NOS-presentator Mark Visser: ‘Ik ben geen homo’

NOS-presentator Mark Visser heeft flink wat vrouwelijke kanten, maar is geen homo. Vooral in zijn middelbare-schooltijd werd dat vaak gedacht. Dat vertelt hij in gesprek met Beau Monde. Mark werd in zijn tienerjaren vaak in de homohoek gezet. “Al op de middel bare school smeerde ik elke dag dagcrème op, terwijl niemand dat nog deed. Het was in die tijd een dingetje om te voorspellen welke jongens uit de klas er homo waren. Ik werd altijd genoemd als mogelijke kandidaat“, zegt hij.

En niet alleen vanwege zijn dagcrème. “Vanwege mijn mooie kleding, verzorgde uiterlijk en makkelijke omgang met vrouwen. Het maakte mij niet uit dat ze dat dachten.”

Als hij wél homo zou zijn, dan had hij graag met Tom Brady gedatet. “Ik heb wel eens gezegd dat ik, als ik homo zou zijn, op Tom Brady zou vallen.

Terug naar zijn vrouwelijke kanten: naast crèmes en het goed verzorgen van zijn uiterlijk, houdt hij dus ook van mooie kleding. Hij bestelt alles bij een Italiaanse winkel. “Mijn schoenen zijn van Santoni, m’n broek van PT en m’n trui van Gran Sasso“, legt hij uit. “Ik vind het wel belangrijk dat ik in kwalitatief goede, mooie spullen rondloop.”

Het is er met de paplepel ingegoten, aldus Visser. “Ik denk niet dat ik mijn ouders ooit in een trainingspak heb gezien. Je zult mij nooit in een slonzige outfit tegenkomen. Zelfs als ik even snel naar de supermarkt ga, heb ik een goede outfit aan.

Voor alle mannen die toch nog een beetje hoop hebben: Mark is getrouwd met ene Inge. Hij leerde haar in 2003 kennen.

Foto: NOS

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen