Horecazaken Gordon draaien slecht na heropening

De horecazaken Blushing en The Burger Room van Gordon draaien niet goed sinds de heropening op maandag. Er is door het gemis van toeristen te weinig aanloop. Dat heeft de SBS 6-ster dinsdagavond gezegd in Shownieuws. Gordon was aanvankelijk heel erg blij dat hij zijn tenten weer mocht opengooien, maar is inmiddels toch iets minder enthousiast. “Ik was er heel blij om dat we weer open konden met mijn horecazaken. Of ik goed gedraaid heb? Nee, het was dramatisch“, zegt hij.

Het gaan heel zware tijden worden, vreest Gordon. “Ik ga geen klaagzang doen, want we zijn blij met alles wat er nu mogelijk is, maar als je ziet waar wij van afhankelijk zijn…”

De entertainer doelt op het toerisme. Zijn horecazaken in Amsterdam zitten aan het Museumplein, dat normaal gesproken het terrein is van Amerikaanse toeristen met witte sportsokken en overal doorheen denderende Chinese groepstoeristen.

Gordon: “Het toerisme in Amsterdam is helemaal weg en wij waren voor 70 tot 80 procent afhankelijk van het toerisme.”

Al met al is Gordon zelf wel weer uit zijn lockdown gekomen. Hij vreesde voor een coronabesmetting en had daarom zo weinig mogelijk contact.

Het RIVM adviseerde singles op een gegeven moment om één seksbuddy aan te wijzen, maar dat vond Gordon ook te link. “Ik vond het gevaarlijk om er een te hebben“, aldus de zanger. “Ja. Dus ik dacht: ik doe er tien.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen