismaker

  weet je waar de grootste Zwarte Piet fans wonen ?
  Juist In SURINAME ! Of NEDERLANDSE ANTILLEN ! Ze vragen zich af waar we in godsnaam mee bezig zijn.

 38. M.

  Joepie! Géén VI. Een heerlijk gevoel. Nu nooit meer geen VI. Tijdperk Derksen is voorbij. Lekker wegstoffen in Drenthe, Gijp thuis aan de whisky en Wilfred Genee wordt de nieuwe Jeroen Pauw. Dag VI!

  #VeronicaOffside

 39. John

  Glennis grace mond is groot genoeg vooral als ze midden op straat staat en er iemand door moet met zijn auto.

 40. Groene Piet

  Felicitaties aan de heer Boomsma! Een eerste slag in binnen.

  Dacht dat die ‘weke’ Christen, die door Derksen o.m. als ‘zijig’ werd omschreven, het niet in zich had, maar het is hem toch maar mooi gelukt tweespalt in het kamp van de vijand te zaaien. Voorwaar een prestatie!

 41. robb

  Huismaker : Die hebben fatsoen zouden wij ook moeten doen een witte/blanke piet nemen ,zwart op zwart geen probleem toch.

 42. Anti-racist

  Doordat Genee sinds deze week racistisch gekleurderen allemaal als slachtoffer van een grapje vindt, is het uit de hand gelopen. Slimme Afrikanen en objectieve blanken zijn juist blij dat ze vergeleken worden met de intelligente, vrolijke, lieve Zwarte Piet. De Pieten zijn natuurlijk wel zwaar beledigd dat ze met die raaskallende Akwasi werden geassocieerd. Maar zij hebben gelukkig geen twitter.
  Genee moet natuurlijk weg, want voor racisme is er geen plaats. Twitter moet weg, want dat is een broeinest voor randdebielen, de meeste media moeten weg, want hun ‘werk’ bestaat vooral uit gemakzuchtiig citeren van domme twitterberichten. De alcohol- snoep en autoreclame moet verboden worden, want dan zijn we meteen af van de commerciële zenders. Bij de NPO moeten praatprogramma ’s en nieuwsprogramma ’s verboden worden totdat ze leren objectief te berichten en niet vooral elitaire partijen zoals de PVDA uitnodigen.
  Verder moeten we natuurlijk het hypocriete Nederlands elftal en Albert Heijn boycotten. Succes allemaal.

 43. Piet

  Op teletekst van NOS staat voetbal inside gaat niet door wegens racisme rel en Johan Derksen geen sorry zei
  NOS haalt dit aan en waarom het niet doorgaat
  Zeg alweer genoeg over die NOS

 44. Ron

  Was te verwachten dit. Wijsheid nu om het een tijdje rustig aan te doen, en dan zijn ze er wel weer begin augustus ga ik vanuit. Met die vorige rel ging er ook een halve zomer over totdat de heren weer tot elkander kwamen. Het is eigenlijk weer hetzelfde scenario, letterlijk scenario….

 45. Xxxxx

  De media moet eens ophouden met het ophitsen van dit thema. Elke dag op radio en tv. Het is om van te kotsen. Lijkt wel of de media niks anders meer te brengen hebben als Corona en Racisme. Breng eens een vrolijk muziekprogramma op tv zoals in Duitsland de MDR. Wordt de mensheid vrolijker van. Leef je leven. Zoek mensen op die wel van je houden. Dat geldt voor elk ras, geloof, geaardheid of wat dan ook. Komt vanzelf de rust weer terug in de tent. Nee, de media stookt graag het vuurtje nog eens extra op! Het zijn gewoon rioolratten.

 46. STFFL

  Hebben die linkse honden toch weer wat ze wilden…

 47. Thomas

  Genee vervangen door Jan Joost van Gangelen zou het programma veel leuker maken of Jack van Gelder die gelijkwaardig is aan Johan Derksen. Ik vertrouw er op dat John de Mol zijn verantwoordelijkheid neemt om de vrijheid van meningsuiting te handhaven tegen de totaal verziekte marxistische indoctrinatie Amsterdamse praattafels waar rechts Nederland op schandelijke wijzen wordt geboycot.

 48. Xavier

  @Mediaprak
  Een serie? Ik vermoed dat ze bij de pilot al tot de ontdekking komen dat ze op zoek zijn naar het equivalent van de Yeti of het monster van Loch Ness.

 49. Media Master

  Allereerst alle lof voor Angela de Jong van het AD met een haarscherpe analyse vanochtend over het kleuterklasje dat VI heet. Mijn 4 kinderen in de leeftijd tussen 8 en 18 jaar gaan nog doortastender en volwassener met elkaar om dan die 3 kijvende VI-wijven. John de Mol moet vanochtend zeker zijn megalomane bureau in zijn majestueuze kantoor in Laren met één vuistslag door midden geslagen hebben…hahaha! Wat zou ik daar graag bij zijn geweest en dan vervolgens het ongemakkelijke telefoontje van de zenderbaas, Marc Louwerens, met het ongelofelijke bericht dat zelfs hij zijn drie RTL7-maatjes en protegees ook niet aan de VI-tafel krijgt. John de Mol vergrijpt zich nu aan het bureautje van zijn secretaresse; met één tierende karateslag gaat ook dat doormidden. Betaal je (gvd) een paar over het paard getilde ego’s zo’n 750.000 euro (!!!) per jaar voor een paar uurtjes per week slap geouwehoer op één van je noodlijdende zenders, heb je eindelijk goud in handen met 1,7 miljoen kijkers op Veronica en gaat het zooitje ongeregeld rollebollend door de zandbak heen. John, volgens mij moet jij nu zélf lekker ouderwets weer het heft in je eigen keiharde hand nemen, rigoureus ingrijpen waar je zo goed in bent, de VI-pubers weer met een forse draai om hun oren terug in hun hok schoppen…en maandag gewoon zonder enige tegenspraak live aan tafel op Veronica, desnoods avondvullend als het moet. En ze mogen niet stoppen totdat ze elkaar weer plat op de bek gezoend hebben. Over de 2 miljoen kijkers! John, doe wat je móét doen!!!

 50. ome H

  Ik kijk voorlopig Voetbalpraaat op Fox, heerlijk saai

 51. Fred

  Goed idee Jack van Gelder

 52. david

  Emigreren naar Iran Genee?.

 53. david

  Emigreren naar Iran Genee?

 54. By the way

  Elk alternatief voor de presentator van VI Inside doet afbreuk aan het programma, ongeacht de kwaliteiten van de mogelijke kandidaten. Simpelweg vanwege het feit dat alle andere presentatoren niet voor vol worden aangezien door Derksen en/of Van der Gijp.

  Er is een lange tijd overheen gegaan voordat het programma VI (ook voorheen op RTL) is geworden wat het was. Dat is niet even opnieuw te creëren met een andere presentator.

  Er komen geen verzoeningsgesprekken gedurende de zomer. De mannen gaan elkaar de komende weken, maanden niet spreken of zien. Tegen de tijd dat het programma weer zou moeten starten gaat Louwerens een belrondje doen en hopen dat de emotie van de afgelopen week ver genoeg is weggezakt en het trio weer met elkaar aan tafel wil. En daarbij vertrouwt hij vooral op de individuele dwang bij Genee, Derksen en Van der Gijp om op TV te komen en hun mening de wereld in te slingeren. Bloed kruipt waar het niet gaan kan…

  Kortom: in augustus/september begint een nieuw seizoen van VI Inside en kiezen de heren er voor om proefondervindelijk te ervaren hoe de stemming aan tafel is.

 55. Jordao

  De super grote fout van die Genee was om die Dries Bousatte aan tafel uit te hebben genodigd. Die heeft het juist verziekt met al zijn negatieve uitlatingen en zag overal iets achter . De dame had naar mijn inziens een goed optreden.

 56. Jannes van Loon

  Het interview gezien van Gijp en Derksen ook hoe de heren elkaar bij binnenkomst negerde, hoe Genee de pers negeerde komt het nog goed tussen de drie in een interview van Jan Boskamp gaf hij ook al aan het einde van V1 te zien hij had vele ruzies mee gemaakt maar deze ook hij staat achter Derksen en Gijp ik denk zelf dat de vorm van het programma naar de kloten is alleen bij een nieuwe gespreksleider zou er een doorstart kunnen komen.

 57. Britt Scholte Lover

  AKWASI, Arie Boomsma, Glennis Grace, Anouk, Georgina Verbaan, Sylvana simons hebben nu gewonnen! Veronica inside is van de buis!

 58. Sjim

  Allemaal de schuld van Arie.

 59. azijnzeiker

  Eindelijk geen Genee, goed gedaan door Gijp en Derksen, Die gluiperd van een Genee hoeft ook volgend seizoen niet terug te komen, Gijp en Derksen hebben woord gehouden, ze zouden maandag niet komen.

 60. Henk

  Hopelijk komt er eens een programma die verder kijkt dan de waan van de dag. En eens aandacht besteedt aan die hedgefondsen die onze bedrijven leeg schudden door ze vol te proppen met schulden of door een hoger dividend te eisen. Uiteindelijk betalen wij met z`n allen de prijs. Door hogere prijzen en hoger premies, een kaler winkellandschap en doordat er veel geld uit Nederland verdwijnt.

 61. The Fi X

  Ze maken van de situatie een deugd. Dus een wereld stunt waar de starende TV kijker d’r in tuimelt en de rest ook. Sluw hoor..eh Slim. Ook

 62. M.

  Wat een huilverhalen hierbij over het einde van VI, haha! Mensen, wees blij dat VI opzout. Eén racistische kliek, op Genee nu na. Tijdperk Derksen is voorgoed voorbij, eindelijk! Nooit meer VI, joepie!

 63. M.

  *hierboven

 64. Edward

  Mensen die zeggen dat het hier om een toneelstukje gaat. Ja wat moet je daar nou over zeggen. In ieder geval de grootst mogelijke kolder. Derksen is na zijn grap die niet racistisch was maar wel zo werd uitgelegd door een aantal overgevoelige ego’s en het nodig vonden Derksen tot racist te verklaren. Zoals Boomsma die het programma met de uitspraak niet eens gezien had maar wel gelijk in de aanval gaat. Tamelijk eng hoe hij en diverse anderen hierin met een aantal media zoals M dit aanpakken. Over empathie gesproken. Denk je eens in dat het jou overkomt. Voor de neus van iedereen weggezet worden als racist terwijl hier geen enkele sprake van is. Dat is een hele erge uitspraak over iemand. Nu komen ze er langzaam op terug maar de manier waarop is alweer zo eng. En dan gaat iemand met wie je heel lang samenwerkt zich plots achter de andere groep scharen. De vochtige ogen van Derksen waren ongetwijfeld hierop gericht en ik zou me in zijn plaats ook niet goed geweten hebben hierop adequaat te reageren. Ik begrijp zijn verontwaardiging en woede wel. Uit de programma’s is gebleken dat als er iets over hem gezegd wordt hij wel degelijk kan incasseren. Maar dit is gewoon belachelijk. Ja hij zegt soms dingen op het randje over anderen en ik vind ook dat hij in zijn woordkeuze soms wat te ver gaat. Maar het gaat zo goed als altijd over gedrag wat hem stoort en zijn mening over geeft en niet over huidskleur. En dat mag wat mij betreft en bovendien vind ik vaak dat hij een punt heeft als het gaat over die overbetaalde bekende ego’s die in hun eigen gecreëerde bubbel leven. Fijn dat er nog iemand is die nog eerlijk zijn mening durft te geven. Wat je ook van hem vindt, het is in mening een van de meest onafhankelijke personen op de tv. Jammer als dat van de buis gaat.

 65. Rob

  Genee heeft een salaris van 7 ton per jaar. Moet zich kapot schamen. Ik hoop dat het programma terugkeert zonder hem. Hij heeft het echt verbruid afgelopen maandag.

 66. chris?

  Voor goed van de buis deze afzeikers s.v.p.

 67. Mark

  Da’s nou jammer voor Wesley Sneijder die zijn morgen uit te komen boekje zou gaan promoten. Uitzending was sowieso weer over het miljoen gegaan, ook omdat het maandag alweer ruim 10 graden lager is dan vandaag en morgen.

  Denk dat Beau lachende derde is. Wesley zal toch iets moeten. Dan maar een deur verder; is toch ook ongeveer hetzelfde tijdstip.

  Ome John komt natuurlijk weer met een grote zak knikkers (die liggen al klaar vanwege Marble Mania), en vanaf september willen de heren daar best mooi weer voor spelen.

 68. Snorlax

  @producer

  Jij snapt het tenminste. Dit is gewoon een groot toneelstuk. Na de vakantie zijn ze weer dikke vriendjes en gaan ze gewoon weer door met het programma. Bizar hoeveel mensen in dit toneelstukje trappen.

 69. Dikkie Dik

  Stiekemerd Genee er uit, Hélène Hendriks er in!
  Een vrouw erbij zal een welkome afwisseling zijn!

 70. 60+ kijker

  Hoe serieus kun je deze mannen nemen…
  2 dagen later zaten de 3 mannen gewoon weer aan één tafel

  www ad nl/show/veelbesproken-vi-trio-geeft-geen-krimp-in-online-fc-twente-show~a0f16577/
  Zonder een spier te vertrekken zitten de mannen gebroederlijk bij elkaar in design-stoeltjes. Wilfred Genee opent om acht uur op een niets-aan-de-hand toon. Via een online verbinding volgen een paar honderd sponsors van FC Twente het schouwspel in een studio in Dordrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor het reageren op artikelen van Mediacourant gelden huisregels. Lees de policy.

Let op: Reacties aan Mediacourant of vragen over redactionele keuzes kunt u slechts toesturen via het mailformulier.

Ziet u een ongepaste reactie? Laat het graag weten via het mailformulier of door een reactie te plaatsen met daarin het woord "moderatie". Reacties met daarin het woord "moderatie" worden automatisch vastgehouden en zijn daardoor niet zichtbaar voor overige bezoekers.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.