Peter R. de Vries mist Ronald Molendijk bij Boulevard

Geplaatst op zo 28 jun 2020 om 12:00

Er is iemand gevonden die Ronald Molendijk mist bij RTL Boulevard: zijn oud-collega Peter R. de Vries. Hij vindt het jammer dat de dj tegenwoordig niet meer aan de desk staat bij RTL 4. Dat laat de misdaadjournalist weten aan Nieuwe Revu. Ronald is zijn ‘bestie’ Erland Galjaard achterna verhuisd naar SBS 6 en is tegenwoordig te zien als muziekdeskundige in Shownieuws. Feest voor de kijker van Boulevard dus, al blijkt er dus toch nog iemand te zien die hem mist: Peter R.

Peter vindt Ronald een echte tv-persoonlijkheid. “Ronald Molendijk is een character in televisieland. Een man die geknipt is voor programma’s als Boulevard“, zegt hij.

Waarom was Ronald geknipt voor Boulevard? “Hij heeft een mening, durft iets te zeggen en kan het beeldend verwoorden.”

Toch is hij er nu niet meer bij. Jammer, vindt Peter. “Ik had absoluut een klik met hem, ook omdat hij wars is van hypocrisie en het meten met twee maten. Ronald zegt waar het op staat.”

De overstap van Boulevard naar Shownieuws is natuurlijk zoiets als van Ajax naar PEC Zwolle gaan, maar verder heb ik hem op geen fouten kunnen betrappen. Ik mis hem bij Boulevard.”

Foto: RTL
32 Reacties op “Peter R. de Vries mist Ronald Molendijk bij Boulevard”


 1. Tsja

  Zucht

 2. Curryworst

  Met sommige vrienden heb je geen vijanden meer nodig.
  Aldus Theo van Gogh.

 3. Ook dat nog!

  Van Ajax naar PEC Zwolle en niet naar bijvoorbeeld Feijenoord.
  Oftewel: Hij draait er flink omheen net als politici.
  Maar in Jip en Janneke taal is het gewoon: SBS6 is eigenlijk niets!😂

 4. Tvbubble

  Het is ook niet erg dat Ronald zegt waar het op staat…het probleem is alleen dat het nooit klopt wat hij zegt. En zijn uiterlijk helpt natuurlijk ook niet echt mee.

 5. Jack Hiemstra

  De kijkers missen hem niet. En dat telt. Persoonlijke opvattingen en meningen zijn niet relevant. Zeker als je beeldvulling bent en niet skilled genoeg meer wordt bevonden om een eigen programma te leaden!

 6. E. Hartsma

  Boulevard heeft nu een andere ‘muziekdeskundige‘ Samantha Steenwijk. Die googelt even vantevoren en vertelt ons dan wat ze weet. Anders vraagt ze het even aan Gerard Joling. Ze is echt een aanfluiting.

 7. Dries Roel Vink

  Kan Peter (lazer op met die achterlijke R) ook een dag geen aandacht krijgen … Ik word zo moe van die centenbak!

 8. John

  Mis ze alle twee niet!!!

 9. Ap

  Kwal P de Vries,mist de andere kwal R Molendijk,zijn allebij het zelfde,denken dat ze overal verstand van hebben,hoop dat P de Vries ook weg gaat bij boulevard,en neem dan gelijk N Plessen mee ook zo,n walgelijk figuur met haar schijheilige lach als ze praat.

 10. Teuntje

  Hij zal weer niet tegendraads zijn als ie maar kan rellen dan leeft de Vries

 11. Mick

  Van Ajax naar PEC Zwolle. De weekendeditie van RTL Boulevard scoort anders slechter dan Shownieuws.

 12. Youp

  Vertel me wie je vrienden zijn en ik vertel je wie jij bent……..

 13. Sjaak

  Kutje de Vries laat ook weer een natte scheet.

 14. jan

  tja,t zijn allebei eikels

 15. Ap

  Peter v/d Vorst,denk nu eens goed na!

 16. Nick

  Griezels onder elkaar.

 17. Ruud

  Hij is bekwamer dan al dat RTL plebs achter de desk bij Boulevard.

 18. AxelF

  Misschien kan Peter zijn raadsman worden

 19. Ron

  Ja Ronald vult zijn rol bij Shownieuws perfect in, alleen is het bij Ronald een trucje, bij Peter de Vries is het echt en vind hem ook oprechter. Als Ronald nu nog bij Boulevard had gezeten had dat net iets teveel geweest van het goede. Peter schuift nu een paar keer per week aan dat is prima.

 20. quibuus

  Ronald en Ruud/deWild/ kunnen niet eens foutloos de autocue lezen en hakken en stamelen met de teksten,er is 1 weg en dat is door de zijdeur afvoeren.

 21. quibuus

  gelukkig,morgen weer Maandag……………….

 22. Ron

  Ja waarom die Ruud de Wild daar nu weer moet staan. Dat gestotter deed hij altijd al en nu helemaal bij het totaal niet goed kunnen oplezen van de autocue. Niet te harden!

 23. Maria

  Als Peter R de Vries die gup mist,dan gaat hij toch ook naar SBS.Zijn wij ook van hem verlost.

 24. Ikke

  Alles bij boulevard en shownieuws is 6x niks, kan wel weg roddel neven nichten, laat ze een omscholing volgen op eigen kosten en een baan zoeken. Een aantal kan zo sneren en minachtend over komen, het aanzien niet waard!

 25. Hatsevlats

  Doorgesnoven peter huilbaby

 26. Geert

  Zowel P verlies als RM zijn beiden domme arrogante kwallen die de kijker absoluut liever nooit meer op tv zien verschijnen
  Gelukkig kan ik overschakelen, het zijn een stelletje die 0,0 voorstellen, alleen zich zelf belangrijk vinden pfffffffffff

 27. Joop

  Ik mis Peter r niet

 28. Cobweb

  Ik zal dan de enigste zijn hierzo die hem ook mist, tja, erg…. NOT
  Volg RTL Boulevard al jaren, en er was niks mis met Ronald, hij zei tenminste wat andere niet durfde te zeggen. De mensen die hierboven wat zeggen zijn totaal niet belangrijk, jullie zittten hier alleen maar om te etteren, echte tokkies dus.

 29. Sip

  Richard Molendijk is niet mijn deskundige.

 30. Abij

  Soort zoekt soort!!!!

 31. Tvbubble

  Het probleem bij Ruud is dat hij een probleem met zijn mond heeft (een zogenaamde slisbek) Hij is amper te verstaan en hij struikelt dan ook nog constant over zijn woorden. Voor mij echt een reden om niet te kijken als hij presenteert.

 32. Ton

  Molendijk gelukkig weg nu die de Vries nog.
  Wat is dat toch een kwal van een vent.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.