RTL 4 wisselt Daphne Bunskoek in voor Miljuschka

RTL 4 heeft om vijf uur ’s middags een gat te vullen in de programmering. Hoewel Koffietijd blijft, heeft de Postcode Loterij wel zijn andere dagelijkse show weggehaald bij de zender: 5 Uur Live met Daphne Bunskoek. Twee weken geleden was de laatste aflevering en sindsdien wordt Een Nieuw Leven In De Zon herhaald. 5 Uur Live gaat bij SBS 6 verder als De 5 Uur Show en RTL 4 moet iets nieuws bedenken. De eerste vrouw op Daphne’s plekje wordt Miljuschka Witzenhausen.

RTL 4 zet Miljuschka al in vanaf aankomende maandag, 15 juni dus. Elke werkdag zal ze om 17.30 uur te zien zijn met Miljuschka Kookt, waarin ze haar favoriete recepten deelt met de kijker. “Allemaal vanuit haar eigen keuken en rechtstreeks van het boerenland.”

Uiteraard laat ze ook zien hoe je deze recepten kunt maken. “Elke aflevering kookt Miljuschka twee gerechten: van de lekkerste hoofdgerechten tot desserts om je lippen bij af te likken.

Miljuschka zegt hier over: “Mijn missie in het leven is om meer mensen te laten koken. Ik ben dan ook blij dat ik de komende weken mensen kan laten ervaren dat je met de juiste stappen ook thuis écht heerlijk resultaat kan boeken. Ik heb er heel veel zin in!

Miljuschka Kookt, een productie van ABC Studio’s, is vanaf maandag elke werkdag om 17.30 uur te zien bij RTL 4. Het programma wordt de werkdag erna herhaald om 10.00 uur op dezelfde zender.

Foto: RTL, Mettina Jager

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen