Ruzie in Op1 over Zwarte Piet-standpunt Mona Keijzer

Geplaatst op zo 28 jun 2020 om 9:15

Mona Keijzer, kandidaat-lijsttrekker voor het CDA, werd zaterdagavond in de talkshow Op1 aangevallen door VPRO-gezicht Tim den Besten. Hij zat letterlijk te trillen van woede na haar uitspraak over Zwarte Piet. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Mona vindt dat Den Haag niet gaat over het handhaven of afschaffen van Zwarte Piet. “Ik vind dat iedereen het in zijn eigen dorp en stad met elkaar moet regelen. In het dorp waar ik vandaan kom is dat een Zwarte Piet“, gaf ze aan.

Ook Volendam gebruikt echter niet meer de Zwarte Piet van vroeger, zegt Mona. “Die ziet er echt compleet anders uit dan tien jaar geleden.”

Mona vindt dat het racismedebat vooral een randstedelijke discussie is en wordt een beetje moe van het gedoe over het Sinterklaas-feest. “Laten we ook eens met elkaar vaststellen: het was vandaag net weer een beetje een gewone temperatuur, juli moet het nog worden en we hebben het alweer over Zwarte Piet.”

Ondertussen zag de kijker hoe Tim den Besten op de achtergrond hysterisch onwel werd. “Ik zie Tim hier op rechts helemaal wegtrekken, wat is er aan de hand?“, merkte presentator Sander Schimmelpenninck op.

‘Ik zit me helemaal op te vreten!’

Tim den Besten was woest. “Ik vind het jammer dat u uiteindelijk niet echt iets zegt. De laatste tijd zijn er zo veel witte mensen die zeggen dat het wel meevalt en ‘daar is dat probleem’. U bent een van de leiders van dit land, het is een heel belangrijke tijd. Doe iets! En doe niet zo… U gaat er een beetje langs, u wil geen kiezers verliezen. Echt jammer. Ik zit me gewoon helemaal op te vreten.”

Mona Keijzer: “Jij zegt iets tegen mij wat jou blijkbaar heel erg diep raakt. Dat geeft dus aan hoe het ervaren wordt. Ik vind dus ook dat je moet optreden. Ik zou ook graag met Jacco Vonhof hoe je gaat kijken om dat blind solliciteren…”

Tim: “Ja, maar mevrouw, het gaat niet om het solliciteren, er is zo veel meer aan de hand. Ik zit me nu op te vreten en ik zou het van u willen zien, want u bent een volksvertegenwoordiger en ik zit helemaal te trillen omdat ik u hoor praten.”

‘Zeg wat je van me wil!!!’

Mona: “Maar wat wil je zien dan van me? Zeg wat je van me wil zien.”

Tim: “Ik wil het gevoel krijgen dat u weet wat er speelt zonder dat u bang bent kiezers te verliezen.”

Mona: “Dat weet ik toch?

Sander Schimmelpenninck: “Ja, maar Tim, het kan natuurlijk zo zijn dat ze er echt zo over denkt.”

Tim: “Dat kan ik me niet voorstellen.”

Sander: “Ja, maar dat is het probleem van andere mensen, die denken wel eens anders over dingen.”

Mona: “Ik vind ook dat we met elkaar de ruimte moeten laten om op een andere manier naar onderwerpen te kijken. Dat vind ik het lastige van het racismedebat nu. Het is een probleem, maar het staat nu zo tegenover elkaar en dat vind ik zo zonde.”

Reacties

Veel mensen hebben geprikkeld gereageerd op het optreden van Tim. “Tim den Besten schreef de teksten voor Jensen. Als in de presentator Robert Jensen. Geld stinkt niet. Tim den Besten wel“, zegt dj Sidney Brandeis.

GeenStijl-ster Bart Nijman: “Eerst dat zuigertje Nanojort en dan dat deugflikkertje Tim den Besten – allebei besmet met de woke kanker. Niks inhoudelijks te melden, alleen maar moreel verheven anderen de maat nemen. Fuck ‘em, dat hypocriete schuim.

Columnist Jan Dijkgraaf: “Tim met zijn witte T-shirt acteert een Arie.

Het fragment:

Foto: NPO
122 Reacties op “Ruzie in Op1 over Zwarte Piet-standpunt Mona Keijzer”


 1. Ralf

  Tim den Besten wil het gat vullen dat NSBer Arie Boomsma achterlaat nu hij uitgekotst wordt

 2. Boris

  Fantastisch gedaan, Sander!

 3. Geox

  Wat een emowijf die Tim.

  Zou het ook menstrueren?

 4. Ruud

  Mona Toetje vind dat racisme alleen zwarte piet is.

 5. SkippV

  Tim den Besten vindt het wel leuk om Surinamers na te doen voor de lol. Ook een soort discriminatie lijkt me.

 6. Minder of Mirjam

  Tim den Besten hoopt gewoon ArieB, als dank voor zijn deugstandpunt, te mogen deepthroaten.

 7. Linda Pietersen

  Tim den Besten is een minderwaardig mens.
  Tim den Besten is uitschot.
  Tim den Besten is overbodig.
  Weg met Tim den Besten.

 8. .WEST*

  We laten door klt zakken onze culiuur afpakken , en iedereen hobbelt er achteraan
  ook die bekende PSEUDO Nederlanders , die zo graag in alle media schijnwerpers willen staan , ik baal van deze mensen! Zwarte Piet moet blijhven , weg met die zei kers. en meelopers, Simone wat heb je toch aangehaald ? Had je stomme kop maar gehouden!

 9. Sender

  Tim is al lang niet meer ‘de beste(n)).
  Maar natuurlijk blijft het met Keijzer als partijleider en stel je voor premier…allemaal bij het oude. De oude wereld. Nietszeggende politiek, braaf en aangeharkt als een Volendams tuintje.
  Een partij die overloopt van truttigheid ( de angel mist in samenleving) en zelfbehoud ( van hoofdzakelijk boeren en hotemetoten in besturen en gemeenteraden)

  Het was een harde sneer van Pim Fortuyn aan het adres van Wouke van Scherrenburg maar het ‘ Ga thuis koken mens’ moeten velen toch nog eens heroverwegen.

 10. X

  Ik heb het niet gezien. Maar Mona heeft wel gelijk dat dit probleem mn randstedelijk is. Hoe men in de ‘provincie’ tegen BLM Akwasi cs en zwarte Piet aankijkt is blijkbaar niet ter zake doende.
  Nee, randstad randstad en nog eens randstad.

 11. Willie

  Ze had geluk meestal worden die links gekkies gewelddadig als ze hun zin niet krijgen.

 12. William Raaf

  Nog nooit van Tim den Besten gehoord. Is die ook vetgemest met staatsgeld ? Geen idee. Ken de beste nar niet.
  Mona, heb ik weinig mee. Geen CDA fan. Nooit op gestemd maar dat ze opkomt voor onze geschiedenis, cultuur, beschaving en de Verlichting siert haar. Ruggengraten zijn zeldzaam, zeker in Nederland en ondanks dat ik nog nooit gehoord heb van (de kennelijek BN’r) Tim (slagroom) den Besten kunnen we er blindelings van uitgaan dat deze koolraap een invertebraat is. Een kwal die ergens slapjes ligt te flierefluiten op een willekeurig strand heeft ongetwijfeld een stevigere rug.

 13. M

  Vreselijk die Tim ja.

  Maar we kunnen na het gênant slechte optreden van Mona Keijzer gerust concluderen dat dit einde verhaal is voor Keijzer als serieuze lijsttrekker-kandidate.

  Ze raaskalde aan één stuk door, gaf vrijwel nergens antwoord op hele simpele vragen en draaide om de hete brij heen. Ze praatte heel veel, zonder ook maar iets concreets te zeggen, blablablabla…..

  Nee, dit was echt een enorme afgang voor Keijzer. Die heeft haar kandidatuur zelf helemaal vergooid gisteren.

 14. HansR

  Tim had groot gelijk. Mona Keijzer reageerde als een laffe politicus die bang is stemmen te verliezen als ze haar mening of dat van het CDA geeft, draait er om heen door de verantwoording door te schuiven naar de gemeenten. Duidelijk werd haar standpunt gevraagd en daar kwam een glad verhaaltje uit en daar worden veel mensen boos om dat politieke gedraai!

 15. Tvbubble

  Vermoeiend mannetje die Tim…Typisch geval van borderline

 16. Gerda

  Op1 moet goed doorgaan zo, ik ben na de trillende Tim maar meteen overgeschakeld..Moet in elk programma van Op1 een activist zitten? Walgelijk

 17. Ruud

  Volendam: zwarte piet geen probleem maar die zwarte burger, hier geboren, moeten terug naar eigen land en komen Volendam niet in.

  MonaToetje: Alleen zwarte piet is het probleem niet in Nederland. Ook ik zie racisme in mijn dorp. U schuurt tegen Baudet aan voor zijn kiezers.

  Is dat Christelijk?

 18. kritisch avro-lid

  Mona Keijzer zat wel heel erg een antwoord te formuleren waar niemand aanstoot van zou kunnen nemen. Oftewel ze gaf een nietszeggend antwoord zoals je van een politicus kan verwachten. Tim (over)reageerde op zijn onbeholpen manier hierop. Zijn reactie betrof in eerste instantie niet zozeer of ze nu pro of anti zwarte piet was, maar gewoon omdat ze om de hete brij heen zat te draaien. En daar had hij wel gelijk in.

 19. Captain Caveman

  Die typische neerkijkende Amsterdamse dédain van de ‘presentator’ op de rest van NL het ‘platteland’. BN’r 3e klasse gaat Helemaal over de pis en dan een onduidelijk verhaal oprakelen, zet die kliek in een grote kooi van Faraday en laat de burgers van het ‘platteland’ met rust !

 20. JAN

  Over het algemeen zijn veel mensen meelopers , zonder eigen mening!
  Bang om iemand voor het hoofd te stoten , hebben hun mond vol over ra cism e
  Maar wat gebeurt er in Molukse wijken? , Daar komt geen Blanda in ! Als men een rijtjes huis krijgt aangeboden, wordt je weggepest , en daar schrijft niemand over
  Veel mensen in Nederland zijn hypocriet, en lopen met elke demonstratie mee , goedkoop amusement , dat is het !

 21. Erik

  Vreselijk mens die Mona Keijzer.

 22. Dominee Bonk

  Kent iemand van jullie Tim de Beste? Ik had nog nooit van deze figuur gehoord. Het zal wel weer een deugmens zijn, zoals Georgina Verbaan, Hadewich Minis , Halina Rijn en Arie Boomsma. Gelukkig dat deze narcistische wezens denken te weten hoe het allemaal moet. Deze goedheidsverkondigers denken maar aan één ding: zich zelf, het zijn ras-egoïsten. Dat soort is niet welkom in mijn kerk, Amen. Welgemeende, altruïstische zoentjes van uw edelmoedige dominee Bonk. PS. Het is vandaag de dag des Heeren, doe eens iets aardigs voor een ander en laat je niet beïnvloeden door enge deugmensen, die in feite allemaal in een zwaar beveiligde inrichting opgesloten behoren te worden. Het Georgina Verbaan Centrum, psychiatrische kliniek voor deugmensen.

 23. Huib

  Tim den Besten heeft er moeite mee als iemand niet denkt zoals hij.

 24. roevka

  Geen andere mening dat die van het #linksfascisme gewenst. #MSM hoort volgens het linksfascisme uitsluitend in dienst te staan van hun ideologie.

 25. Kim Wieft

  Grappig om te zien dat mensen die zich zichzelf “woke” vinden, juist het tegenovergestelde laten zien. Die laten zich wel heel makkelijk voor het karretje spannen van BLM, KOZP, SJW, DNC, Soros, EU, VN en andere marxistische organisaties. Of zouden ze echt denken dat deze organisaties het beste met ze voor hebben?

 26. Grace

  Achterlijk gozertje zeg

 27. Jantje

  Maar natuurlijk. Mona en 90% van PVV-gemeente Volendam steunt Zwarte Piet, het het boegbeeld van halve en hele racisten. Dat is geen verrassing.

 28. X

  Tim den Besten was leuk in 100 dagen voor de klas. Bakte er niks van trouwens, maar dit programma gaf wel aan dat het beroep van leraar op een middelbare school de nodige expertise vereist. Hij had mijn sympathie, maar wat ik nu lees is dat weer over.

 29. Annoniemus

  Als er een camera in de buurt is voert Tim zijn kunstje weer op , wat een walgelijk en minderwaardig sujet is Tim den Beste !

 30. Jaja

  Die Tim den Besten is niet goed, die kan nooit normaal reageren.. die heeft echt een stoornis

 31. Derhal Flynn

  Meehuilerds, dat zijn het.
  Ze kunnen geen eigen mening hebben of een eigen standpunt verdedigen, en dan krijg je dit.
  Leeg geblaat, geen inlevingsvermogen om een andermans standpunt te respecteren, ze zitten met hun kop in hun eigen hol.
  Wordt het geen tijd om die vicieuze cirkel van elkaar napratende deugrakkers te doorbreken?
  Ik wordt er wel een beetje moe van inmiddels.

 32. William Raaf

  Ik denk dat Tim zich in Pol Pot’s Cambodia als een vis in het water had gevoeld. Zero andersdenkenden. Cultuur en historie netjes weggeboend. Ruim gevulde kuilen.

  Alleen deugende Tim, Polleke en de deugende Thought Police onder leiding van Arie B. Eén grote Safe Space en iedereen die een millimeter afwijkt van de dogmas van de gezalfde St. Timmekuh kordaat ge-deplatformed.
  Een beetje à la de NPO/Grachtengordel.
  Diversiteit boven alles muv diversiteit van opinie.

 33. Daaristieweer

  We gaan hier toch niet zeggen dat Mona Keijzer, die gewoon in de Tweede Kamer hardop zegt dat 5G een mooi crowdcontrol WAPEN is, een serieuze leider is… …

  Levensgevaarlijke vrouw die snel terug in de keuken geplaatst mag worden.
  Naïeve domme, tekst opdreunde schaapjes zijn sowieso een gevaar.

  Buiten dat, de corona-hoax heeft al bewezen dat de gehele Tweede Kamer landverraders zijn.
  Kabinet oppakken en naar EBI.

  Het Ordo Ab Chao werkt blijkbaar goed met de BLM.
  Stop met die onzin. Samen in opstand komen tegen Den Haag. Alle burgers ongeacht kleur, religie. We worden allemaal gedupeerd door de overheid die overduidelijk voor Corporate werkt met ons geld!!

 34. Saskia

  Belastinggeld-parasiet Tim is een misselijke aap en gedraagt zich de laatste jaren steeds meer als een relnicht.

 35. Curryworst

  Fl ikker Tim is net als de rest van de deugbrigade: je mag niet anders denken over zwarte piet. Je móet tegen zijn.
  Into lerant als de p est. Alleen hebben ze het zelf niet door.

  Maar fl ikker Tim is nogal insta biel in zijn bovenkamer.
  Dus daar moet ik ook een beetje rekening mee houden.

 36. Thomas

  Al jaren is de rode draad bij alle NPO praatprogramma.s om bij politici die niet het cultuur marxiste aanbidden om een narcistische deuger als Boomsma, van Muiswinkel etc uit te nodigen om voor spektakel te zorgen, denk aan Rutte bij Pauw/Jinek met de Groningers, Balkenende met Ali B, het is allemaal zo doorzichtig en zielig.

 37. Huismaker

  Tim komt in de hemel. Echt waar. Hij mag erelid worden bij de calvinisten/deugmensen. Gefeliciteerd Tim ! Geniet er van jongen, dan de rest van Nederland gewoon door met het leven.

 38. Teun-Arie van der Geelen-Coppens

  Als Zwarte Piet het enige probleem is, waar ze het over hebben dan bestaat er in Nederland geen racisme.

  Bestaan er dan echte problemen, kijk naar de criminaliteit, de gebroken gezinnen, de school niet afmaken. Dus dat is dus ook de schuld van Zwarte Piet.

  30-40 procent van de Surinamers en Antillianen is pro-Zwarte Piet, maar onze tim gaat alleen met witte mensen.

  zwart, wit, blank, mensen van kleur, donkere mensen, bruin. Het is allemaal racistisch.

  Heel veel “zwarten” willen geen zwarte worden genoemd, omdat dat een scheldwoord is. hoor je niks over in de media.

  nu.nl en de npo zijn extreem racistisch. extreem eenzijdige berichtgeving ook.
  Tientallen zwarten gedood tijdens de BLM-plunderingen in de USA. Hoor je niksa over. Zo gaat het maar door,

 39. Sender

  kritisch avro-lid
  zo 28 jun 2020 om 9:41,

  Juiste conclusie. In eerste instantie ging het niet om een pro of anti standpunt ten aanzien van de zwarte pieten discussie maar om het overduidelijke bewijs dat deze politica wederom niets zal toevoegen. Ik zei dat hierboven dus al. Het staat leuk op haar CV en kan ooit misschien ‘burgermoeder’ van Volendam worden maar voor een land als Nederland anno nu nul komma nul.
  En natuurlijk kritisch avro-ld heeft hij ( den Besten) daar gelijk in.
  Keijzer mist iedere uitstraling en heeft geen verhaal. De politica en de moeder van vijf zonen zullen niet veel van elkaar verschillen. Ook thuis zal zij tussen de vele meningen rustig moeten bijven en het conflict proberen te vermijden.
  Dat is exact wat ze nu ook doet. Ze is een soort moeder binnen haar partij. So far, so good zou je zeggen. Alleen past dat niet meer in deze nieuwe wereld die grote veranderingen heeft meegemaakt in een vrij kort tijdsbestek.

 40. Ronald

  Mona moet vis gaan verkopen.

 41. Joost

  Who the fuck is Tim den Besten? #TeamMona

 42. Juraj

  Mona heeft een mening – die meerderheid-
  Zij spreekt het uit!

  Daarop ist het antwoord van Tim „je kunt geen Antwortfindung
  hebben dan de mijne“

  Iedereen kijk weg behalve Mona!

 43. B

  Timmetje helemaal hyper en Mona voegt niets toe bij het CDA. Er zijn overal mensjes die zich niet kunnen voorstellen dat andere mensjes er anders over kunnen denken . Voor mijn part worden de pieten blauw als de smurfen dan maar niet gaan klagen.

 44. Mink Vaillant

  Er was geen ruzie.

 45. Carrie

  Die Tim den Besten is de meest overschatte nieuwe BN’er die we hebben. Verschrikkelijke kerel.

 46. Joost

  @Carrie
  Wijf.

 47. Ook dat nog!

  Mona praat veel en zegt echt weinig inhoudelijk nuttige dingen.

  Het lijkt wel alsof er een compleet trollenleger is ingezet om Tim in een kwaad daglicht te plaatsen. Mona is echt bang om kiezers te verliezen en zegt echt niet wat ze denkt. Voor haar een gemiste kans en zal mijn stem nog steeds naar een ander gaan. Ook nu dus geen vrouwelijke minister-president. Voor veel vrouwen is dit een te moeilijke positie.

 48. Youssef

  Door figuren als Tim gooien wij homo’s van hoge gebouwen.

 49. Held

  Tim den Besten zegt ‘wit’, dus hij is af. Dat houdt automatisch in dat Mona Keijzer gelijk heeft. Dat is ook weer een unicum.

 50. Herman Hoogsteder

  Tim den besten is gewoon uitschot.

 51. Rob

  Tim is echt een misselijkmakend mannetje. Wat een vreselijk figuur.

 52. Guttegut

  Luisteren is ook een vak he? De vraag aan Mona Keijzer was of ze voor of tegen Zwarte Piet is. Vervolgens ratelt ze 2 minuten onzin uit zonder een antwoord te geven. Daarover viel hij. Zeg dan gewoon, ik ben voor, dan sta je ergens voor! Nu lulde ze maar erom heen om kiezers te houden. Dat irriteerde mij ook en is ook typisch voor de gemiddelde politicus.

 53. Robert

  Die Mona is totaal ongeschikt met haar nietszeggende verhaal.
  Zoveel problemen en niets zinvols zeggen, behalve dat ze grote stappen maakt. Welke?

  Woningnood: 700.000 woningen tekort
  Millieu
  De zorg
  Discriminatie
  Belastingdienst
  Onderwijs

  Er zijn dus onderwerpen genoeg om stappen te zetten Tim had helemaal gelijk!

 54. Guttegut

  En daar is William Raaf gelukkig ook weer wakker. Knap hoe hij na 5 volslagen krankzinnige zinnen toch de NPO er weer bij weet te halen. Wat een droeftoeter ben je toch!

 55. HansR

  De ergernis bij Op1 gaat niet Om Tim maar de zoveelste politicus die om de hete brei draait. Ze weigert een antwoord te geven verschuift de verantwoording na de gemeenten. Het maakt niet uit of het voor of tegen is maar juist dat gedraai om de angst voor stemmen verlies maakt mensen kwaad ook Tim, die van Mona een ja of nee wilde horen al dan niet of het zijn mening was.

 56. robb

  Cda leden stem niet op die sprekende pop Mona met ingestudeerde zinnen ,ik begrijp Buma wel dat hij haar niet wil.

 57. HansR

  Trouwens was Mona Keijzer wel heel erg ingenomen met zichzelf en haar fantastische politieke loopbaan. Ivo en Jeroen zouden er nog van kunnen leren

 58. William Raaf

  Naargeestige, lafhartige deug-clowntjes zoals Tim (en 99% van de NPO-werknemers/rovers) zijn een zieltogend amalgaam van onzekerheid, racisme, narcisme gevuld met onpeilbaar diepe oceanen van zelfhaat. Ze verachten zichzelf dus verachten ze iedereen die wel rationeel en vol jolijt in het leven staat. Daarom willen deze enge clowntjes de geschiedenis afschaffen, beelden omvertrekken, boeken verbranden en een Orwelliaanse Gedachten-Gestapo. In een land waar iedereen zwijgt voelen zij zich veilig. Judas Arie B. is van het zelfde laken een pak.

  Dit soort klikspanende anti-Westerse lieden kunnen alleen gedijen tijdens onverkwikkelijke tijden (zoals bv. een oorlog waar ze zonder uitzondering meeheulen met de bezetter) of in een subsidie omgeving (zoals de Staatsmedia).
  Dit is een van de schiftende bouwstenen van het gammele gebouw dat de MSM heet. Een mens die lijdt aan een gezond verstand zal dan ook geen niche kunnen vinden in het uniform, haatdragend en conformistisch marxistisch hobby clubje van de Grachtengodel genaamd de NPO.

  De NPO is gebaseerd op Ons kent ons (nepotisme) en niet op meritocracy (kunde).

  En dus zitten we opgescheept met deze laffe, zinloze deug-uilen en geindoctrineerde Stalin orgels, moddervetgemest met geld gestolen van de NLse belastingbetaler.

  Mona is laf. Uiterst laf en PC. Maar zelfs iterst laffe Mona is een gloriërende Griekse jachtgodin vergeleken met Timmetje KijkMijEensDeugen, de Bezoldigde Naaktslakrug.

 59. Harry

  Dat is geen probleem, Sander Schimmelpenninck. Dat heet vrijheid van meningsuiting… Afgedaan als objectieve presentator.

 60. Pieter

  William Raaf Ik ben het helemaal met jou eens👍

 61. Uuuh

  Het kansloze racisme debat in één notendop: enerzijds een opstandig kind dat bijna uit zijn stoel glijdt omdat hij zich niet kan verplaatsen in de mening van een ander, en anderzijds een politica die als een vleesgeworden gesprekstechniek blijft hangen in haar repertoire.

 62. Klaas Flink

  Tim den Besten is een ongelofelijke debiel.

 63. Greet

  Eerst zat ik vol aandacht naar Mona te luisteren, ik dacht, tof mens, maar op het laatst niet meer, ze is glad, draait om alle vragen heen en opeens vond ik haar niet sympathiek meer.Hugo de Jonge valt ook al af voor mij.Nu maar eens goed naar Pieter Omtzigt luisteren.

  Of een andere partij kiezen.Kan ook.

 64. pepe

  Tim den Besten werd enigszins bekend omdat hij zich voor de VPRO als Homo door een vrouw liet neuken (moest een date zijn werd een prostituee)

  Denk dat Mona Keizer daar ook afkeurend over zal zijn maar die kan zich netjes beheersen

 65. De Heer

  Hij heeft echt een achterstand. Gaat niet om zijn woorden maar niemand gaat zo spastisch bewegen.

 66. Chelsey

  Eens! Precies zoals Mona Keijzer zegt! Een zwarte piet, een rode piet, een witte piet, een blauwe piet, een oranje piet, een groene piet, een kanariegele piet, een muisgrijze piet, een lijkbleke piet, een roetpiet, een roetveegpiet, een schoorsteenpiet, een regenboogpiet en last but not least een Akwasi Owusu Ansah Piet! Afschaffen van de kleur zwart voor wat betreft een Nederlands kinderfeestje is totale kolder!

 67. Zin in 5 december!

  Nou beste Tim hier in mijn dorp blijft piet weer zo zwart als roet dit jaar! En ik denk in heel veel plaatsen in Nederland.

 68. Tim H

  Mona Keijzer is een hopeloze lichtgewicht, mist ieder niveau voor lijsttrekker.

 69. Fox Mulder

  Wat een tutje is die Mona. Tim probeerde zijn moment of fame te pakken maar dat mislukte volledig. Vandaag maar weer met je Barbie’s spelen, gaat je beter af.

 70. Boerenverstand

  Ik zou Tim den Besten volgens Wiki moeten kennen als deelnemer van De Slimste Mens in 2018. Kan hem me totaal niet herinneren. Heeft geen indruk gemaakt. Verder niets belangrijks gedaan. Wat moet die gast in een talkshow? NPO-vulling?

  Mona Keijzer is erg populair in Noord-Holland boven het Noordzeekanaal. Die kan best eens een deel van de grote aantallen PVV- en FvD-stemmers daar naar zich toetrekken. Met De Jonge of Omzigt is het CDA kansloos in Noord-Holland. De Jonge wordt echt uitgekotst.

 71. Jaap

  Die Tim werd inderdaad hysterisch onwel, die moet snel onder behandeling want het gaat niet goed met hem.

 72. JasperV

  Jammer Tim, ik ben ook voor een roetzwarte Zwarte Piet. Kan je nu nog wel slapen?

 73. Yogi bear

  Lieve mensen, niet boos zijn op Tim den Besten a.u.b. Iemand die door een geestelijke stoornis is blijven hangen op het niveau van een 10 jarige, let op zijn non verbale communicatie, mag je zijn gedrag in de grote mensen wereld niet verwijten!

 74. William Raaf

  Via Boerenverstand ben ik Tim eens wezen opzoeken.

  Timothy (Timmy yawn) den Besten (Ziekenhuis te Woke 8 april 1987) is een uiterst woke Nederlands presentator, clown-tegen-wil-en-dank, televisiemaker (via nepotisme) en schrijver (yeah right). Hij presenteert voornamelijk anti-Westerse programma’s voor de VPRO.

  Bij het grote (?) publiek is hij vooral bekend door zijn slaapverwekkende documentaires, zoals Een man weet niet wat hij mist, Gay-K, Gaap en Oudtopia. Ook typte hij van 2014 tot 2017 wekelijks met 1 vinger een column voor de anti-Verlichting website van de VPRO.

  Als presentator is hij bekend (?) van programma’s als De Grote Geldshow (?), Beestieboys (?), Lowlands (ben ik vier keer geweest, ik wist niet dat dat het programma van Tim was), Tims’ tent (?) en Tim op de thee (? doe er meteen wart arsenicum bij).
  In 2015 maakte hij met Nicolaas Veul de slaapverwekkende documentaireserie Super Stream Me, waarin hij zichzelf ruim twee weken filmde (wow klinkt spectaculair die ga ik kopen) .

  Ook is de regressieve Den Besten regelmatig te zien in Ranking the Stars. Eind 2017 verscheen zijn eerste boek: Zou er wifi in de hemel zijn? (wat een spitsvondige titel. Ik lig al enkele uren te schuddebuiken. Komisch talent. Spectaculair, de nieuwe Mark Twain. Ook dat boek moet ik hebben).

  Hedentendage is Tim woke kruisvaarder die de cultuur van Nederland wil vernietigen. Hij wordt in zijn strijd gefinancierd door (ondermeer) de NPO en de universiteit Nijmegen (Havana aan de Waal).

 75. oma

  ach , we leven allemaal in onze eigen wereld. en soms komen ze elkaar in een tv programma tegen.

 76. Anti-racist

  Tim is heel dom. Daar kan hij weinig aan doen. Maar hij kan wel lezen, neem ik aan. Hij moet maar eens de geschiedenis gaan bestuderen van Zwarte Piet. Dan komt hij er vanzelf achter dat het een anti-racistische figuur is. Hij kan dan voortaan lekker trillen als Zwarte Piet zwart wordt gemaakt door nitwitactivisten.

 77. Robert

  Wat een leeghoofd die Mona en wat vindt ze zichzelf goed.
  Veel l*llen en heel weinig wol.

 78. kijker

  Tim wilde een punt maken. Is helaas niet gelukt om zo te reageren. Ik ben zeker geen Mona fan, maar helemaal niet van Tim. Hij heeft geen mening en de mening die hij heeft is niets waard! Snap de VPRO niet om met deze man in zee te gaan.

 79. William Raaf

  Ik lees zelfs dat Tim een historicus is en les gaf aan kinderen.
  Arme, arme, arme kinderen.
  Laten we hopen dat er niemand met een ‘foute’ (laat staan een ‘eigen’) mening in zijn cultuur marxistische klas zat.

  Tim den Besten, revisionist, boekenverbrander, devoot aanhanger van 1984, Inquisiteur en vleesgeworden victim culture icon.

  Koop zijn boeken. Die zijn nog legaal. De rest heeft Tim verbrand.

 80. Joey

  Mona Keijzer zat echt enorm nietszeggend te ouwehoeren en Tim ging er m.i. nog heel bescheiden mee om, voornamelijk omdat de presentatoren Keijzer uit de wind hielden.
  Ik heb niks met het CDA maar wil de leden één ding meegeven: als je mevrouw Keijzer als lijstrekster kiest dan weet je in elk geval zeker dat de volgende verkiezingen geen succes worden.

 81. X

  @William: Als je eens wat verder kijkt dan 1,4 ,6 en MC had je geweten dat hij aan het project 100 dagen voor de klas meedeed. Dit om mede aan te tonen dat leraar zijn op een middelbare school meer inhoudt dan een paar uur les geven. Het ging hem niet goed af en dat gaf hij ook toe. Jammer dat mensen hier zo weinig andere zenders kijken.
  Overigens hoef ik niet meteen met alles eens te zijn wat hij doet of zegt, ik heb Op1 ook niet gekeken want Mona Keijzer vind ik 1 groot drama.

 82. Geronimo

  Mooi hoor, die BN-ers die over elkaar heen buitelen om te Deugen, terwijl de meerderheid van de bevolking hierop kotst. Hebben die idioten niet door dat ze hiermee de kijker van de tv wegjagen? Of zouden ze aandelen hebben in Netflix. Dit gedram… Het is zulk stuitend gedrag.

 83. henk

  Mona, ga lekker terug naar je zes mannen thuis want je bent voor niemand bang maar daar gaat het niet om je moet geschikt zijn voor de functie en dat ben je niet. Het meest gebruikte woord wat je gebruikt is EUHHmmm

 84. Bart

  Aansteller, die Tim.

 85. William Raaf

  X

  Ook geen fan van Mona. Ze praat met tonnen meel in de mond. Rug van crèpe-papier. Nietszeggend. Leeg. Hol.
  Maar dat laat onverlet dat Tim een hele enge man is. Een boekenverbrander.
  Ik ben het overigens wel met U eens. Tim is totaal ongeschikt voor het onderwijs. Dit soort ideologen moeten ver uit de buurt van kinderen (en kennisoverdracht) gehouden worden.
  Helaas is hij desondanks (kennelijk) een BN’r.
  I blame the NPO
  Tijd om het vaarwel te zeggen.

 86. Teuntje

  Hij kan beter Tim de slechtste heten wat een griezel is die engerd

 87. Mick

  Tim de Besten. Een typische NPO-ster. Een totaal non-talent, doet niets, nooit succes gehad, maar toch hooggehouden met belastinggeld. Want de omroepjes moeten per se ‘sterren’ hebben. De meesten zijn totaal onbekend als je een willekeurige Nederlander er op straat naar vraagt.

 88. Ernst

  Teuntje, wat heb jij een humooorrrr.

  Ik hoop dat mijn poging net zo hilarisch is als de jouwe: Teuntje kan beter kreuntje heten, want kreunen is wat ik doe als ik Teuntjes ‘grappen’ lees.

 89. iemand

  Tim de Besten is altijd een hysterische homo net zo’n type als Fred van Leer altijd krijsen en gillen. Zag Tim ooit eens bij DWDD over zijn obsessie voor Yolanthe maar dan op een negatieve manier. Zo hysterisch als hij was niet normaal. Nu zit hij hier weer hysterisch op de stoel.

 90. Momo

  Tim moet z’n medicijnen nemen.

 91. Wijze van Zion

  Volgens mij was T.den B. z’n maandverband vergeten ….. een hysterica uit de handboeken van de vorige eeuw!

 92. StefanV

  De Randstad wil gewoon z’n wil opleggen aan de rest van Nederland. Alles moet en zal precies zo gaan zoals het kliekje van usual suspects wil. Tim heeft z’n deugpunten weer binnen.

 93. Wim Lubbers

  Wat een zielenpiet, die Den Besten. Als Keijzer zich in de beste CDA-traditie niet voor of tegen iets wil uitspreken dan neem je dat voor kennisgeving aan.
  Verder maakte Keijzer op mij een zwakke indruk. Ik moest een beetje denken aan Rita Verdonk. Een samen met haar spindoctor ingestudeerd verhaaltje. Slecht gebracht ook nog. Ze was niet zichzelf en dat ziet de kiezer meteen.

 94. Marco Borsato

  Ze heeft helemaal gelijk het is een randstedelijke beweging . De rest is in overgrote meerderheid gewoon voor zwarte piet , negerzoenen blanke vla jodenvet etc

 95. Arie Schoenlepel

  Nova Keizer, de herintredende huismoeke van het vissersdorp. Breekt geen potten (noch flickerz) met haar halfzachte PVV mening. Vertelt straks stilletjes via de zij-uitgang.

 96. chris?

  Ik moet er niet aan denken dat M.Keijzer wat te vertellen krijgt in NL. Tim den Besten was witheet en dat mag toch.

 97. CDA

  Zo zal het precies gaan, Schoenlepel. Voor wie het nog niet wist heeft ze in de eerste paar dagen van haar kandidatuur laten zien ongeschikt te zijn. Het is nu al zeker dat zij de partij niet gaat leiden.

 98. Oliebol

  @Arie Schoenlepel
  zo 28 jun 2020 om 15:34

  ‘de herintredende huismoeke’
  ‘Vertelt straks stilletjes via de zij-uitgang.’
  PVV mening

  Schoenlul, voor de zoveelste keer, blijf bij je leest. Je bakt er weer niets van.

 99. Woeste Willem

  Ik dacht eerst , die Mona gaat het maken .. maar nee weer niks.
  Waar is Rita gebleven , die was duidelijk maar nee, gladde Mark móest het worden.
  Als het land mag kiezen wordt het zeker Pieter Omtzigt… fijne belasting pitbull !!
  Zulke mensen hebben we nodig !!!
  Maar dat gaan we niet doen natuurlijk en anders onder strenge voorwaarden.
  En verder , zwarte Piet heet niet voor niks ZWARTE Piet !
  Niet leuk, doet dat pijn ? Zwarte Piet en hoerenmoeder in de bek trappen ook!
  Dag Mona, dag Tim … beide nietszeggend

 100. Robin

  Ach gut, meid, moest je trillen van opwinding? Stond je vibo nog aan zeker.

 101. dennis

  Mona is niet geschikt als leider, ze is veel te truttig. Heeft geen duidelijke mening, geen enkele leidinggevend inzicht. Pappen en net houden doet Mona. Mens ga mona toetjes maken voor je kinderen.

 102. Willy Wanka

  Goed hoor, dat Tim voor zijn mening uitkomt. Slappe hap, die Mona.
  Als zij haar mening heeft, mag Tim toch ook zijn mening geven. Hoezo ‘deugt’ hij dan ineens? De mensen die dat roepen, weten dus stiekem heel goed wie het bij het rechte eind heeft en waar iets moet gebeuren in de politiek.

 103. Gerrit Dekzijl

  Mona Keijzer is al even inspirerend als een bos viooltjes op een Volendamse keukentafel. Wie heeft dat mens wijs gemaakt dat ze een partij, laat staan een land, kan leiden? Ze zegt het te kunnen omdat ze een man en vijf zonen heeft. Dan weet je toch al genoeg?

 104. ZeerNetteHeer

  Mona Keijzer? Dat is vlees noch vis.
  Wil leider zijn, maar ze gokt mis
  Had ze Mona Keijzerin geheten
  Ja dan had ik het wel geweten.

 105. icare

  Het is simpel, wil je zwarte piet niet afschaffen ben je gewoon een racist.
  Mona Keizer is een racist.

 106. Willy Wanka

  Mona Keizer is opportunistisch en bang.

 107. Robert

  @icare
  Ik ga er vanuit dat dit een grap is.

  Het is en blijft gewoon een kinderfeest en heeft om die reden niets met discriminatie van doen.
  Dat er nu een handjevol donker gekleurde mensen is die er anders over denkt betekent niet dat het feest overboord gegooid moet worden.
  Dat we er in de toekomst anders mee om kunnen gaan is wat mij betreft prima, maar alles heeft zijn tijd nodig.
  En ik ben geen rassist omdat ik het Sint en Piet feest wil behouden.

 108. icare

  Nee, iedereen die Zwarte Piet wil behouden is een egoïstische racist en als het alleen maar een kinderfeest is waarom doe je er zo moeilijk over dan? afschaffen die handel. Ik weet wel waarom de politiek niets wil doen en met name ondernemerspartij VVD, in de sint periode worden extra honderden miljoenen omgezet.

 109. BLACKFACE 🗣️

  Is toch niet erg om racist te zijn?

 110. Robert

  Icare
  Wat ik al opmerkte het heeft niets maar dan ook niets met discriminatie van doen.

 111. Tim de Slegte

  Toen ik voor het eerst Tim den Besten op tv zag nam hij mensen op een hele nare, gemene vervelende manier in de zeik. Geen idee meer waar het over ging, dat heb ik verdrongen, maar de herinnering van dat nare mannetje bleef hangen. Iedere keer als ik hem zie komt dat zelfde gevoel weer terug, begrijp ik niet dat hij zendtijd krijgt en zap ik weg. Gewoon een naar mannetje dat over de rug van anderen gein maakt. Nu hangt hij de deugridder uit en ben ik verbluft dat hij mag aanschuiven bij een serieus praatprogramma en de ruimte krijgt om poep te praten.

 112. Sinterklaas

  Mona wil jij mijn paardje pijpen ?

 113. critikast

  Wie is in vredesnaam die Den Besten. Wat een aansteller ! Wat een hypocriet grachtengordeldier. Hulde voor Mona Keijzer, zij vertelt het verhaal van de zwijgende niet-randstedelijke meerderheid in dit land. De Keijzers en Derksens krijgen echter bij M geen aandacht ! Ze zijn niet progressief genoeg !

 114. Kim Jung-Un Dos Tres

  Over een paar jaar zie je geen zwarte piet meer.
  Zo is dat gewoon. Alles gaat veranderen. Je kan het niet tegenhouden.

 115. Xxxx

  Wanneer stopt dit geouwehoer! Ben voor Zwarte Piet! En zo ZWART of SOEWART mogelijk! Zijn wij nu een volwassen maatschappij! Het lijkt wel een kleuterschool!

 116. Mike

  Tim maakt zichzelf volledig belachelijk.

  Mona heeft gelijk.

 117. Xxxx

  Tim ten Besten heeft een enge blik in zijn ogen. Raar mannetje. Wat moet Mona Keijzer nou doen aan het gekakel elke dag over racisme? De mensen willen maar dat de regering ingrijpt. Wat een idioterie! We moeten er gewoon niet elke dag over ZEIKEN. Dan keert de rust vanzelf weer terug. We moeten leren leven met het feit dat discriminatie en racisme van alle tijden is en er dagelijks dingen gebeuren in de wereld die het daglicht niet kunnen verdragen zoals daar in Amerika waar een jongetje in een kooi zat opgesloten. Ik praat het allemaal niet goed. Maar om nu dag in dag uit er over bezig te blijven gaat me echt te ver! En staat het je hier niet aan. Ga weg! Maar denk niet dat het elders in de wereld beter is. Integendeel nog velen malen slechter! Ik zou er ook geen zin in hebben er dagelijks mee bezig te zijn. Accepteer en omarm het leven. Het leven is al veel te kort om het elke dag voor elkaar te verpesten. Zowel blank als zwart niemand uitgezonderd!

 118. Bas

  Tim den Besten is wel een heel gevoelig en kwetsbare man. Ik ken deze man niet maar hij komt wel slapjes op me over. Trillen van woede zelfs hahahahaha.

  Ik ben voor zwarte Piet en dat blijf ik ook daar kunnen slappe mensen als trillende Tim niest veranderen. Gelukkig zijn er veel mensen voor zwarte Piet en laten we dat vooral zo houden. Dat handjevol schreeuwers neem ik niet serieus. En dat handjevol blanke deugers al helemaal niet.

 119. Corinne

  Binnenkort wordt Tim den besten afgevoerd in een dwangbuis! Ik ben geen fan van Mona Barbie keizer

 120. Ivo

  Meer Mona graag.

 121. Xxxx

  Willen we meer of minder Mona in de kamer? Meer, meer, meer, meer……dan gaan we dat in het stemhokje regelen.

 122. Xxxx

  Wordt hoogtijd dat mensen weer aan het werk gaan. Hebben ze andere dingen aan hun hoofd. De verveling slaat bij velen toe hier. Beter dan al dat haat zaaien wat nergens voor nodig is.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.