Halsema-appjes op straat, ruziet met Ferd over media

Geplaatst op do 04 jun 2020 om 14:30

De appjes die Femke Halsema en Ferd Grapperhaus rondom het Dam-protest naar elkaar hebben gestuurd liggen op straat. De burgemeester van Amsterdam maakt zich in het gesprek erg druk over de media. Dat is te lezen in diverse media. Na de eerste berichtgeving over het uit de hand gelopen Dam-protest, appte ze bezorgd naar de minister van Justitie: “Telegraaf gaat helemaal los. Ik wil naar buiten brengen dat dit een driehoeksbeslissing is geweest met ruggespraak met jou.

Dat zag minister Grapperhaus echter niet zitten: “Er is geen ruggespraak geweest over de besluitvorming rondom deze demo, dat is ook geheel jullie afweging als driehoek. Maar zoals ik eerder zei, dat jullie nu besloten hebben om niet in deze demo te gaan handhaven op 1,5 meter begrijp ik gezien mogelijke escalatie.

Halsema daarop: “Het gaat uitstekend. Men gaat uit elkaar en er is weinig noemenswaardigs gebeurd. Er is alleen ruggespraak geweest over het niet kunnen handhaven van de 1,5.

Dat wilde Grapperhaus zo niet in de media hebben: “Die 1,5 meter niet handhaven is ooo jullie beslissing, maar zoals ik al zei: die begrijp ik wel.

Halsema: “Wat is dit nou?

Daarop komt Grapperhaus met een lange app, waarin hij onder meer zegt: “Ik zie nu achteraf dat jij op AT5 hebt verklaard dat mbt het de demonstratie niet ontbonden mocht worden vanwege het belang van het onderwerp. Daarover verschillen wij dus wezenlijk van mening. Maar die achtergrond van de beslissing is helemaal niet door jou bij mij gemeld.

Halsema bitcht daarop dat Grapperhaus dit lange bericht alleen stuurde met het oog op eventuele WOB-verzoeken vanuit de media. “Deze wilde je vastleggen voor de wob. Je had ook gewoon de ingewikkeldheid van de situatie kunnen uitleggen ipv mij in de kou te zetten. En ik heb niet het belang van het onderwerp verdedigd maar van demonstratievrijheid. Soms even navragen voor je op media reageert.

Ik had graag gezien dat je me niet in de jou had gezet.

Het appgesprek:

Foto: BNNVARA
105 Reacties op “Halsema-appjes op straat, ruziet met Ferd over media”


 1. Jensen

  Ik hou van Femke. Ze heeft in haar eentje de hele lockdown opgeblazen.

 2. Tvkijker

  Onontkomelijk dat ze gaat aftreden

 3. Irene Ballegooijen

  Weg met deze burgermoeder uit Amsterdam.

 4. Curryworst

  ‘En ik heb niet het belang van het onderwerp verdedigd maar van demonstratievrijheid. Soms even navragen voor je op media reageert.”

  Halsema liegt in bovenstaande app.
  Ze had het niet over het belang van demonstratievrijheid in het algemeen.
  Ze zei namelijk voor een snorrende AT5 camera: ‘Daarvoor is deze demonstratie te belangrijk.’
  Dus overduidelijk doelend op deze specifieke demo.

 5. Asjemenou

  Femke Halsema is fout…na de oorlog zouden
  ze haar kop hebben kaal geschoren…weg ermee 👿

 6. Apfelflapf

  Waarom maken we Sylvana Simons niet meteen minister-president ?

 7. Apfelflapf

  En laat ik geen neger meer zien die witte chocola eet .

 8. Waterrruuuggg

  Femke Halsema is fout na de oorlog zouden ze haar kop hebben kaal geschoren 👿
  Weg ermee.

 9. Denk Na

  Ze heeft het uitstekend gedaan. En nu doorpakken Femke. We staan achter je!

 10. Iemand

  Femke gaat met de billen bloot maar Grapperhaus is ook een paling. Maar ja..dat is de politiek.

 11. PIPPA

  Wat een walgelijke vent is Kojak

 12. Televisiefreaks

  Ferd? Het is Fred

 13. Kuis

  Ah, nou dan kan het racisme onderwerp weer op een laag pitje.. nu gaat iedereen helemaal los op het volgende non onderwerp… appjes tussen Halsema en Grapperhaus.
  Mainstream media kan tenslotte maar 1 ding tegelijk…

 14. Dennis

  Lekker via WhatsApp uitvechten… bel ook elkaar gewoon even op

 15. Eveline

  Die kan haar bureau leeghalen en haar spullen pakken hahahahaha

 16. Wessel

  @Televisiefreaks
  do 04 jun 2020 om 14:50

  ?

  Sjonge jonge, wat een lees en opmerking niveau.

 17. Ron

  Ze gaat helemaal nergens heen, en terecht. Alleen omdat het ongelofelijk persoonlijk wordt gemaakt? Juist poot stijf houden en stilzitten als je geschoren wordt. Die Grapperhaus is ook een enge en nare intrigant, zou een VVD’er kunnen zijn…

 18. Captain Caveman

  Zo, en bedankt👍 Nu kunnen we allemaal een dikke middelvinger opsteken naar de 1,5 mtr regel! 5000 man tegen elkaar gedrukt laten staan en niets doen = géén boete’s meer accepteren die hiervoor uitgeschreven gaan worden. Jurisprudentie is nu zoek, bedankt links, zijn jullie toch ergens van nut geweest? Bedankt namens alle plebs die zo lekker racistisch zijn volgens de ‘Amsterdammers’ nemen we dat gejank van die wijven en negers wel
  Voor lief deze keer. Vrijdag effe een demootje voor vluchtelingen die al 50 keer uitgezet zijn?

 19. Dirk

  @Eveline

  Maak er maar haar ambtswoning van ;)

 20. Huismaker

  Als is de leugen nog zo snel … Bekijk de app-wisseling (bv op GeenStijl). Halsema liegt dat het gedrukt staat. En hoe reageert haar partijgenoot Klaver ? “Het is allemaal de schuld van Die-Wilders”.
  Uiteraard zal het mediakartel Klaver steunen, omdat het Wilders is die de waarleid wilde horen. En dan is alles toegestaan. Inclusief keihard liegen. En dan snel over naar Trump, want het pleps moet wel worden afgeleid.

 21. LLRV

  @Televisiefreaks

  Sorry maar je bent niet goed snik!

 22. Kanloos

  Toch wel netjes van MC om deze pro-Halsema bericht te plaatsen, na al die anti berichten. Wellicht heeft die MC-copy-paste redacteur dit zelf niet in de gaten. Kansloos.

 23. Ik word genegeerd

  Waarom trekt ze altijd zo’n gezicht alsof ze moet huilen dat ze in haar broek heeft gescheten??

 24. Kanloos

  En dan die paar leeghoofden die nog beweren dat Halsema liegt of zaken verzwijgt. Wat een stumpers. Zelfs een MC artikel begrijpend lezen is voor hen te hoog gegrepen. Kansloos.

 25. Willie van Buuren

  Dag (s)linkse Hemke Valsema. Wegwezen! Pak je bezem en vlieg terug naar de Efteling. Je heb inmiddels genoeg brokken gemaakt. Gewogen en te licht bevonden.

 26. CrazyP

  Petitie om Halsema af te laten treden: https://petities.nl/petitions/femke-halsema-moet-per-direct-aftreden?locale=nl

 27. Opgepompte bloedworst

  Ik hoop van harte dat het Nederlandse volk nu ziet hoe de vork in de steel steekt na deze rampzalige demonstratie.

  Mark Rutte legt u de regels op; maar als men die massaal negeert gebeurt er niets!

  Dus geen belasting meer betalen en met zn alle de maximum snelheid van UW AUTO gaan rijden!

 28. Dirk

  Halsema na 17.00 uur dus pas contact opnam, ze had dus helemaal geen contact met instanties e.d. toen het AL mis was.

  Leugens op leugens na leugens in leugens verstrikt.
  Halsema in een notendopje.

 29. Shadow1100

  En dan ook nog een sneer naar weldenkend rechts Nederland:
  “In stormen moeten we soms pal staan. En ik begrijp goed dat rechts Nederland een gouden kans ziet. Maar soms moet je ook voor je lokale bestuurders gaan staan”.
  Wat mij ook vreselijk opviel was dat de mannelijke linkse “journalist/presentator(?)” zo gigantisch zijn best deed om de minister van Buitenlandse Zaken een (negatieve) uitlating omtrent President Trump te ontfutselen. Maar het is hem niet gelukt. De heer Blok was beduidend slimmer. Nederlandse Propaganda Omroep (800.000.000,00 staatssubsidie………!

 30. Liu Wang

  Lekkel voolbipsen met Halsema en Ollonglen.

 31. Captain Caveman

  Laf gedrag om alle schuld op Wilders of Trump te gooien. Goedkope ketelmuziek die alleen wordt geloifd door naieve studentes en wereldvreemde figuren die de gele dag roepen dat wilders de nieuwe aAdolf is. Check de geschiedenis met dat stonede gelul! Oh nee, te moeilijk en te racistisch! Ouwe zure wijven in de demonstratie die kafferen op racisme terwijl ze het gewoon zien als een uitje tegen de verveling en niet snappen dat racisme wordt gebruikt als excuus om nóg zieliger te zijn! Wat eerder uit je nest komen en een baan zoeken is ook een manier om mee te doen !

 32. snoezigkleinhertje

  Ik voel mij zwaar gediscrimineerd door ene Pipo de Clown dit toch wel een vorm van Black-Privilege.

 33. Trumps missende chromosoom

  Trump is dan ok een mongooltje. Grote waffel en als het te dichtbij komt kruipt hij gauw zijn bunkertje in als een laffe hond. Om vervolgens te zeggen dat hij die alleen even ging inspecteren. WOEHAHA, ja hoor! Net als er demonstranten richting het Witte Huis komen gaat hij toevallig zijn bunkertje checken.

 34. Rutger

  Oe, het is Grapperhaus die hier niet lekker uit naar voren komt, kijkende naar het app-gesprek (niet de framing van de stukjesschrijver hier natuurlijk).

 35. Sender

  Nee het is wel degelijk Ferd. Onzin, niks Fred, Televiseheks.
  Bang voor de Telegraaf?? Misschien wel een keer goed. Vele linkse partijen hebben dit probleem vanaf de jaren 70 veroorzaakt. De Linkse wereld draait door.
  En het ligt nooit aan Halsema. Of ze is niet goed geinformeerd, of dit, of dat. But its always another to blame.
  Een reprimande voor Halsema zal niets uithalen. Ook daar praat ze zichzelf wel weer uit. Soms moeten mensen gewoon ZELF inzien dat opstappen beter is. Hou de eer aan jezelf mevr Oey, en stap op.
  De vele muizenissen rondom je persoon moeten tot een een einde komen

 36. Kosmonaut

  @Sender ‘Dit probleem’? Zeg dan meteen over welk probleem je het hebt. Nogal vaag zo.

 37. Sender

  Een boek over de tijd met Halsema is nu al een kassucces en ze is pas 2 jaar burgemeester. Het boek is niet geschreven,ik raad iedere goede schrijver aan daar alvast mee te beginnen en de rechten al te verkopen.
  Al vee zwarte bladzijden in het boek.
  Het wil maar niet vlotten tussen Amsterdam, Amsterdammers en Halsema. Ook landelijk gezien is ze niet bepaald zeer geliefd. Denk daar eens goed over na, mevr Oey.
  Misschien baantje bij een blad als Opzij of iets anders. Maar deze tak van sport is te hoog en groot gegrepen.

 38. Je zus

  FERD probeert er onderuit te komen door eind van de dag te zeggen over de grote opkomst “Dass habe Ich nicht gewusst, dass so viele Leute da waren!”

  lLekker bezig schijnheilige! Typisch een CDA-er….

 39. snoezigkleinhertje

  Die Halsema breekt haar nek om aan de smerige talkshow tafels aan te schuiven maar is vanavond nergens te zien.
  Bij dat weerzinwekkende M zullen ze wel weer de kaart Trump of Wilders spelen dat programma is wel zo voor en door de linkse grachtengordel dat het gewoon een lachwekkende klucht is.

 40. Party Animal

  Aftreden dus.
  Leuk dat ze het even mocht proberen, we hebben ervan genoten zolang het duurde, maar dit is dus de chaos die je wist dat zou komen met deze linkshandige troela, en laat ze sylvana simons ook gelijk meenemen, die maakt ook meer stuk dan de samenleving kan handelen.
  Aftreden dus. Bedankt en tot ziens.

 41. Jacq

  Wie gaat er mee bij Femke Oei te demonstreren
  dat ze weg wezen moet.
  Zelfs haar GL heeft s middags opgeroepen
  hier te zijn

 42. Marco

  @Waterrruuuggg
  Ze is Joods, dus de kans zou klein zijn. Een naar, onbetrouwbaar mens, maar dat heeft niets met Jood-zijn te maken

 43. Fred

  Ik zit hier op het schijthuis en heb zojuist Jörgen Raymann (die bruine jongen met die duikbril) op de boot gezet.
  Hij zat me echt dwars.

  Ben ik nu ook een rassist ?

 44. 123

  Zo blijkt dus dat Ferdinand Grapperhaus minder te vertrouwen is dan Femke Halsema! Halsema is altijd een uitstekend bestuurder geweest, wat mij betreft had ze zelfs minister-president mogen worden. Het blijft eeuwig zonde dat ze werd opgevolgd door Jolande Sap; díe kon ik echt maar niet begrijpen.

 45. teuntje

  Leugenachtig kreng moet weg hoop ik zo graag

 46. Bennie

  Halsema:

  – Schat de situatie tot twee keer toe volledig verkeerd in; sowieso cijfermatig qua aantal bezoekers.
  – Laat zich leiden door berichtgeving in een krant.
  – Wil de media bespelen door onder een hoedje met de minister te spelen.
  – Durft in de positie van burgemeester blijkbaar zelf geen verantwoordelijkheid te nemen en zoekt meerdere keren steun bij een minister.

  Grapperhaus:
  – Vraagt in eerste instantie nergens op door en zegt alleen ‘helemaal mee eens’.
  – Vraagt ook in tweede instantie onvoldoende door; ‘komt goed’.
  – Voelt de bui hangen, want besluit eerdere berichtgeving in een eigen variant samen te vatten.
  – Durft als onderdeel van het coronacrisis-kabinet het niet aan om de burgemeester te overrulen of een crisisbespreking te eisen.

  Halsema & Grapperhaus:
  – Het blijkt opvallend moeilijk op cruciale momenten om met elkaar te bellen.

  Er is maar 1 conclusie: beiden kunnen hun verantwoordelijkheid niet aan.

 47. Bissonder

  Iemand voor het blok zetten en dan krokodillentranen wanneer deze dat niet pikt?
  Gauw je kettinkje inleveren, dame.

 48. halsemaatje

  halsemaatje gaat eraan denk ik (ontslagen bedoel ik dan he)

 49. Sender

  @ Kosmonaut,

  Ben bang dat je naar bekende weg vraagt?!

 50. Ron

  @123: uitstekende redenatie. Zo is het. Grapperhaus is 10x fouter bezig geweest in deze dan Femke.

 51. Wanny

  Grapperhaus komt hier zeker niet sterk uit.

  Maar Halsema nog minder. Die ziet het mis gaan, vreest de reacties en probeert dan snel de minister als schild te gebruiken.

  Zeg gewoon dat je dit vooraf zwaar onderschat hebt, dat je daarvoor de verantwoordelijkheid op je neemt, maar dat je nog steeds achter de latere beslissing staat om niet te ontruimen. Het gros zal dit accepteren en dan kunnen we over tot de orde van de dag.

 52. 010

  Laten we er verder geen woorden aan vuil maken. In de korte tijd dat Femke burgemeester is van de hoofdstad is meerdere malen gebleken dat deze onervaren bestuurder ongeschikt is voor dit belangrijke ambt. Het is daarom veel beter dat Femke zowel in het belang van haarzelf als voor de stad terugtreedt. Doet zij dat niet dan is het wachten op de volgende glijpartij en daar wordt niemand gelukkig van, ook niet Femke. Derhalve WEG!

 53. Van der Pik

  Incompetente bestuurders. We grossieren erin. Baantjesjagers, wegduikend en met veel bombarie maatregelen bekendmaken die omgekeerd evenredig worden uitgevoerd. Tsja, we kiezen er elke keer weer zelf voor om belazerd te worden!

 54. B

  Hoop dat ze blijft al is het alleen maar om de Telegraaf een dikke middelvinger te geven.

 55. Iemand

  Als ze gewoon had toegegeven dat ze een inschattingsfout had gemaakt en eerlijk over haar motivatie (dat zij de demo te belangrijk vond) dan was er nu niet zoveel ophef. Mijn indruk is nu dat Halsema die 1.5 meter sowieso nooit serieus heeft genomen.

 56. 010

  Hé 123, ik lees nu jouw reactie. Het is duidelijk, jij bent een doorgewinterde GroenLinkser en dat mag. Maar je boodschap wordt daardoor wel gekleurd. Femke minister-president, mallerd! Het punt waar het nu omgaat is dat Femke eerst de boel op de Dam in het honderd heeft laten lopen en toen pas, wellicht uit berekening, de minister is gaan appen en bellen. Hoe had de minister tijdens zijn wandeling moeten reageren? Potverdorie burgemeester, wat een kluns ben jij. Femke was te laat en Ferd meende in de gegeven situatie niet anders te kunnen reageren dan te begrijpen dat er geen geweldadige confrontatie meer kon komen tussen de demonstratie en de politie. Je kan als Femke dan toch niet zeggen dat je ruggenspraak hebt gehouden en gedekt had dienen te worden door de minister.

 57. Dirk

  @Wanny

  Femke heeft een vies politiek spel willen spelen samen met Groenlinks en dat is niet de taak van een Burgemeester.

  Nadat het fout gaat, probeert ze idd Kamerleden zelfs achter haar te krijgen, hoe onbeschoft kun je zijn om het bij iedereen in de schoenen proberen te schuiven en zelfs nog met slinkse appjes ook.

  Die hele demonstratie had nooit plaats mogen vinden tijdens er een pandemie gaande is… dat is je kop in het zand steken en totaal onverantwoordelijk bezig zijn, de demonstratie ging nota bene over iemand in Amerika en daar gaat zij dan de ouderen en zieken, maar ook gezonde mensen in Nederland voor in gevaar brengen?!
  Zoals ik al zei, dan is iemand rijp voor de psychiaters.

 58. Kosmonaut

  @Sender En bedankt, kаnkеrkutmongool!

 59. klopt niet

  Het is niet Ferd Grapperhaus het is ford Grapperhaus dat weet iedereen!
  Dat MC niet eens de naam van onze minister weet wat een grap…

 60. Charles

  Vies leugenachtig Groen Links wijf. Blijven liegen net als die waardeloze politiechef gisteren bij op1 die heeft opdracht gekregen mevrouw vrij te pleiten. Nou dat is niet gelukt. Als je mee-doet heb je geen overzicht.
  Wat een aanfluiting, te licht voor welke functie dan ook met een air de mensen toespreken hoe durft ze. Pinokkio.

 61. Pieterke

  Duidelijk een vrouwtje die zich burgemeester mag noemen, die weet dat ze volstrekt incapabel is, geen gezag heeft en nu lekker spartelend en liegend ten onder gaat.

  En waar zijn jouw burka vriendinnen, Marokkanen, krakers, zwarte demonstrerende ‘wij steunen Femke’ helden en wapenhandelaren nu ze jou moeten helpen? NERGENS! Je staat in je hemd.

  Femke, optyfen en snel!

 62. Ikke

  Middelmaat regeert.

 63. Momo

  Maar een demo bij een moskee wordt wel zomaar beëindigd. Dan is demonstratievrijheid niet belangrijk…

 64. Sapperdeflap zeg!

  Ik heb Femke sinds haar aantreden als burgemeester nauwelijks op onpartijdigheid kunnen betrappen. Ze was altijd heel mild als haar politieke kleur in het geding was. Zo heeft nooit de indruk gewekt dat ze neutraal was en boven alle partijen stond, een van de belangrijkste vereisten voor een burgemeester. Na haar besluiteloosheid op pinkstermaandag en het constant weglopen voor haar verantwoordelijkheid, is het meer dan hoog tijd dat ze de eer aan zichzelf houdt en vertrekt.

  L*ndverr*ders als Baudet en Wilders hebben geen recht van spreken. Zij waren immers tegen de 1,5 meter samenleving en willen kort geleden de al dan niet intelligente lockdown per direct opheffen. En nu bloed ruiken en moord en brand schreeuwen omdat er gedemonstreerd worden tegen het door extr**eem rechts aanbeden en gebagatelliseerde r*cisme? Yeah right…

 65. Bob Dylan

  .Met pek en veren de stad uit jagen die muts!

 66. chris?

  Geen goede beslissing van Halsema; Grapperhaus zwakke minister

 67. Mousse

  Wie heeft die app berichten dan laten lekken. Vraag ik mij toch af.

  Werken Halsema & Grapperhaus dan niet met goedbeveiligde mobiele telefoons of telefoonlijnen.

 68. M!

  Mousse, snap je het echt niet? Jezus Mina!!!

 69. Dirk

  Dat ze corrupt zijn wisten we al, maar nu komen zelfs de bewijzen boven water dat Femke corrupt is 😂

 70. T

  Toen het burkaverbod werd aangenomen door de politiek zei mevrouw Halsema doodleuk dat ze dat niet zou gaan handhaven.

  En nu ze een behoorlijke fout heeft gemaakt vraagt ze de politiek om voor haar te liegen om zo haar hachje te redden.

  Die vrouw is echt niet goed. Maar dat mag je ook niet zeggen want dan ben je een rechtse racist… Het wordt steeds gekker.

 71. HBaz

  Natuurlijk mag Femke blijven. Stuur die flapdrol van een Grapperhaus maar de laan uit!

 72. Sip

  Stop toch met die demonstraties; we hebben nu wel belangrijkere zaken te doen

 73. Dirk

  Zorgpersoneel een vuistslag in het gezicht.
  Politie een vuistslag in het gezicht.
  De overledenen een vuistslag in het gezicht, degene dan die niet gecremeerd zijn.
  De nabestaanden een vuistslag in het gezicht.

  Maar Femke geeft ontzettend veel om mensen hoor!

 74. Dirk

  Femke heeft Jesse Klaver (populistische naam, niet zijn echte naam), ingeschakeld om het voor haar op te nemen, wederom weer fout dus!

  En was het niet dat Groenlinks opgeroepen had om allemaal naar de Dam te komen?!
  Jesse Klaver kan ook beter zijn mond houden op het moment, in de aanval nu gaan om fouten dingen te verbloemen is niet echt gepast.

 75. Lies

  @Dirk Jou reactie verdient ook een vuistslag in je gezicht.

 76. Dirk

  @Lies

  Dat snap ik dat je zo denkt als je daar ook gestaan hebt, want dan heb je er ook aan meegedaan.

 77. Anna

  Ben geen fan van Femke Halsema door haar vaak nogal zelfgenoegzame houding maar vraag me toch sterk af hoe gereageerd was op dit alles als het een mannelijke burgemeester betrof.

  Al is het maar door opmerkingen zoals die van Asjemenou.

  Helaas zul je het nooit zeker weten.

 78. Lies

  Dirk: Niet brutaal doen anders stuur ik mijn donkergetinte vriendjes op je af.

 79. Dirk

  @Lies

  Prima hoor kerel, de koffie staat klaar.

 80. F.u.ALL

  Anna…een Calimero met zelfmedelijden, jij bent de reden waarom ik altijd tegen een matriarchaat zal vechten.

 81. Ben

  Deze amsterdammer is in een goede bui. Vooruit Fem, we proberen het nog één keer. Er zijn echter een tiental punten waar we wel eerst even over moeten praten.

 82. Piet Pannelap

  Guttegut… en dit weiv blijft maar op die burgemeestersstoel plakken…! Rot toch een keer op…!

 83. Televisiefreaks

  @ Wessel en LLRV: Haphap haha of moet ik Wessul en LLVR zeggen? :-)

 84. Remfles

  @Dirk
  En maar liegen en liegen. Verwacht je nu ook nog serieus genomen te worden?

 85. Dirk

  @Remfles

  Wel eens van de psychologische term projecteren gehoord, dat is dus wat je nu doet… zoek maar op wat het is, kneus.

 86. Irma

  Crypte-jodin, en dat weet ieder Amsterdammer!

 87. otto

  Haar zoon is toch een crimineel?

 88. Remfles

  @Dirk

  Neem jij eerst je sneue leugentje maar terug. Wat is dat voor manier van duscussiëren, man, door glashard te liegen? Heb je geen echte argumenten? God, wat moet jij een zielig leven hebben.

 89. Geronimo

  Halsema’s boekje heet Pluche. Dus dat ze uit zichzelf opstapt ligt niet in de lijn der verwachtingen. Het zou wel beter zijn als deze communiste zou gaan.

 90. Bandi

  en iedereen gaat voorbij aan het doel waarom deze demonstratie was………………vonden zichzelf toch allemaal netweer wat belangrijker

 91. Steve

  Precies, Bandi. Alle demonstranten vinden zichzelf idd net even belangrijker dan iedereen die ze kunnen besmetten.

 92. Solidarikots

  Je had ook een chimpanzee kunnen benoemen. Zijn veel intelligenter.

 93. Solidarikots

  Ze is net zo capabel als burgemeester als haar spraak.

 94. Solidarikots

  Stel je voor dat zo’n iemand ooit politieke leider zou zijn van een partij?
  Of stel je voor burgemeester…
  Of logopedist.

 95. Captain Caveman

  Jammer voor deze burgemeester die zo lief is voor criminele asielzoekers, krakers, relschoppers vergeten is dat haar BOA en handhavings leger duizenden boete’s heeft uitgeschreven. Nu volgens de linkse media nagenoeg iedereen in Amsterdam jong, links en hoog opgeleid is, zal het wel beklag regenen over de boete’s met al die doorgeleerde jonge, hippe slimmeriken! Geen woord van steun of medeleven van haar favo criminelen en uitschot!

 96. Captain Caveman

  Desalniettemin zakt Amsterdam steeds verder weg in dat moeras van criminaliteit, surveillance maatschappij vs wegkijkgedrag naar bepaalde groepen tuig. Verkeers infarcten zelfs op zondag, vervuiling en stervensdure bouwvallige sloophuizen voor een miljoen minimaal!

 97. Dirk

  @Remfles

  Wederom projecteer je, projecteren is bijvoorbeeld dat je tegen een ander zegt dat die een ongelukkig leventje heeft, maar dat zelf hebt.

  Snap je projecteren nu?!
  Onderontwikkelde sukkel.

 98. Dirk

  Het wordt steeds erger met Halsema.

  Ze was er dus op de demonstratie niet voor het geweld in Amerika naar zwarte mensen toe, maar om rechtse mensen te treiteren, alsof rechtse mensen per definitie allemaal discrimineren, afgezien dat een burgemeester niet in vormen van links of rechts behoort te denken, want dat is het spelletje van verdeel en heers.

  Die demonstratie was dus een broednest van veelal discriminerende mensen bij elkaar blijkt nu, want het ging om mensen uit te sluiten.

 99. 😷Paulus

  😷Halsema is te soft voor Amsterdam. Deze crime-stad heeft iemand met ballen nodig. Dood💀Aan racisten, criminelen. Pedofielen en ander gespuis🤬 inclusief de ongedierten hier🤬. Verzuipen in de Noordzee.

 100. MolTalk

  Al geef je een aap een gouden ketting..

 101. snoezigkleinhertje

  Dat Groen-Links is natuurlijk een terreur beweging die allang verboden had moeten worden.
  Het zijn gewoon een stelletje volksverraders die via deze misdadige beweging hun zakken lopen te vullen ten koste van de hard werkende man.

 102. Winterklaar

  Onnozele Hals.

 103. Daan

  Femke Halsema is een incompetente burgemeester. Met pek en veren de stad uit schoppen deze onsmakelijke enge vrouw.

 104. Jaap

  De burgemeester neemt over order vraagstukken na ruggespraak met politie een besluit en neemt verantwoording hiervoor.
  Mevrouw meldt haar besluit aan minister en probeert wanneer kritiek losbarst zich achter minister te verschuilen. Mevrouw door deze slappe en laffe houding bent u de functie niet waardig.

 105. Sip

  Als Halsema de demonstraties verboden had ( wat had moeten gebeuren ) dan waren deze in andere steden ook niet doorgegaan.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.