‘SBS 6-ster Martien Meiland zat tegen burn-out aan’

Het is maar goed dat de bed & breakfast van Martien Meiland en zijn gezin leeg is komen te staan door de coronacrisis, want de realityster van SBS 6 zat tegen een oververmoeidheidscrisis aan. Dat zegt een anonieme vriend van de familie in gesprek met de Weekend. Martien is door de tv-soap in korte tijd uitgegroeid tot een zeer bekende Nederlander en dat heeft veel impact op hem. “Vergis je niet. Die mensen kwamen daar aan, en hun eerste vraag was steevast: waar is Martien?

Iedereen wil met hem op de foto, aldus de ingewijde. “Hij moest altijd vriendelijk en aardig blijven. Ook als hij daar soms misschien even geen zin in had. Een normaal privéleven was er niet meer voor de familie, en alle gasten die er kwamen wilden aandacht.”

Soms was Martien niet in het kasteel en dat leidde tot teleurgestelde slapers. “Bij mensen die Martien niet aantroffen op het chateau omdat hij voor tv-opnames weer eens in Nederland verbleef, was de teleurstelling groot. Er werd van alle kanten aan hem getrokken en die man had nooit rust.”

Door de coronacrisis staat het kasteel leeg. “Even verplichte rust doet de familie, en zéker Martien, helemaal geen kwaad. Ondanks het feit dat ze nog altijd druk aan het verbouwen zijn, is er nu ook écht wel eens tijd om even rustig aan het zwembad te gaan liggen. Daar heeft hij de vorige zomer nauwelijks de kans voor gehad.”

En áls er al tijd was, lagen er gasten bij het zwembad, en had hij lang niet altijd zin om daar bij te gaan liggen. Want echt rustig was het dan ook weer niet. Dan wilden mensen toch met hem praten of weer gezellig op de foto.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen