Kim-Lian wil doorbreken in Zweden, Evert lacht haar uit

SBS 6-ster Kim-Lian van der Meij vertelde vrijdag enthousiast in zowel RTL Boulevard als SBS Shownieuws dat ze haar single Dansen in het Moeras door haar Zweedse man heeft laten vertalen in het Zweeds in de hoop op een hit in haar nieuwe thuisland Zweden. En daar moest SBS-showkenner Evert Santegoeds wel een beetje om gniffelen. Hij legde er de nadruk op dat de single ook bij ons in Nederland helemaal niets heeft gedaan. “Ik hoop dat het net zo’n grote hit wordt als hier, hè?

Evert was behoorlijk cynisch. Kennelijk is Kim-Lian niet zijn favoriete SBS-collega. “Leuk liedje, maar het heeft hier niets gedaan natuurlijk.”

Slijmjurk Anouk Smulders: “Jij doet er natuurlijk sarcastisch over, maar misschien in Zweden wel, dus waarom zou ze niet een poging doen?

Evert: “Je krijgt zo’n nummer ook niet op de radio hier.”

Anouk: “Nou, misschien in Zweden wel.”

Als inwoner van Zweden, waar ze een los coronabeleid hebben, is Kim-Lian momenteel niet bepaald welkom in Nederland. “Dat vind ik wel balen, want ik ben hier ook al een maand of drie gestrand en ik mis heel erg mijn vrienden en familie. Het zijn die gewone dingen, weet je wel“, zei de presentatrice zelf.

Ik had altijd een paar keer in de week dat ik een kopje koffie ging drinken met mijn zus en ik haar kinderen kon zien en onze kinderen met elkaar speelden. Dat soort dingen mis je enorm. Ik ben een vrij aanhankelijk, fysiek type. Ik vind het fijn mensen aan te raken en te knuffelen, maar dat kan nu eenmaal niet. Er zit niks anders op dan je aan de regels houden.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen