Rob Goossens: ‘Peter R. houdt zich ook niet aan 1,5m!’

Rob Goossens, die samen met Diederik Jekel de coronapolitie van Hilversum vormt, heeft in de media gezien dat zijn Boulevard-collega Peter R. de Vries zich ook niet goed genoeg aan de 1,5-meter-regels houdt. Dat zegt hij in de podcast PodGoosr. Goossens houdt zichzelf nog steeds strikt aan de afstandsregels en omdat de rest van Nederland daar lakser in wordt, begint hij zich naar eigen zeggen een beetje een clown te voelen. Nu heeft hij ook De Vries betrapt op het overtreden van de regels.

De mediajournalist zag het op televisie gebeuren. “Hij heeft die persconferentie over Nabil B. gehouden en dan zie je op de beelden dat hij komt aanlopen mét die advocaat. Ze stappen met z’n tweeën uit de auto en lopen op twintig centimeter van elkaar. Dat is geen anderhalve meter.

Hetzelfde geldt voor Nikkie Plessen, aldus Goossens. “Nikkie Plessen heeft op Instagram gestaan met vriendinnen op minder dan 1,5 meter en John van den Heuvel houdt zich er ook niet echt aan.”

En dat terwijl Diederik Jekel en Rob Goossens in Boulevard al maanden met hun boze vinger wijzen naar mensen die niet braaf genoeg zijn. “Of je moet tot de conclusie komen dat RTL Boulevard daar extreem hypocriet in is of ik dat ben óf je moet accepteren dat het hem niet gaat worden.”

Met dat laatste doelt hij op de bereidheid van Nederlanders om zich aan de 1,5-meter-regels te blijven houden. “Daar ben ik het niet mee eens, maar als dat is wat we met z’n allen vinden, wie ben ik dan om in m’n eentje te roepen: ‘Nee, nee! Anderhalve meter graag!’”

De podcast PodGoosr waarin Dumpert-ster René van Leeuwen met Goossens praat kunt u hier luisteren.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen