Rob biedt ‘laffe’ Wilfred twee pagina’s in Telegraaf

Geplaatst op do 25 jun 2020 om 11:00

Rob Goossens vindt het heel erg laf dat Wilfred Genee heeft besloten om voorlopig even niet meer de media te woord te staan. Dat heeft de journalist, die dinsdag de primeur had dat Johan Derksen wil stoppen met VI, gisteren gezegd in RTL Boulevard. Wilfred heeft aan de showrubriek laten weten dat hij voor een mediastilte heeft gekozen: voorlopig staat de verrader even niemand meer te woord. “Ik laat deze week even alles lopen. Ik bedoel qua interviews, hè“, zegt hij.

Rob vindt dat flauw. “En dat vind ik dus eigenlijk een beetje laf. Johan heeft zich al laten horen, René heeft zich al laten horen.”

Als Wilfred zich bedenkt, mag hij van Rob twee pagina’s in De Telegraaf hebben. “Bij deze bied ik Wilfred: ‘Wilfred, als je kijkt: twee pagina’s Telegraaf zaterdag, kom maar op met jouw verhaal.’”

Kennelijk voelt Rob Goossens zichzelf ineens hét platform waarop Wilfred met zijn verhaal wil komen. Hij was zelf naar eigen zeggen ook een beetje verbaasd dat Johan hem dinsdag zo uitgebreid te woord wilde staan.

Johan maakte er eerder geen geheim van Rob Goossens een erg slechte columnist te vinden. “Die mediajongen, Goossens heet-ie, die kan er geen ene klote van. Die stukjes van hem, er zit geen kop of staart aan, het is do-re-mi-fa-sol-alweer-een-blaadje-vol. Er staat niks“, bitchte hij.

Foto: RTL
32 Reacties op “Rob biedt ‘laffe’ Wilfred twee pagina’s in Telegraaf”


 1. Theo

  Alsof hij over 2 pagina’s Telegraaf gaat.
  Wat een kneus.

 2. Groene Piet

  Ah, ja, ‘Rob Goossens’. Wil ook even mee in de media-hype.

 3. anoniem

  Jammer dat Wilfred een gescheiden man is.

  Hij heeft zich niet aan zijn belofte gehouden, nu ook weer niet.

 4. Gerard

  Heeft alles aan de media te danken en nu het even tegen zit geeft hij niet thuis. Beetje laf.

 5. Leo

  Goede keuze van Wilfred. Hij heeft het verkeerd aangepakt ja afgelopen maandag en had daarvoor meteen excuses aan moeten bieden aan Johan en René. Niet netjes hoe Johan en René daarop volgens de media hebben gezocht. De media smult hier natuurlijk van maar natuurlijk had dit meteen binnenskamer moeten worden besproken. Dinsdagochtend met initiatiefnemer Marco Louwerens.

 6. Jan

  In je eigen radioshow op Veronica er lekker over kletsen zonder ook maar een kritische noot naar jezelf toe. Zonder ook maar 1 kritische vraag van die 2 lachzakken die jarenlang bij Edwin Evers konden parasiteren op fantastische luistercijfers. En dan bij Dennis Schouten een Vogelaartje opvoeren omdat je een “mediastilte” hebt ingelast. Wat een laffe vent ben je dan zeg. Compleet door de mand gevallen.

  Ik weet onderhand niet meer wat een betere naam is: Wilfred “Woke” Genee of Wilfred Vogelaar.

 7. Siem

  Gijp is de verrader.

 8. By the way

  Waarom zou dit hele gebeuren uberhaupt 2 pagina’s verdienen en kunnen vullen. Storm in een glas water, niks anders.

  Wel een beetje flauw om in het artikel Genee een verrader te noemen. Voegt niet al te veel toe, laat mensen zelf hun beeld vormen op basis van de feiten.

 9. 😷Paulus

  😷Wilfred is niet laf! Dit is ook vrijheid van meningsuiting. Hij zegt en denkt net als die bromsnor, wat is er dan verkeerd aan?

 10. John de M

  Gelukkig heb ik Helene al klaarstaan. Vrouw en pot. Dus ook nog eens goed voor de diversiteit.

 11. Bestaat De Telegraaf dan nog?

  Abonnees zeggen met bosjes op
  Online zet nog geen zoden aan de dijk.

 12. IngridHenk

  Het is weer kommer en kwel in Holland – P E D O – land!
  Een paar dagen anti discriminatie demonstraties en de bleke Hollanders kunnen er niet tegen.
  Dat krijg je als er geen einde komt aan de institutionele ontkenning van de slavernij. In de curriculum van de lagere en middelbare scholen wordt zelfs meer aandacht besteed aan de slavernij in VS. Gemiddelde leeghoofd hier wist zelfs niet dat Nederland aan de wieg stond van de slavernij.

 13. Huismaker

  Genee toont de lafheid van een heel groot deel van het mediakartel (NPO/Radio1/RTL/SBS). Want het mag alleen gaan over Trump, Die-Wilders of Baudet. Zij moeten als nationale vijanden dienen. Als bliksemafleiders. En na komt als het enige weerwoord Jensen aanlopen. Die man moest vernietigd worden. En nu ook bij Veronica Inside. Want de calvinisten spreiden de waarheid over ons uit.
  Maar HOERA ! Verleden tijd. Zelfs het dagelijkse “*-isten” werkt niet meer. Steeds meer mensen met een eigen mening stappen over op eigen kanalen. De interesse van dat mediakartel holt achteruit.
  De ivoren torens hebben verloren. Mensen zijn niet dom.

 14. Bart

  Ron Goossens denkt nu een primeur te hebben dat Johan gaat stoppen maar dat gaat hij natuurlijk niet. Zoals het altijd gaat als Rob denkt een primeur te hebben. Onmiddellijk stoppen met deze nono bij Boulevard en De Telegraaf.

 15. Van Halen

  GENEE HEEFT ZICHZELF IN DE VOET GESCHOTEN EN DAT DOET PIJN,VEEL PIJN.JE MAG JE PROGRAMMA NOOIT OPBLAZEN EN DAT HEEFT HIJZELF GEDAAN EN DAT IS VRIJ DOM. ALLEEN IS HIJ NL NIET GOED GENOEG OM EEN PROGRAMMA TE DRAGEN EN HEEFT DUS VOORAL SIDE-KICKS’S NODIG DUS DAAROM IS HET HELEMAAL DOM!

 16. Leo

  De heren van VI gisteravond na presentatie bij businessclub FC Twente:
  https://www.youtube.com/watch?v=PzAXdzquTS0
  https://www.youtube.com/watch?v=8pFt2e88jOM

 17. Jaap

  Genee is inderdaad een verrader, heeft het verkeerd aangepakt en moet nu op de blaren zitten. Excuses aanbieden zou iets helpen maar wordt dan wel een beetje te laat.

 18. M.

  Pfff, slechts 2 pagina’s? Wat een armoede…
  Genee is het meest betrouwbaar van die drie van VI, Gijp en Derksen zijn oncollegiale klaplopers.
  Geen VI maandag, joepie! Nu nooit meer VI, dat is mijn ideaal.

  #VeronicaOffside

 19. Siem

  Maandagavond was volgens afspraak. Ze hadden vooraf alleen kritiek over de plaatsen aan de tafel.

  Achterbakse gijp had toen zijn muil open moeten trekken en niet achteraf via de rioolmedia.

  Laag bij de grond.

 20. chris?

  2 pagina’s aangeboden. Logisch anders krijgt de Telegraaf de krant ? niet vol.

 21. lvs2015

  @IngridHenk ; alias “mafoefoe” . Je domheid en selectieve ” waarheid” alias leugen is tekenend voor je geestelijke ontwikkeling . Fact: De eerste en tevens grootste slavenhandelaars waren zwarten en portugezen . Maar dat wil je natuurlijk niet horen als “gutmensch” in de 21st eeuw . BLM en allen die hun leugen steunen zijn gewoon de zwarte nazis vd 21st eeuw.

 22. kritisch avro-lid

  Rob Goossens. Overgewaarde Telegraaf glibber. Dan duik ik nog liever bij Wilfred Genee onder mocht het ooit nodig zijn

 23. M.

  Pfff, slechts 2 pagina’s? Wat een armoede…
  Genee is het meest onbetrouwbaar van die drie van VI, Gijp en Derksen zijn collegiale toppers.
  Geen VI maandag, jammer! Nu nooit meer VI, dat is mijn grootste vrees.

  #VeronicaInside

 24. IngridHenk

  @lvs2015: ben je dyslectisch of ontbreekt het alleen aan verstand en ben je gewoon een domme Hollander? Tip: nu er voorlopig geen voetbal meer op tv is, zou je misschien eindelijk je groep 8 kunnen afronden.

 25. Jan Dudoc

  Dat is zijn goed recht en ook het juiste om nu te doen. Je verhaal doen in de media zorgt alleen voor strijd onderling. Gijpie is wat dat betreft ook niet lekker bezig.

 26. Klaas Flink

  Goossens en Genee, gedroomd koppel dat G&G. Genee die deugt niet en Goossens al helemaal niet. Wat een akelige glibber is dat zeg.

 27. Elmar Mol

  Klopt wel de NSBer in een NSB krant.

 28. Geert de Jonge

  Rob Gossens van De Telegraaf is nu juist een journalist waar niemand me ezou moeten willen praten. Deze man zoekt niet naar feiten maar alleen naar sensatie en dan het liefst zoals het hem zelf het beste uitkomt.

 29. Peter

  Begin een nieuw echt voetbal programma zonder deze 3 kleuters.

 30. J. Bloemheuvel

  Wilfred, ach, het is en blijft een zielig
  mannetje.
  En blijkt nu, m.i. ook nog een huilebalk.

 31. De Juiste Naam!!

  Jan. Nog te ‘aardig’ voor die achterbakse verráder!! Ik heb een passender voorstel: Judas Genee, in de volksmond mátennaaier genoemd…

 32. Het Ware Woord

  Kritisch avro-lid. Serieús?! Judas Genee zou je onderduikgeld grétig incasseren en je vervolgens verráden aan de ‘gestapo’… Deze man is een rát!! Je kunt van alles vinden van Goossens, maar hij is niet zo laag gezónken als dat achterbakse presentatortje: bij mijn weten heeft híj nl. geen més in de rug van teamgenoten gestoken… De aan nogal sneue zélfoverschatting lijdende loser Genee lijkt niet eens dóór te hebben dat het grote succes van VI vollédig te danken is aan Derksen en Van der Gijp, niet aan hém, de op dat succes mééliftende lafaard…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.