Angela de Jong werkt vanwege hitte vanuit achtertuin

Geplaatst op do 25 jun 2020 om 10:00

De eerste tropische temperaturen van het jaar brengen voor sommige mensen uitdagingen met zich mee: hoe hou je je concentratie op peil als de mussen dood van het dak vallen? Vooral voor invloedrijke opinieleiders als Angela de Jong is het zaak om het hoofd koel te houden. Daarom werkt ze tijdens deze warme dagen vanuit haar achtertuin, in de schaduw van een beige parasol. Het lijkt de AD-diva goed te doen: ze zag er gisteren in een item van Boulevard kalm en ontspannen uit.

Dankzij Boulevard kregen we een privé-inkijkje in het leven van Angela. De showrubriek kwam even bij haar peilen hoe ze in de VI-discussie staat. Wat ze precies vertelde voor de camera zal veel mensen zijn ontgaan, want ze was echt aan het shinen.

Angela had een fris bloesje aan met een bloemetjesmotief. Ze gaf het interview voor haar tuinhuisje. Op de achtergrond stond een ligstoel, die ze mogelijk gebruikt om uit te rusten tijdens haar typesessies.

Ondertussen waren sfeerbeelden te zien waarop Angela typend achter haar laptop zit. Onder die parasol, omringd met allerlei vrolijke bloemen en struiken, zou je bijna niet zeggen dat je hier met de Humberto-killer te maken hebt.

Dan toch even terug naar VI, want haar mening in deze kwestie is natuurlijk wel relevant. Angela sluit zich aan bij de heersende opvatting dat Wilfred Genee zijn collega’s een dolk in de rug gestoken heeft.

Angela denkt dat Wilfred maandag in de racismespecial van VI zijn best deed om zijn carrière ná VI veilig te stellen. “Ik wil graag geloven dat hij oprecht anders is gaan denken over bepaalde zaken. Maar tegelijk valt niet te ontkennen dat de mediawereld zo links en politiek correct is als de pest en dat je als presentator enkel vooruit komt als je het gewenste geluid laat horen. En in zijn eentje is Genee tot nu toe niet succesvol genoeg gebleken om zich de houding van witte raaf te kunnen permitteren.”

Gelukkig laat Angela de zon weer stralen voor de fans van VI. Ze wijst erop dat de heren wel vaker stevige aanvaringen hebben gehad, maar altijd weer bij elkaar terugkeren. De mannen hebben het gewoon nodig om op tv te zijn, denkt Angela. “Zij en hun mening doen ertoe in Nederland. En dat is verslavend.

Foto: RTL
41 Reacties op “Angela de Jong werkt vanwege hitte vanuit achtertuin”


 1. Zalmneusje

  Wat een fantastisch nieuws! En wat ziet ze er charmant uit zo met die mollige biggenpootjes die uit dat tuttige jurkje steken.

 2. Remi

  Fijn om Angela zo ontspannen bezig te zien.

 3. Siem

  Hamsteren is geen nieuws

  En verder

 4. Dries Roel Vink

  Een hamster in de tuin …

 5. robb

  Lekker belangrijk.

 6. man pan

  Mediageile paranoïde vrouwtje, bij een beetje kritiek is het een samenzwering om haar kapot te krijgen.

 7. Ron

  I Love Angela de Jong

 8. Gé Braadslee

  Hopelijk zit ze op een betonnen vloer, anders zakt ze grond in.

 9. Groene Piet

  En wat heeft ze vandaag op brood?.

 10. Trudy

  Haar valse lucht moet er toch uit.. Waar zal ze vandaag publiekelijk over gaan boeren?

 11. Ikke

  Het zijn meestal dezelfde die in de belangstelling willen staan, niet goedschiks dan maar kwaadschiks, schiet de aandacht weer hun kant in, zo ook voor majesteit Angela. Zijn ze weer blij. Misschien leren aan een aantal zaken geen aandacht te besteden, verdwijnen ze hopelijk een keer uit beeld.

 12. anoniem

  angela WERKT

  o ja

  is dat de toilet juffrouw van AD

  soort zoekt soort

  wat een uiterlijk zeg

  mag het ook een onsje minder

  schaamteloos vrouw

  heb je ook een eigen bedrijf

  zoals linda de mol

  of zit eigen bedrijf niet in JE/JULLIE gene

  vervelend zeg

  maandloner

 13. Suckerpunch in je vagina

  Wat een lekker mollig dikkertje is het toch ook

 14. Frits

  “IN” de achtergrond?

  Angela heeft topcolumns maar moet minder op tv, dat wel.

 15. Actries van Houten

  Dat verbeten mondje waarmee ze haar hersencellen aan het werk zet. Enig om te zien.

 16. By the way

  Hopelijk heeft mevrouw De Jong een ruime achtertuin… De coronakilo’s hebben gelukkig niet alleen ondergetekende te pakken gekregen.

 17. Pieterke

  Angela, waar zijn de geraniums om achter te gaan zitten?

 18. 456

  Flauw slap artikel

 19. Albert Verhinderd

  Jammer, hoopte op een monokini…

 20. Guttegut

  Thuis werken schijnt ook het non stop vreten in de hand te werken. Gezien deze foto zou dat zomaar realiteit kunnen zijn.

 21. Jaap

  Hoe negatief sommige reacties ook zijn, Angela heft meestal gelijk.
  Commentaar op haar uiterlijk is ongegrond maar ook heel kinderachtig. Ik zou zeggen: kijk naar jezelf.

 22. chris?

  Mevr. de Jong verkoopt zich op allerlei manieren om maar populair ? te worden.

 23. M.

  Angela de Jong moet kappen met het ophemelen van VI. Misselijkmakend! Wees blij dat VI ophoudt. Beter voor imago van Nederland.

  #VeronicaOffside

 24. Teuntje

  Angela ziet dat goed

 25. Vonzipper

  Ben groot fan van deze moedige vrouw

 26. Mark

  MC weer heerlijk cynisch met dat uitrusten op een ligstoel na een typesessie. MC doet net of ze zware obese heeft en dat ze na een half uurtje zittend typen al buiten adem is.

 27. Matroosje Jimmie

  Beter gaat ze vanaf der fiets werken.

 28. M.

  Angela de Jong moet doorgaan met het ophemelen van VI. Geweldig! Wees bedroefd dat VI ophoudt. Niet goed voor imago van Nederland en de vrijheid van meningsuiting.

  #VeronicaInside

 29. FU

  kijk die dikke armen, talentloos geval.

 30. HadieDave

  Toch is Angela een topwijf.

 31. Zelfzucht

  “Angela de Jong ziet er goed uit”

  Wat je goed noemt. Bij haar komt iedere week dik een kilo bij. Sinds de Corona uitbrak, is de vette zeug zeker 20 kilo zwaarder geworden.

 32. dennis

  Wat zou Angela aan het schrijven zijn, weer Talpa afbranden?

 33. tim

  wow, wereldnieuws dit

 34. chris?

  Kameleon de Jong vanavond op OP 1 om haar visie ? op Derksen c.s. te vertellen.

 35. Luchtbuks Ria

  Wat een lief biggetje is het eigenlijk toch, zo onschuldig.

 36. Chelsey

  Het lijkt zo langzamerhand wel alsof de gedachten van Herr Bertelsmann en zijn companen van rtL-nederland er bij haar worden ingeblazen via haar achterwerk. Helaas blijft daarbij ontzettend veel vals en stinkend lucht in haar lichaam achter. Deze Nep recensente c.q. columniste van dpg/rtL-nederland/Qmusic zou moeten gaan uitkijken, als ze op deze voet door blijft gaan is de kans namelijk erg groot dat ze als een flinke gore stinkbom zal kunnen gaan ontploffen. Gezien de foto waarin de luchtophopingen aan de buitenkant van haar lichaam duidelijk zichtbaar zijn is die kans reëel aanwezig. Gauw ander werk gaan zoeken beste Angela want aan al dat vele geld zul je totaal niets hebben als het zover komt. Oprotten dus met je gestook want het gaat je niet meer lukken iedereen ziet dat nu !

 37. Henkie

  Angela is een hottie! Liever haar figuur dan een graten pakhuis.

 38. Arie Boomsma

  Een aardige vrouw met een mening die er toe doet . Ga zo door Angela je bent goed bezig. Het is zeker geen lelijke vrouw ,Wie dat zegt is jaloers of homo

 39. Viola

  Wat een misselijke discriminerende kwetsende teksten schrijven sommigen hier… Dapper hoor, vers holen achter een pseudoniempje.. Wat een helden…!

 40. Gerard

  Wat geweldig. Angela werkt in de tuin. Wat een nieuws!!

 41. julske

  Wat een LOL hier, op MC. Ze heeft mooie body builder armen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.