Rob biedt ‘laffe’ Wilfred twee pagina’s in Telegraaf

Rob Goossens vindt het heel erg laf dat Wilfred Genee heeft besloten om voorlopig even niet meer de media te woord te staan. Dat heeft de journalist, die dinsdag de primeur had dat Johan Derksen wil stoppen met VI, gisteren gezegd in RTL Boulevard. Wilfred heeft aan de showrubriek laten weten dat hij voor een mediastilte heeft gekozen: voorlopig staat de verrader even niemand meer te woord. “Ik laat deze week even alles lopen. Ik bedoel qua interviews, hè“, zegt hij.

Rob vindt dat flauw. “En dat vind ik dus eigenlijk een beetje laf. Johan heeft zich al laten horen, René heeft zich al laten horen.”

Als Wilfred zich bedenkt, mag hij van Rob twee pagina’s in De Telegraaf hebben. “Bij deze bied ik Wilfred: ‘Wilfred, als je kijkt: twee pagina’s Telegraaf zaterdag, kom maar op met jouw verhaal.’”

Kennelijk voelt Rob Goossens zichzelf ineens hét platform waarop Wilfred met zijn verhaal wil komen. Hij was zelf naar eigen zeggen ook een beetje verbaasd dat Johan hem dinsdag zo uitgebreid te woord wilde staan.

Johan maakte er eerder geen geheim van Rob Goossens een erg slechte columnist te vinden. “Die mediajongen, Goossens heet-ie, die kan er geen ene klote van. Die stukjes van hem, er zit geen kop of staart aan, het is do-re-mi-fa-sol-alweer-een-blaadje-vol. Er staat niks“, bitchte hij.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen