Peter R. de Vries mist Ronald Molendijk bij Boulevard

Er is iemand gevonden die Ronald Molendijk mist bij RTL Boulevard: zijn oud-collega Peter R. de Vries. Hij vindt het jammer dat de dj tegenwoordig niet meer aan de desk staat bij RTL 4. Dat laat de misdaadjournalist weten aan Nieuwe Revu. Ronald is zijn ‘bestie’ Erland Galjaard achterna verhuisd naar SBS 6 en is tegenwoordig te zien als muziekdeskundige in Shownieuws. Feest voor de kijker van Boulevard dus, al blijkt er dus toch nog iemand te zien die hem mist: Peter R.

Peter vindt Ronald een echte tv-persoonlijkheid. “Ronald Molendijk is een character in televisieland. Een man die geknipt is voor programma’s als Boulevard“, zegt hij.

Waarom was Ronald geknipt voor Boulevard? “Hij heeft een mening, durft iets te zeggen en kan het beeldend verwoorden.”

Toch is hij er nu niet meer bij. Jammer, vindt Peter. “Ik had absoluut een klik met hem, ook omdat hij wars is van hypocrisie en het meten met twee maten. Ronald zegt waar het op staat.”

De overstap van Boulevard naar Shownieuws is natuurlijk zoiets als van Ajax naar PEC Zwolle gaan, maar verder heb ik hem op geen fouten kunnen betrappen. Ik mis hem bij Boulevard.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen