Jim ‘shirtless’ Bakkum klaagt over oppervlakkig Insta

Jim Bakkum heeft een beetje wat Jan Versteegh ook heeft. Ze zijn allebei behoorlijk doorsnee papa’s geworden in het dagelijks leven, maar de ijdelheid blijft toch aan hen trekken: de heren posten maar al te graag nietsverhullende foto’s van zichzelf. Jan postte vorige week een foto waarin hij zwoel in zijn onderbroek aan een boom hangt (“ook zo toe aan zomer?”), terwijl Jim zelfs een hele filmcarrière om zijn shirtless verschijning heen heeft gebouwd. Nu klaagt Jim over oppervlakkigheid.

Jim, bekend van de stripperfilm Onze Jongens in Miami, vindt dat Instagram soms heel erg oppervlakkig is. “Instagram vind ik echt de leukste app op het gebied van social media, maar heel soms ben ik ineens zo klaar met alle oppervlakkigheid waar ik naar zit te kijken.

Instagram is het zien-en-gezien-worden van de moderne tijd. Des te meer kleren je uittrekt, des te meer likes je krijgt. Soms stuit het Jim een beetje tegen de ontblote borst. “Ik wil échte levens, échte foto’s, échte situaties zien.”

Hij vervolgt: “Natuurlijk geniet ik ook van mooie plaatjes, om te kijken en om te posten, maar heel soms besef ik ineens; waar zit ik nou de hele tijd naar te kijken?

Naar een hoop gebakken lucht dus. Waar komt deze tirade eigenlijk vandaan? “Gewoon even een openbare gedachte die ik wilde delen.

Foto: Filmposter

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen