Kim-Lian wil doorbreken in Zweden, Evert lacht haar uit

Geplaatst op za 06 jun 2020 om 10:30

SBS 6-ster Kim-Lian van der Meij vertelde vrijdag enthousiast in zowel RTL Boulevard als SBS Shownieuws dat ze haar single Dansen in het Moeras door haar Zweedse man heeft laten vertalen in het Zweeds in de hoop op een hit in haar nieuwe thuisland Zweden. En daar moest SBS-showkenner Evert Santegoeds wel een beetje om gniffelen. Hij legde er de nadruk op dat de single ook bij ons in Nederland helemaal niets heeft gedaan. “Ik hoop dat het net zo’n grote hit wordt als hier, hè?

Evert was behoorlijk cynisch. Kennelijk is Kim-Lian niet zijn favoriete SBS-collega. “Leuk liedje, maar het heeft hier niets gedaan natuurlijk.”

Slijmjurk Anouk Smulders: “Jij doet er natuurlijk sarcastisch over, maar misschien in Zweden wel, dus waarom zou ze niet een poging doen?

Evert: “Je krijgt zo’n nummer ook niet op de radio hier.”

Anouk: “Nou, misschien in Zweden wel.”

Als inwoner van Zweden, waar ze een los coronabeleid hebben, is Kim-Lian momenteel niet bepaald welkom in Nederland. “Dat vind ik wel balen, want ik ben hier ook al een maand of drie gestrand en ik mis heel erg mijn vrienden en familie. Het zijn die gewone dingen, weet je wel“, zei de presentatrice zelf.

Ik had altijd een paar keer in de week dat ik een kopje koffie ging drinken met mijn zus en ik haar kinderen kon zien en onze kinderen met elkaar speelden. Dat soort dingen mis je enorm. Ik ben een vrij aanhankelijk, fysiek type. Ik vind het fijn mensen aan te raken en te knuffelen, maar dat kan nu eenmaal niet. Er zit niks anders op dan je aan de regels houden.”

Foto: SBS
35 Reacties op “Kim-Lian wil doorbreken in Zweden, Evert lacht haar uit”


 1. Tycho Graagnat

  Ik heb slecht geslapen, humeurig…maar ben fris. Ik moest dus zooooo lachen!

 2. Michel

  Tja… Evert… hij komt niet verder dan mensen uitlachen…

 3. Ricky

  In Zweden lopen een miljoen knappere en jongere vrouwen rond en aangezien het is de muziekbusiness allemaal om uiterlijkheden draait maakt ze geen schijn van kans.

  Wel lekker naïef, zo heb ik ze graag.

 4. Televisieman

  Gelukkig heeft Evert wel heel veel bereikt. Uhm…

 5. S. Stokvis

  Gelijk heeft ze… gewoon proberen… Floor is het in Finland ook gelukt

 6. HBaz

  Even op YouTube gekeken en klinkt niet slecht. Is pas 3 maanden oud dus kan best nog een hit worden.

 7. RaymondVL

  Het enige wat bij Kim-Lian goed is doorgebroken waren haar vliezen bij de bevallingen.

 8. Tinie

  In Zweden zit ze niet te wachten op een meiske dat presenteert met een Pipi Langkousachtige truttigheid. NIET doen dus.

 9. Ben

  Heerlijk mens. En gun haar dat succes absoluut.

 10. zeurpiet

  Iemand misschien enig idee waarom deze vrouw steeds in de aandacht staat? Ze hoeft het niet van de kijkcijfers of de waardering te hebben.
  Lijkt er onderhand meer op dat ze iets weet over machtige mensen en daardoor steeds weer aan de bak komt.

 11. Dreetje H.

  Ik ben ook een aanhankelijk, fysiek type.

 12. Marco B.

  Er is maar een kapitein op het schip vol aanhankelijke, fysieke types.

 13. Dirk K.

  Aanhankelijke, fysieke types? Daar hoor ik ook bij!

 14. Banaan

  Tsjonge jonge, wat is Evert Zaadtegoed toch een zure zeiknicht zeg! Walgelijk. Laat Kim-Lian gewoon lekker zingen! Als zij dat leuk vindt, waarom niet?!

  Ik vind de muziek van Frans Bauer ook niks, maar duizenden anderen wel! Dus LEVEN EN LATEN LEVEN, Shownieuws sukkel!

 15. GrijzePilion

  Bah, Evert Santegoeds. Net zo’n smerige huichelaar als die baas van hem, en 1 van de hoofdverantwoordelijken voor de verspreiding van Corona in Nederland

  Deporteren die engerd!

 16. Marianne

  Laten we hopen dat ze zo succesvol wordt in Zweden dat ze daar blijft en wij er hier voorgoed vanaf zijn. Vreselijke vrouw. Begrijp ook niet waarom ze steeds nieuwe programma’s krijgt. Alles flopt toch.

 17. Bart

  Haha Evert heeft gelijk. Dat wordt natuurlijk niks.

 18. Irene Ballegooijen

  Laat Kim lekker zingen in een afgelegen bos in Zweden in een gothic jurk en leef je uit en geef gestalte aan je innerlijke ziel en beken dat je nooit succesvol bent geweest na je musical loopbaan met al die frut kwisjes met al die Volendammers van de dijk. We missen je eigenlijk niet. Nu Kees Overtollig nog van de buis en dan zijn we weer blij.

 19. Astrid

  Dit nummer had met gemak het songfestival dit jaar kunnen winnen. Belachelijk dat Cornald niet dit nummer heeft gekozen!

 20. John

  Irene Ballegooijen

  Kijk dan niet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 21. Karel de Grote

  Dat nummer wordt misschien een hit bij mensen die schedels en kristallen verzamelen, keltische kettinkjes leuk vinden en die in elfen geloven.

 22. Jaap Aap

  Gelukkig heeft die flikker veel bereikt, behalve roddels verspreiden…

 23. MarcoB

  Ik had haar kunnen helpen met haar muzikale carriere net als ik Iris en Maan heb geholpen, maar die 2 lieten me wil in hun kont. Kim-Lian niet. Ja dan zoek je het ook maar zelf uit.

 24. Gérard Joling

  Wie?

 25. Dominee Bonk

  De carrière van Kim Lian is toch reeds decenniae lang voorbij? Ja sorry hoor, waar haalt ze de euvele moed vandaan? Lachwekkend is het wel. Amen

 26. 'Ur'anus

  Op 10 januari 2013 vatte Ronald Lamping in Het Krantje online een column over bloedzuiger Evert Santegoeds als volgt samen: Evert! Geen fatsoen, geen moraal, geen niveau, geen karakter, geen beschaafdheid! Kortom, bij Evert is alles weg!
  Anno 2020 blijkt maar weer eens de juistheid van ’s mans toenmalige conclusie.

  Ikzelf kan de dag niet afwachten dat ‘met leedwezen’ bekend zal worden gemaakt dat Santegoeds aka hemorroïden-schoffelaar, met zijn verlepte ṣƿέŗmḁstrot als handelsmerk, het tijdelijke met het eeuwige heeft verwisseld. Daarbij spreek ik de hoop uit dat zijn ontslapen kwaalvol en meedogenloos moge zijn, want dat heeft hij verdiend. Als citaat van blijdschap stel ik “het is hard te sterven als het lente wordt” van Jacques Brel voor.

 27. By the way

  Het is erg slecht en laag bij de grond om vooraf iemand zijn kansen of ambities te ontnemen. Maar Evert draait daar zijn hand niet voor om. Welk doel zou hij daar nou mee dienen?

 28. Joram

  Zweden is per uitstek een muzikaal land. De lat ligt daar veel hoger dan hier. Wat een zelfoverschatting van dat domme wicht.

 29. Irene Ballegooijen

  @John 12.51 doe ik ook niet Sjonnie, ik mis trouwens iets bij je oh ja goede smaak.

 30. Chantal

  Wat is ze lelijk hè

 31. Quaagvlieg

  Wat een ontzettende Hollandse kudtkop heeft dat wyf. Ik wip nog liever een dooie hond.

 32. Nakal

  Natuurlijk moet zij dit proberen leuk nummer en een multi talent
  Dat heeft ze inmiddels wel bewezen en voor al die azijnzeikers
  met hun domme commentaren zeg ik… jullie hebben vast veel bereikt in het leven en Evert ga zo door met je “fantastische” cariëre pfff haha 💩

 33. Solidarikots

  Het enige dat zij kan doorbreken is haar eierstokken

 34. Pino

  @Nakal kun je misschien opsommen wat ze dan heeft bewezen. Heeft flop na flop op SBS6.

  https://open.spotify.com/album/0V2iSBWwsxqQrdspUxa6pK?si=E_bo8_hURWWm1mL_RjaKog

 35. Ikke

  Laat haar gewoon doen. Alle kritiek en uitpluizerij wordt je ook simpel van, adviseer iedereen achter de desk een omscholing te volgen en een baan te zoeken. De enige meest sympathieke is Evert. Die heeft de minste kritiek, sommigen, . incluis de meeste presentatoren kunnen echt sneren en misselijk gedrag vertonen naar degene die uitverkoren is als onderwerp.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.