Megavilla John de Mol voor het eerst op de foto

John de Mol is een van de rijkste mensen van Nederland en vertoeft in weelde zoals slechts weinig mensen op de wereld die kennen. De mediatycoon búlkt van het geld en heeft in Blaricum veertien percelen gekocht, waar hij een enorme villa op heeft gebouwd. Van zijn vorige villa, die hij in 2018 verkocht, bestonden al wél foto’s, maar over zijn nieuwe stulpje is weinig bekend. Quote heeft daarom een helikopter gehuurd en de kapitale villa voor het eerst in beeld laten brengen.

Quote heeft de luchtfoto online gezet en vindt het mollenoptrekje indrukwekkend, maar wel wat minder sfeervol dan de vorige villa. “Het huis van de mediamiljardair oogt als zijn managementstijl: recht, hoekig en kil.

Het zakenblad van Sander Schimmelpenninck is dus niet heel erg onder de indruk. “Tja, op het eerste oog straalde zijn oude onderkomen net iets meer gezelligheid uit. Maar dat komt ook doordat we zelf nogal van klassieke rieten daken houden.”

De helikopterfoto is op een ietwat koude dag genomen. Misschien is het leuker in de zomer, aldus Quote. “Want denk eens wat loof aan de bomen en dat dek van het zwembad weg, dan oogt het al een stuk warmer en aantrekkelijker.”

John de Mol is verhuisd om zijn comfortniveau te verhogen. “Het is van de kelder tot de nok volgeplempt met allerhande moderne snufjes.

De foto van de miljardairsvilla kunt u hier bekijken.

Foto: Talpa

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen