Pijnlijk: publiek geheim Nadia Moussaid op straat

Nadia Moussaid werd in de zomer van 2018 bejubeld voor de manier waarop ze Eva Jinek verving op de late avond van NPO 1. Nu, twee jaar later, komt naar buiten dat haar prestaties toch iets minder knap waren. Dat is te horen in de mediapodcast van het AD. Een publiek geheim wat in Hilversum rondgaat over Nadia, wordt door mediajournalist Gudo Tienhooven naar het grote publiek gebracht. Het gaat erover dat Nadia de invalbeurt niet helemaal op eigen kracht heeft gedaan.

Gudo Tienhooven klapt uit de school. “We weten nu inmiddels allemaal dat Nadia Moussaid constant een oortje in had, waarin haar exact werd verteld wat ze moest doen. En dat ze vrij weinig met de redactie vooraf sparde en verdiepte in de onderwerpen, waardoor ze zich alles liet dicteren. Dat weten we nu allemaal, dat ligt volgens mij op straat.”

Collega Angela de Jong: “In elk geval nu.”

Gudo: “In elk geval nu, ja. Mocht je dat nog niet weten, beste luisteraar: dat was inderdaad het geval. Tenminste, ik heb het nooit uit Nadia’s mond zelf gehoord, maar ik heb het wel echt vijftien keer gehoord.”

Angela: “Het is in Hilversum een publiek geheim dat zij gewoon niet zo sterk is.”

Gudo vindt haar dan ook niet geschikt voor het DWDD-slot: “Er moet dan wel een inhoudelijke slag worden gemaakt volgens mij.”

Angela: “Ik vind haar een leuke vrouw, maar ik vond haar invalbeurt bij Jinek nou niet heel erg goed.”

Foto: KRO-NCRV

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen