Ondanks tv-rel en corona: Gijp gaat gewoon trouwen

Het huwelijk van René van der Gijp gaat op donderdag 16 juli gewoon door, ondanks de coronacrisis en het feit dat zijn programma Veronica Inside nu zo onder vuur ligt. Dat vertelt zijn vriendin Minouche vandaag in De Telegraaf. Na de tragische dood van zijn toenmalige vriendin Daniëlle in 2016, heeft Gijp het geluk weer gevonden bij de moeder van het klasgenootje van zijn zoon. Hoewel de ceremonie door de coronacrisis moet worden aangepast, gaat het huwelijk gewoon door.

Gijp weet van geen wijken. Zijn vriendin Minouche vertelt: “Ook wij hebben met de coronamaatregelen te maken, maar trouwen gaan we sowieso! Hoewel er dit jaar veel bruiloften afgezegd of verzet worden, gaan wij het doen zoals voorgenomen.”

Minouche gaat deze week haar jurk doorpassen. “Of René hem mooi vindt? Die heeft hem nog niet gezien en dat mag hij ook niet tot de dag zelf.

Zijn pak hebben ze wel samen uitgezocht. “We moeten natuurlijk wel een beetje matchen met elkaar.”

Hoewel de twee apart wonen, hebben ze in de coronacrisis wel samengewoond. Dat ging prima, vertelt ze. “Uit eten gaan, hebben we wel gemist. Maar om de locals te steunen, hebben we vaak heerlijk eten laten thuisbezorgen. We hebben samen niet één keer irritaties gehad.

René en ik hebben het gewoon heel prettig, ook samen met de kinderen.”

Het Telegraaf-interview met de vriendin van René van der Gijp kunt u hier lezen.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen