Jeroen Pauw vindt dat HEMA leuke spullen heeft

Jeroen Pauw neemt regelmatig een kijkje bij de HEMA. Hij vindt dat de winkel leuke spullen heeft. Dat gaf de talkshowhost zondagavond aan in zijn talkshow op NPO 1. Pauw sprak aan tafel over de penibele situatie waarin de winkelketen verkeert. “Het gekke is natuurlijk dat bijna iedereen bij de HEMA komt. Wie komt er niet bij de HEMA? Nou, goed, niemand steekt hier zijn hand op, dus iedereen komt bij de HEMA. Het zijn leuke spullen en het is altijd redelijk druk in de winkel.

Juist om die redenen vindt Pauw het gek dat de HEMA in de penarie is gekomen. “Je zou eigenlijk denken: wat is er mis?

Het afgelopen uur is bekend geworden dat HEMA in handen komt van zijn schuldeisers. Aangenomen wordt dat de winkelketen wordt doorverkocht.

Blokker is een van de partijen die interesse heeft, maar daar gelooft Pauw niet zo in. “Ik heb die meneer van de Blokker wel een aantal keer gesproken gewoon in de uitzendingen en toen ging het er voornamelijk om dat de Blokker bijna omgevallen was. Je zou zeggen dat de Blokker geen geld heeft. De Blokker heeft toch helemaal niet zo veel geld dat ze dit er ook nog even bij kunnen doen?

Pauw houdt het allemaal nauwlettend in de gaten. “We gaan het zien.”

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen