Robert ten Brink heeft geen spijt van aankoop café

Robert ten Brink heeft er geen spijt van dat hij begin vorig jaar Café Heuvel heeft gekocht aan de Prinsengracht in Amsterdam, ondanks dat de horeca nu in één grote horrorfilm zit. Dat zegt de RTL 4-ster in de Weekend. Toen de horeca in maart werd dichtgegooid, was Ten Brink net één jaar eigenaar. Baalt hij niet als een stekker? “Nee, zéker niet. We hebben er nog steeds heel veel zin in en kijken vol goede moed naar de toekomst. Ik heb geen mensen hoeven ontslaan“, vertelt hij.

De presentator vindt het fijn dat hij niemand heeft ontslagen. “Vanaf het eerste moment hebben we gezegd dat we dat te allen tijde willen voorkomen. En op financieel vlak is het gelukt, mede dankzij de hulp van de overheid.”

Inmiddels mogen de horeca stukje bij beetje weer open. “Ik ben heel blij dat we weer mogen beginnen. We zijn momenteel bezig met de praktische zaken, net als iedereen in de horeca. Maar niemand weet hoe het eigenlijk gaat en niemand snapt de regels nog.”

Televisie staat voorlopig op een laag pitje. Gaat hij na de zomer weer op pad voor de kersteditie van All You Need Is Love? “Er gaan helemaal geen vluchten en niemand wil ook in een vliegtuig zitten.”

Wat betekent dat? “Wat de toekomst brengt moeten we afwachten.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen